Cred ca sotul nu ma mai iubeste!

16-12-2017
Scumpica18
Nu este medic/terapeut
Scumpica18
Bun ziua. Sunt disperata si plang mereu pe ascuns. Eu am 24 de ani iar el 26 de ani. Suntem impreuna de 6 ani si casatoriti de 3 ani si avem o fetita de 4 luni. Locuim cu socrii, uneori cu soacra ma mai contrazic dar cu socrul ma inteleg foarte bine.De cateva luni am impresia ca sotul nu ma mai iubeste. Nu ma mai saruta, nu ma ia in brate, nu glumeste cu mine, nu rade cu mine, iar cand vrea sex imi zice sa ma dezbrac si atat. Dormim impreuna dar parca as fi singura pentru ca priveste la televizor iar apoi se intoarce cu spatele la mine si adoarme. Cu cei din casa rade, glumeste(cel mai mult cu maica.sa) iar de foarte multe ori atunci cand cumpara ceva de mancare sau ceva dulce pe maica.sa o roaga prima iar pe mine nu ma roaga sau isi aduce aminte de mine dupa ceva timp(eu fiind acolo) si imi lacrimeaza ochii ca mereu ma pune pe ultimul loc. Daca il intreb ceva, trebuie sa il intreb de 2-3 ori pana sa imi raspunda. Nu stiu ce sa mai fac, ce sa cred dar nu mai suport asta. Nu stiu de ce sa indepartat atat de mult de mine. Cum sa fac sa se schimbe? Poate nu ma mai vrea in viata lui dar de ce nu.mi spune!? Va rog astept un raspuns de la un specialist sau de la cine a mai trecut prin asta.
7 comentarii
0
16-12-2017, ora 15:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incercati psihoterapie de cuplu daca e de acord sotul dv. dar in primul rand ar trebui sa discutati serios cu el aceste aspecte. Intr-o casatorie este foarte importanta comunicarea.
0
16-12-2017, ora 16:20
Scumpica18
Nu este medic/terapeut
Scumpica18
De 2-3 zile am inceput sa-i platesc cu aceeasi moneda. Ii raspund doar cand ma intreaba ceva, il tratez cu indiferenta si nu prea mai vorbesc cu el. Vreau sa vad ce are de gand sa faca, cat timp vrea sa mai continue asa. Mi-am propus ca timp de 1 saptamana sau 2 sa fiu indiferenta cu el, cum se comporta el cu mine asa am sa comport si eu. Dupa aceia am sa port o discutie serioasa cu el. Imi pare rau de fetita ca e lumina ochilor mei dar nu stiu daca pot sa am o casatorie fericita langa el in ritmul acesta.
1
16-12-2017, ora 19:38
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Nu trebuie "sa va para rau de fetita" ci dimpotriva. Ea ar trebui sa fie motivatia suprema de a rezolva situatia. Am facut terapie cu zeci de persoane (copii care au fost in astfel de situatii) care si-ar fi dorit ca parintii sa se desparta, spre linistea tuturor...
Timpul curge intr-un singur sens. La 24 de ani viata de abia incepe; cum doriti sa continuati?
Pe de alta parte, indiferent ce se va intampla de acum incolo, indiferent alaturi de cine veti fi de acum incolo, este important sa aflati ce v-a facut sa incepeti viata in felul acesta? La 24 de ani casatorita, cu copil si cu socrii, in aceeasi propozitie? Chiar nu va doriti altceva de la viata? Ce se afla in spatele atentiei pe care o cautati?
Primul venit primul luat de sot? Este el si ultimul de pe planeta?
Viata/casnicia in casa parintilor sotului, sau a parintilor proprii nu este recomandata, tocmai din cauza conflictelor aparute.
0
16-12-2017, ora 20:22
Scumpica18
Nu este medic/terapeut
Scumpica18
Nu cred ca ar fi socrii de vina aici. Sunt niste oameni minunati, nu am probleme cu ei. Am mai avut 3 parteneri cand eram doar o copula, inainte de al cunoaste pe el. Nu stiu de ce sotul se comporta asa cu mine. Nu pot sa spun ca inainte era un romantic, dar ma alinta, ma iubea, glumeam si ne iubeam. Il iubesc si nu as vrea sa ne despartim dar nu stiu ce simte el. Cand am ajuns aici si cum? De ce nu-i mai pasa de mine? Mi.am propus sa fiu indiferenta cu el ceva timp sa vad daca observa ca m-am schimbat, ca nu-i mai dau atentie. Nu stiu daca e bine asa dar asta e singurul lucru la care m-am gandit. Multumesc pentru sfat.
0
18-12-2017, ora 11:27
Psiholog Mihaela Davidescu
Psihologie
Psiholog Mihaela Davidescu
Toate aceste probleme trebuie sa le puneti pe tapet la o terapie de cuplu. Se impune in cazul dumneavoastra!
Sunt multe de lamurit despre rolurile si pozitiile pe care le aveti in cuplu, despre trecutul si planurile de viitor ale voastre ca si cuplu, cine sunteti voi, unde vreti sa mergeti.Sunt multe de discutat
0
19-12-2017, ora 22:32
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
scumpica, exista doua variante:

1 - Ceva nu ii convine la tine si nu spune, deci nu comunica, asa ca se manifesta direct aratandu-si nemultumirea, ori in comportament nu i-a convenit, ori te-ai ingrasat de la nastere si nu te mai vede atragatoare, in acest caz trebuie sa afli daca nu i-a convenit ceva la tine ca si comportament, iar daca fizicul a avut de suferit, redreseaza fizicu de urgenta.
2 - A dat de alta sau nu a dat, insa s-a saturat de tine desi tu esti in regula ca si inainte si fizic si comportamental, in acest caz nu stiu ce sa zic, se intampla asta pur si simplu.

Care din cele doua crezi ca ar fi ?
0
05-11-2018, ora 01:01
Scumpica18
Nu este medic/terapeut
Scumpica18
Cred ca ar fi varianta a doua. Nu cred ca ar avea pe alta, dar nu stiu ce e cu el. Cred ca nu ma mai vrea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul