Contractura musculara langa omoplat stang

31-01-2017
Pentium4
Nu este medic/terapeut
Pentium4
In urma cu cateva luni( jumate de an)mi-a aparut o contractura langa omoplatul stang. La inceput era o durere suportabila care trecea repede cu masaj, dușuri fierbinti etc. Acum insa a reaparut cam de 3 saptamani si pare din ce in ce mai persistenta incat durerea este insotita de respiratie greoaie si patrunde pana in fata in zona inimii.( aceste simptome le aveam si inainte mai putin respiratia greoaie). Durerea se amplifica la frig si apa rece. Mentionez ca sunt sportiv si ca folosesc des grupa respectiva de muschi dar am facut si pauza de cateva zile si tot nu trece. Am facut masaj aproape zilnic (in ultima saptamana zilnic) si am fost chiar la o clinica de recuperare unde am facut masaj specific + drenaj si terapie tecar(3 zile). Vreau sa stiu daca sunt normale aceste simptome pentru o contractura si daca ar trebui sa fac alte controale mai amanuntite. Va mulțumesc anticipat!
3 comentarii
0
01-02-2017, ora 00:53
Kinetoterapeut Ana Florescu
Recuperare, medicina fizica si balneologie, Bucuresti sect 3
Kinetoterapeut Ana Florescu
Buna ziua. Simptomele dvs. nu sunt specifice unei contracturi musculare simple post- suprasolicitare, insa este necesar un consult de specialitate care sa cuprinda o evaluare globala, evaluare segmentara si teste specifice la nivel muscular, ligamentar si articular. Probabil ca va fi nevoie de o ecografie de tesut moale, dar toate acestea va vor fi recomandate de catre un medic specialist. Pana atunci va recomand sa evitati suprasolicitarea articulatiei si variatiile mari de temperatura. Multa sanatate!
0
30-08-2021, ora 00:51
andreigi
Nu este medic/terapeut
andreigi
Salut Pentium 4
Cautand o solutie pentru problema mea am dat peste tine. Cred ca am aceiasi problema. Cum ai reusit sa o rezolvi? eu o am deja de un an si simt ca nu mai pot sa traiesc asa.
Multumesc
0
01-09-2021, ora 10:57
ambramo
Nu este medic/terapeut
ambramo
Este pentru prima dată când aud asta --------*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.