copil de 3 ani constipat (scaun la 4-5 zile), iar atunci cand face.. e cu sange

15-04-2010
draculita1981
Nu este medic/terapeut
draculita1981
baietelul meu in varsta de 3 ani are mari probleme cu constipatia, adica un scaun la 4-5 zile si atunci cu ajutorul supozitorului.problema lui a inceput cam de 2 ani si cu toate ca am fost la foarte multi medici aici in Austria unde locuim si am incercat toate tratamentele posibile nu am reusit sa-l tratez de aceasta boala.doctorii au spus ca a devenit ceva psihic si de frica dar atunci cand face, face cu sange si se chinuie o ora, transpira si plange.va rog dati-mi un sfat ce pot sa mai incerc sau ce analize sa-i fac.va multumesc.
5 comentarii
0
15-04-2010, ora 12:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Daca mergeti la medici care oricum nu pot sa vindece nimic nu este de mirare. Ce ati facut nu este oricum tratament vindecator. Exista o medicina care il poate vindeca usor si anume homeopatia, si ca sa va demonstrez cat de usor il poate ajuta pe bietul copil un singur remediu homeopatic, scrieti-mi pe mess ca sa va mai intreb cateva detalii si pe urma va spun ce remediu va fi acela. Analize puteti sa faceti 100 de nai nu vor duce la nimic, insa homeopatia il va vindeca usor pe bietul copil. Daca preferati, mergeti la un medic homeopat, caci sunt destui si in Austria. Numai ca asigurarea nu va plateste pretul consultatiei (caci daca ar plati-o nu s-ar mai duce nimeni la medicii normali ).
0
19-04-2010, ora 15:27
florinapreda
Nu este medic/terapeut
florinapreda
Si eu am un baietel de 1 an si 11 luni! la fel are probleme cu constipatia de cand s-a nascut!
si el plange cand face, face cu sange etc!
ideea e ca nu au trecut niciodata 2 zile sa nu aiba scaun. daca nu face azi, maine sigur face, dar cu mare chin.
ce vreau sa zic e ca un copil trebuie sa manace supita si ciorbita in fiecare zi. il ajuta enorm. fructe proaspete, suc de pere si mere la storcator sau un piure de pere la bleder, etc
nu trebuie lasat in nici un caz 4-5 zile deoarece e f greu ptr el si dureros!
incercati un ceai de musetel indulcit cu miere.
evitati cascavalul si lactatele care constipa.

daca deja iti dati aceste alimente si nu e mai bine cu burtica atunci mergeti la doctor!
multa sanatate puiului!
0
22-04-2010, ora 02:18
alexa4
Nu este medic/terapeut
alexa4
buna, am si eu o fetita de aproape 5 luni si de cand s-a nascut am avut probleme cu ea in general cu constipatia, am incercat toate metodele si pana la urma a inceput sa se amelioreze starea de constipatie si acum a luat bine in greutate inainte nici nu avea o crestere normala in greutate. Eu locuiesc in belgia si aici se da o apa cu multe minerale in special cu magneziu, apa recomandata de medici atat si la adulti si copiii mici.Noi o cumparam de la supermarket si se numeste (apa de hepar cred ca asa se zice in romana) in franceza se numeste Leau HEPAR. eu ii dau la fata si nu mai plange de constipâtie si doarme bine acum.daca gasiti si in austria apa asta atentie ca in cantitati foarte mari si pe lunga durata provoaca probleme la inima. eu ii dau maxim la fata 240 ml pe zi dar cand face in fiecare zi intrerup alimentarea cu apa pentru o perioada, alt medicament care l-am mai folosit pentru constipatie este lactulose cate 5 ml in fiecare dimineata pana scaunul la copil devenea moale, sper sa gaseti apa hepar ca e foarte buna, aici se mai da kiwi dar atentie este acid la stomac in cantitati mari.
0
22-04-2010, ora 23:00
draculita1981
Nu este medic/terapeut
draculita1981
buna din nou iar tie alexa4 vreau sa-ti multumesc pt sfat si o sa caut si acea apa iar lactulose i-am dat si de 3 ori pe zi si cele mai tari care sant aici si fara efect.sper ca de data asta sa se rezolve.
0
25-10-2010, ora 14:15
claudiaana
Nu este medic/terapeut
claudiaana
Buna,

Am un baietel de 3 ani si jumatate, anul trecut l-am petrecut chinuindu-ne cu aceeasi problema pe care o aveti si voi. La un moment dat s-a speriat si de atunci ne chinuiam rau, plangeam si eu si el...
In apa calda, in cada, mai incercam, dar in afara de asta in fiecare si ii dadeam 10 chiar 12 ml. lactuloza - i-am dat luni la rand, dar facea tot la 3 zile desi senzatia o avea, tinea si nu-i dadea drumul decat cand nu mai putea. ii mai dadeam miere, cate 1 lingurita 2 pe zi, KIWi, si paine numai cu fibre. Insa foarte mult conteaza sa stati de vorba, este foarte greu, dar va trece.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipația bebelușului
  •