copil de 7 ani si alergia la alimente

04-06-2007
corey
Nu este medic/terapeut
corey
Am o fetita de 7 ani.Acum 4 sapt.din senin i-a aparut pe picioruse si mai putin pe maini, intr-un interval de o ora niste pete mari, rosii, cu un punctulet galben in mijloc.AM FUGIT CU EA LA MEDIC SI MI-A SPUS CA ESTE ALERGIE LA ALIMENTE.Mi-a dat un antialergic sirop iar dupa cateva zile, peste cele vechi iau aparut altele.Aceasta chestie s-a mai repetat de vreo 2 ori, aproape in fiecare saptamana in conditiile in care ea lua medicamente si regim.Acum nu i-au mai aparut dar a ramas patata pe picioruse.Vreau un sfat.
5 comentarii
0
04-06-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Petele aveau aspect de tinta (precum cele de la tir)?
0
04-06-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Faptul că au rămas nişte pete aruncă un pic de dubiu asupra diagnosticului iniţial de alergie. Dar orice a fost, din câte descrieţi pare a fi în remisiune. Totuşi, nu ar strica să facă 2 analize foarte simple: un exudat faringian şi un sumar de urină.
0
26-06-2007, ora 00:00
corey
Nu este medic/terapeut
corey
Da. bubitele aveau aspect de tinta...unele. Altele erau mai mari si aveau un punctulet galben in mijloc. In urma regimului alimentar au disparul, dar a mai ramas patata. A urmat tratament cu Ketof si i-am dat cu Calamina. Acum o urmaresc zilnic si imi este frica sa-i dau anumite alimente.
0
25-10-2007, ora 00:00
Dr. Nicolae Claudia Adriana
Alergologie si imunologie clinica, bucuresti
Dr. Nicolae Claudia Adriana
Iti recomand un bilant alergologic al afectiunii cutanate.
0
01-03-2008, ora 00:00
seralina
Nu este medic/terapeut
seralina
De la virsta de 3 ani fetita mea este alergica la aproape tot mediul inconjurator la polen la praf la mucegai la par de pisica de ciine primavara nu pot sa ies la iarba verde cu ea cind infloresc copacii trebuie sa o tinem mai mult in casa.Cind o ducem la medic singurul tratament care il recomanda medicul din Spania este un sirop Ebastel dar starea ei nu se inbunatateste si este tot timpul cu nasucul infundat si vesnic are secretii abundente folosim zilnic cite 6 pachete de batistute pt nas ca e iarna ca e vara.In vara am fost in tara si am fost la un medic specialist si ia dat urmatorul tratament : AERIUS RINOCORT si SINGULEARdar starea ei nu e mai buna.Noaptea in somn doarme cu gurita deschisa si sforaie.Vara nu o las in tabere scolare pt ca mi-e frica de intepaturi de albine poate ca sunt un pic obsedata dar asta e.Daca poate sa imi spuna cineva ce as mai putea face pt ea si daca e adevarat ca la virsta cind ajunge la ciclu se poate vindeca.Acum are 10 ani.Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul