Cred ca prietenul meu nu mai tine la mine..

11-08-2018
ams
Nu este medic/terapeut
ams
Buna ziua! Am 18 ani si sunt intr-o relatie de aproximativ doi ani cu un baiat de 22 de ani. Intre noi a fost dragoste la prima vedere..ne cunoastem reciproc familiile si n-am avut nicio problema pana acum cateva luni mai exact 10. A fost o perioada cand el iesea numai cu baietii si cu mine nu avea nicio treaba( nu stam in acelasi oras sunt 60 km intre noi), vorbeam prin mesaje dar ne vedeam o data pe saptamana...au inceput certurile si ne-am despartit de cateva ori. eu am inceput sa plang foarte mult, la inceput parea ca ii pare rau ca ma vede asa dar dupa un timp nu l mai interesa. Era mereu indiferent, , au fost luni cand eram ca doi straini. ne certam mult prin mesaje la telefon, el incepuse sa mi dea block peste tot si sa mi inchida telefonul. ne impacam foarte greu cu interventia parintilor mei. aseara ne am certat din cauza ca fumeaza nu suport sa vina la mine si sa miroasa asa. el a preferat sa ne despartim si sa continuie sa fumeze.. mi a dat block pe fb iar si mi s a facut extrem de rau. nu stiu ce sa mai cred. e indiferent si rau cu mine mereu. nu agresiv ci rau. sunt putine momentele frumoase. nu stiu cum sa procedez si ce sa fac in continuare.
2 comentarii
1
11-08-2018, ora 19:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Lasa in pace un baiat rau care fumeaza si gaseste unul bun care nu fumeaza si care sa iti placa. Nu s-a sfarsit lumea la el.
0
12-08-2018, ora 00:17
ams
Nu este medic/terapeut
ams
Asa este dar sincer este cam greu dupa doi ani. M-am atasat enorm de el pot spune ca m am obisnuit. Eu il iubesc dar cred ca el s-a cam plictisit..e cam greu sa schimb rutina deodata am incercat si.. Am tot revenit la el..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul