crema vaginala

21-08-2007
mirella^*
Nu este medic/terapeut
mirella^*
buna ziua..am si eu o intrebare da dvs si va rog din suflet sa imi raspundeti.am cumparat crema pharmatex, as vrea sa stiu dak la fiecare act sexual la intervale mici de timp trebuie sa introduc mereu aceasta crema, sau numai o data, am citit prospectu si scrie ca are durabilitate 10 h, nu prea am inteles
7 comentarii
0
22-08-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Crema trebuie introdusă înainte de fiecare contact sexual.
0
13-03-2009, ora 23:25
olimpia-carmen
Nu este medic/terapeut
olimpia-carmen
Buna seara am si eu o intreabare daca se poate, am folosit 12 ani anticonceptionale Diane 35 si am observat ca au o reactie neagativa in ultimul timp: simt ficatul marit si imi cade parul. As vrea sa stiu daca anticonceptionalele locale ( crema si ovulele ) sunt eficiente. Va multumesc mult.
0
14-03-2009, ora 07:36
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Eficienta anticonceptionalelor locale ramane in mod cert inferioara anticonceptionalelor hormonale, dar poate fi crescuta printr-o corecta folosire a lor. Pe de alta parte, reactiile adverse sunt MULT mai mici si nu pun viata in pericol. 12 ani de Diane 35 e cam mult, ar fi timpul sa va opriti.
0
14-03-2009, ora 11:40
olimpia-carmen
Nu este medic/terapeut
olimpia-carmen
Sunt o femeie care ramane foarte repede insarcinata de aceea am folosit 12 ani. As vrea sa stiu daca cele locale au o protectie asa cum o au anticonceptionalele orale. Va intreb ca mi am facut programare la medicul ginecolog dar mai am de asteptata si trebuie sa ma informez cat de cat. Va multumesc mult.
0
13-07-2010, ora 16:09
Irina-Tina
Nu este medic/terapeut
Irina-Tina
Buna! ca oricare dintre noi am si eu o problema, iau ac yasmine de 7luni, pana in momentul de fata nu am observat efecte negative, doar ca la fiecare contact sexual ma doare ingrozitor, si nu pot spune ca partenerul e de vina pt ca el are foarte mare grija de fiecare data, mentionez ca el este singurul partener pt mine.medicul care mi'le'a recomandat este francez si nu mi'a cerut nicio analiza medicala.sa fie din cauza ac sau.???multumesc !
0
13-07-2010, ora 23:26
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Cauzele cele mai frecvente ale acestui simptom sunt: inflamatia genitala sau diverse dezechilibre ale metabolismului hidromineral. Acestea pot sa aiba sau pot sa nu aiba legatura cu tratamentul hormonal.
0
14-07-2010, ora 13:59
Irina-Tina
Nu este medic/terapeut
Irina-Tina
multumesc foarte mult pt rsp dvs.este posibil sa fie si din cauza ca am o secretie albicioasa si vascoasa?desi am facut tratamente recomandate de medici tot nu am scapat de ea.ce ar trebui sa fac ? ma incomodeaza f tare iar mai mult e foarte abundenta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •