Cred ca am hiperhidroza, va rog cititi si ajutati-ma:( | Forumul Medical ROmedic

Cred ca am hiperhidroza, va rog cititi si ajutati-ma:(

05-02-2012
darkboy1
Nu este medic/terapeut
darkboy1
Salut, am 17 ani si de aproximativ 8-14 luni am inceput sa transpir foarte tare...la inceput am transpirat mai tare la subrat apoi s-a normalizat transpiratia si a urmat pe fund...stiu ca e nostim dar transpir pe fund...nu pot sta in blungi deschisi numa in negru va rog ajutatima imi este foarte greu :((, deci transpir pe fund cand ma rusinez, sau intru in contact cu alticineva, dar pana acum si daca faceam aceste chesti nu transpiram.este un MEDICAMENT sa il cumpar sa nu mai transpir pe fund? adica e ceva hormonal chestia asta? si va disparea in 3-4 luni:? sau ce sa fac :((( sunt asa trist :( va rog frumos ajutatima!
4 comentarii
0
05-02-2012, ora 20:32
marimar85
Nu este medic/terapeut
marimar85
hehe, nu cred k e vreo problema, eu nu transpir deloc..si nici nu beau cata apa ar fi normal! Nu stiu ce sa iti zic, vorbeste si tu cu medicul de familie si cere-i sa-ti recomande niste analize ceva...si...incearca sa te rezumi la 2L de apa pe zi..fara alte lichide. sanatate!
0
05-02-2012, ora 20:39
darkboy1
Nu este medic/terapeut
darkboy1
Beau min 2L de apa pe zi:) dar faza e foarte 'weird' :)) adica cand sunt un pic rusinat transpir la fund...si e naspa faza ca nu pot sta cu mai multi in grup dak port o pereche de blugi albastri deschisi si asa...de obicei transpir cand stau jos...mai mult de o ora...cred ca e o dereglatie hormonala...acush fac 18 ani si deaia poate...dar as vrea un medicament care ar rezolva acest lucru:) mai astept raspunsuri..si ms ca mi-ai raspuns si nu ai ras:)!
0
17-02-2013, ora 16:06
perspirexokazii
Nu este medic/terapeut
perspirexokazii
Foloseste ceai de salvie si incearca cu driclor, o sa te ajute, il gasesti la 69 ron pe okazii, pauze de 5-10 min cand stai mai mult de o ora pe scaun, mergi putin prin camera, ajuta si circulatia. Si nu degeaba se spune ca pauzele lungi si dese sunt cheia marilor succese. Sanatate!
0
16-01-2016, ora 17:43
Vip Ionut
Nu este medic/terapeut
Vip Ionut
Salut, am si eu aceasi problema numai ca transpir doar la fund, sa rezolvat la cineva? Daca da spune-ti-mi si mie va rog mult. astept raspuns, multumesc...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: