cosurile, puncte negre - tratament

30-01-2008
alynaa_g
Nu este medic/terapeut
alynaa_g
va rog sa imi spuneti si mie cum as putea sa scap de cosuri.am 22 de ani si am cosuri din clasa a 8a. am incercat tot felul de produse dar fara nici un rezultat, am folosit si prod din gama garnier pure dar mi'au aparut mai multe, punctele negre se tramsformau in cosuri mai si rosii.va rog da'timi un sfat
5 comentarii
0
30-01-2008, ora 00:00
kudik
Nu este medic/terapeut
kudik
si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine, am mers la cabinetul doctorului conferentiar dr.olga simionescu, dc vrei sa stii mai multe putem vorbi in particular id-ul meu este:luyza_xxl
0
10-02-2008, ora 00:00
zuzu
Nu este medic/terapeut
zuzu
Incearca sa mergi si la ginecolog sau endocrinolog, poate cauzele sunt interne.
0
06-05-2009, ora 19:41
marinutzza
Nu este medic/terapeut
marinutzza
tocmai am mai zis asta si la un alt baiat care a postat pe forum si avea acc problema. Problema este ca nu sunteti din iasi?! sau poate sunteti. Toate colegele din camin aveam probleme cu acneea acuma nu mai avem nici una si toate am fost la acc medic, desi luasem la rand medicii de pe aici. daca treci prin iasi mergi la Dr Niculescu cred ca il gasesti si pe net are pagina. SUCCESSSS !!!
0
22-09-2009, ora 03:18
dannas
Nu este medic/terapeut
dannas
Nu am stiut cum sa postez altfel...sotul meu are o problema careia nu i-am gasit rezolvare aici...i-a aparut un cos micut pe pielea capului de aproximativ 2 sapt..speram sa treaca si nu am facut nimic, tin sa mentionez ca avea dureri suportabile dar foarte sesizabile si usturimi.Banuiesc ca este ceva legat de sebumul in exces care s-a declansat in aceasta zona. Din nestiinta am considerat ca daca il storc poate ii trece dar in maxim 3 ore i s-a umflat locul cu pricina, zona inflamata este mai purulenta si rosie, a prins un fel de coaja si il doare mai rau/ ustura. Stiu ca nu am facut bine dar sper sa ma sfatuiti ce poate face. Mentionez ca are par gras si pt ca face matreata mai des foloseste sampon Vichy antimatreata pt par gras, nu stiu daca are legatura pentru ca il foloseste de 4 ani si pana acum nu s-a confruntat cu o astfel de problema. Va multumesc si astept raspunsul dvs.
0
08-02-2010, ora 13:48
llavinia
Nu este medic/terapeut
llavinia
buna ziua,

am 28 de ani, si tocmai ce am intrerupt(pauza) administrarea anticonceptionallor Yasmine, intr-o saptamana maxim au inceput sa imi apara cosuri pe fata si pe spate(din acelea dureroase)Ce ar trebui sa fac?
Multumesc,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  •