copil cu intepaturi la inima

04-05-2011
antovali
Nu este medic/terapeut
antovali
Fetita mea are 8 ani jumatate si de 3 saptamani acuza intepaturi la inima care o sperie ca nu poate respira bine. Tot cam de atata timp a inceput sa faca si volei de 2 ori pe saptamana si dansuri o data pe saptamana. Pot spune ca e un copil energic si nu stiu ce analize ii pot face sa nu cumva sa aibe probleme cu inima. Unde sa merg cu ea?
5 comentarii
0
04-05-2011, ora 23:30
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
La cardiolog! El va va indruma la analize. Nu amanati, orice, daca este, e bine de aflat.
Sanatate!
0
05-05-2011, ora 10:09
elena raluca
Nu este medic/terapeut
elena raluca
Hristos a inviat ! Sunt de acord cu eclectica, dar poate fi si o banala durere intercostala datorata efortului fizic(in plus -ai zis ca tot in acea perioada a inceput sa faca si volei si dansuri;e posibil sa fi suprasolicitat muschii;nu ai de unde sti daca nu s-a si lovit, oricum nu te impacienta f.tare).Copiii la aceasta varsta au anumite transformari ale corpului(nu stiu cat de dezvoltata este fata);e posibil un deficit de calciu care de obicei da acea zenzatie de intepatura la nivelul inimii;oricum pt.linistea ta si a fetei o vizita la cardiolog, un set de analize rau nu ii pot face. Sanatate multa si sa auzim de bine.
0
05-05-2011, ora 17:13
antovali
Nu este medic/terapeut
antovali
Multumesc pentru raspunsuri. Orice cardiolog poate vedea un copil, sau trebuie sa aiba specialitatea pediatrie? Cunoaste cineva cardiolog pentru copii la Constanta?
0
06-05-2011, ora 11:19
elena raluca
Nu este medic/terapeut
elena raluca
Draga mea, in mod normal orice cardiolog ar trebui sa poata consulta un copil(la urma urmei e un pacient ca toti ceilalti cu inima ca un adult, dar de alte dimensiuni).In cazul in care sunt dubii(din partea medicului, iti poate recomanda sa fie consultat de un medic, profesor universitar cu mai multa experienta-nu cred ca va fi cazul tau).Imi pare rau dar nu cunosc nici un medic in Constanta;daca nu gasesti poti merge in Bucuresti(este destul de aproape)si sunt si clinici specializate, unde cu siguranta vei gasi raspuns la problema cu care te confrunti.Sanatate multa.
0
10-02-2012, ora 17:58
Alexandra84
Nu este medic/terapeut
Alexandra84
nu orice cardiolog poate vedea un copil mic, daca sunt suspiciuni legate de inimioara lui, se face o ecografie speciala, recomand dr. Bogdan Popescu, medvision. daca se descopera vreo malformatie, vestea buna si noua este ca se poate trata in Romania fara operatie, in regim privat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa de aer - motive pentru care ai putea respira cu dificultate
  • Urgențele respiratorii (pulmonare) - cum să le recunoști și ce să faci
  • Ce faci când copilul nu respiră bine (nu poate să respire)?
  • Noi date despre mucus ar putea ajuta pacienții să respire mai ușor
  • Respirație dificilă? - cum îți dai seama că ai ceva la plămâni
  • Ce să faci când simți că nu ai suficient aer (probleme de respirație)
  • Dificultăţi la respirat? Cum îţi dai seama dacă respiri bine sau nu
  •