credeti ca cele 2 doze de postinor isi fac efectul?

16-09-2008
inima de leu
Nu este medic/terapeut
inima de leu
am facut sex neprotejat si la 5 ore a luat prima pastila de postinor 2 apoi la 12h pe cea de a dupa, dar intre aceste 2 pastile am mai facut de cateva ori sex neprotejat, si apoi speriati am mai luat inca o data a doua zi o alta pastila de postinor 2 (a 2-a doza) si..la fel, dupa 12h cea de a doua.

Stiu ca nu am facut bine ca nu trebuia sa luam atat de des, dar as vrea sa stiu sigur daca este vreo sansa ca ea sa fi ramas insarcinata in conditiile astea. Nu cred ca ar putea dar as vrea sa mai aud si de la altcineva...ca innebunesc.

Si inca ceva, pana acum (au trecut 2 zile de cand a luat prima doza si ~ 1 zi de la a doua doza) nu a avut nici o reacti adversa.nici una. De ce ?

Va multumesc!

P.S.
Vroiam sa va mai intreb ceva legat de aceiasi problema... era tocmai in perioada de fertilitate a iei adica cand era la ovulatie, credeti ca cele 2 doze de postinor isi fac efectul? sau faptul ca e la ovulatie creste riscul aparitiei sarcinii.
3 comentarii
0
16-09-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Eficienta contraceptiva a Postinorului este de 98 %. Sansele sa fi ramas insarcinata sunt foarte mici, chiar daca intre prima si a doua pilula ati mai avut un raport sexual.

Reactia cea mai frecventa care apare la Postinor este sangerarea de privatie, care apare in medie la o saptamana. Totusi, neaparitia sangerarii de privatie nu trebuie sa va ingrijoreze.
0
16-09-2008, ora 00:00
inima de leu
Nu este medic/terapeut
inima de leu
d-ul dr.Dragomir, am luat doua doze de postinor...adik 4 pastile.:(((
0
17-09-2008, ora 00:00
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Leule, ar trebui sa retraga postinorul de pe piata!
Cum sa fii gravida daca ai luat postinor?
Este contracceptiv de urgenta, de-aia e de urgenta in perioada fertila!
Si mai citeste si tu prospectul de la acest contraceptiv, sa vezi ce scrie, nu iti mai face rau singura!
Am mai scris aici pe forum, am o colega, a luat acu vreo 4 luni postinor. Prima luna a venit bine ciclul, a doua deloc, a treia deloc a patra nu s-a mai oprit decat la spital.
Asta da pastila, dereglari!
Pup Alis
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul