copil de 2 ani, pneumonie, vaccin pneumococic

13-01-2010
raalluu
Nu este medic/terapeut
raalluu
Buna ziua. Am un baietel de 2 ani care recent a facut o pneumonie urata si care l-a tinut cam mult. Am vb cu medicul lui sa-i facem vaccinul antipneumococic prevenar. Daca stie cineva cat este de bun si mai ales pe cat timp ofera imunitate astept raspuns. Multumesc anticipat.
5 comentarii
0
13-01-2010, ora 08:58
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pe langa faptul ca vaccinul are efecte adverse destul de periculoase si blocheaza sistemul imunitar datorita substantelor toxice pe care le contine (combinatii de mercur, formaldehida, aluminium, celule moarte de la fetusi si maimute, etc, rugati pe medic sa va arate mai intai hartia insotitoare sau numele exact alavaccinului), acest vaccin nu are cum sa ofere nici o protectie la pneumonie. Pneumonia este in cele mai multe cazuri dependenta inprimul rand de constitutia copilului si in al doilea rand agravata sau chiar provocata de tratamentele cu antibiotice care "usuca" plamanul ducand la astfel de pneumonii.
90% din pacientii care fac pneumonie in ziua de azi o fac dupa tratamente cu medicamente, mai ales dupa tratamente in spitale und medicii intoxca corpul cu o gramada de medicamente, indeosebi antibiotice.

Nici un microb nu este vinovat pt. pneumonie ci pur si simplu uscarea plamanilor de la medicamente. Plamanul este un organ care are nevoie de un echlibru f. bun intra elementu apa si foc.
Cei care au prea multa caldura interioara face pneumonii (aprindere la plamani se numea inainte aceasta boala, un un nume care arata si cauza ei) in general iar cei care au prea putin foc fac mai degraba "apa la plamani" atunci cand corpul este adus intr.-o situatie mai precara dupa tratamente gresite si boli mai serioase.
Microbii nu au nici o vina la acest proces si cu vaccinul nu se realizeza decat si mai multe daune.

Consultati mai bine un medic homeopat cu experienta pt. un tratament constitutional la copil care sa duca la intarirea sistemului imunitar si a tendentei de a face raceli incat sa nu sa fie nevoia de tratatemente medicamentoase. Acesta solutie este singura care functioneaza cu adevarat.
Anumite tipuri constitutionele de copii mai focoase (tipul sulf sau fosfor) fac mult mai des aprindere la plamani decat altele din cauza excesului de caldura din organism sau la anumite organe.
0
13-01-2010, ora 09:44
raalluu
Nu este medic/terapeut
raalluu
Multumesc pentru raspuns, dar nu e cel asteptat. Despre vaccin am citit si eu diverse chestii, printre care ca ar fi periculos pentru copii. Am citit si prospectul. Oricum am destula incredere in medicul curant al copilului meu care a zis ca este f. bun vaccinul.
0
13-01-2010, ora 10:13
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ca nu este cel asteptat este de la sine inteles. Daca luati in considerare numai raspunsurile pe care le asteptati vai de dvoastra ! Da, increderea oarba este f. folositoare, uitati cati intra aici pe forum zilnic din cauza acesteia... doctorii habar nu au ce contine vaacinul, facet-ti o proba, cititi continutul si pe urma intreabati-l. El crede si el orbeste in cei care fabrica vaccinul, la fel ca si dvoastra in doctor. Lantul slabiciunilor. Dar viitorul va va arata cu siguranta cine are dreptate.
0
13-01-2010, ora 10:36
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Bună ziua, vaccinul este bun şi teoretic vă oferă imunitate pe minim 5 ani. după această perioadă se vor face teste pentru a vedea dacă încă există sau nu imunitatea. cât despre reacţile adverse, maxim durere la locul de injectare (ei zic că sunt mai importante reacţiile adverse dacă se vaccinează cineva mai devreme de 5 ani între două vaccinuri deci nu aveţi de ce să vă faceţi griji)
0
13-01-2010, ora 11:30
raalluu
Nu este medic/terapeut
raalluu
Pentru Scarface: sunteti om de stiinta cumva? sau medic? Sau va place doar sa raspundeti aiurea la unele subiecte doar ca sa va aflati in treaba?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul