crize comitiale

25-11-2007
yry_28
Nu este medic/terapeut
yry_28
Buna ziua! Am un baietel de 10 ani si are diagnosticu crize comitiale(petit mal), si-i fac tratament cu petinimid capsule de 250mg si vit b6 una pe zi va rog din suflet sa-mi spuneti e posibil sa-i dispara aceste crize care le face cu acest tratament sau daca exista vreun tratament naturist.Va multumesc din suflet!Astept raspuns.
21 comentarii
0
03-01-2008, ora 00:00
ady_jean31
Nu este medic/terapeut
ady_jean31
doamna ce analize a facut copilul dvs?
0
04-01-2008, ora 00:00
yry_28
Nu este medic/terapeut
yry_28
Buna ziua. I-am facut un tomograf la Bacau si am fost cu el la Iasi la dr Dimov si a zis ca nu are nimic pe creier si mi-a recomandat sa ma duc la Bucuresti la d-na dr. prof. Sanda Magureanu.Am fost la ea si mi-a recomandat sa fac un RNM si apoi sa revin sa vada exact de unde provin aceste crize.
Va multumesc!
0
31-03-2008, ora 00:00
gerot
Nu este medic/terapeut
gerot
Stimata doamna,
Baietelul meu are 11 ani si urmeaza acelasi tratament cu Petinimid de 1.5 ani. Tratamentul a fost prescris de catre o doctorita din IASI.
La primul control ( 1.5 ani in urma ) i-am facut electroencefalograma de unde a rezultat ca sufera de sindromul petit mall ( ticuri :cu mainile, cu capul.).Saptamana trecuta i-am refacut electroencefalograma si vizita medicala de unde a rezultat ca boala a fost tratata. ( la primul control doctorita mi-a spus ca tratamentul va trebui urmat pana la 18-20 ani ). Voi continua tratamentul inca 2 ani pt. ca boala sa nu recidiveze. Ticurile ( reduse fata de cele de la inceput) pe care le mai are sunt ca un reflex si vor disparea.
0
31-03-2008, ora 00:00
yry_28
Nu este medic/terapeut
yry_28
Buna ziua.Va multumesc pt ajutor! Am reusit sa-i fac acel RNM la clina din Bucuresti Victor Babes si dupa aceia m-am dus cu el la d-na prof. dr. Sanda Magureanu s-a uitat pe el si mi-a facut o scrisoare catre neurochirurgie la prof. dr.Ciurea care i-a pus diagnosticul de gliom grad mic si sa revin la control peste 3 luni din nou cu RNM.De la acel gliom se produc acele crize usoare care le face.Tratamentul cu Petinimid nu-i facea bine.Am schimbat pe Timonil 300 2/zi si nu i
mai este rau.Noroc de d-na prof.Sanda Magureanu ca ma ajutat f. f mult sa descopar de unde provin acele crize, ca pe unde am fost Iasi, Bacau, P.Neamt mi-au dar niste diagnostice aiurea. Din epilepsie si crize comitiale nu-l mai scotea.Daca va pt ajuta cu ceva scrieti-mi-
0
19-11-2008, ora 16:52
Mihaela.op
Nu este medic/terapeut
Mihaela.op
Cum pot sa intru in legatura cu doamna prof dr. Sanda Magureanu? Fata mea prezinta crize comitiale a caror cauza nu a fost stabilita. Am facut angio RMN si Mapping EEP, fara a avea stabilit un diagnostic. Piederile de cunostiinta dureaza 20... 40 sec dupa care isi reia activitatea, ca si cum nimic nu s-a intamplat. de-a lungul anilor a avut 5 crize din care 3 in acest an la intervale de cca. 3 luni. La ultima pierdere de cunostiinta/lesin a cazut cu fata pe soba si are pe partea stanga a fetei arsura de gradul III.
0
24-04-2009, ora 19:53
roti
Nu este medic/terapeut
roti
Numele meu este Elena, am 38 de ani.La varsta de 9 ani am fost diagnosticata cu, , comitialitate infantila, , .Faceam crize in care cateva secunde imi pierdeam cunostinta, dupa aceea alte 3-4 min.vedeam tot ce se intampla in jurul meu dar nu puteam vorbi.Norocul meu a fost ca la doua luni dupa prima criza, cu ajutorul unei cunostinte, am ajuns la d-na doctor Sanda Magureanu.Pot spune cu mana pe inima ca aceasta doamna mi-a schimbat viata, fara dansa astazi puteam sa fiu unul din multii bolnavi de epilepsie.Am fost internata 2 saptamani, ptr analize si dupa aceea am urmat un tratament timp de 10 ani.La inceput mergeam la control in fiecare luna, dupa aceea la 6 luni.Tratamentul pe care l-am luat zilnic era Finlepsin, nu mai stiu exact doza, ceea ce stiu este ca rupeam pastilele pe jumatate ptr. ca una intreaga era prea mult si luam de trei ori pe zi.Acest tratament zilnic era completat cu 10 injectii pe luna care contineau vitaminele B1+B12+B6+Glicocol, ceea ce tin minte este faptul ca seringa in care se combinau toate acestea era f.mare.
Astazi nu mai am absolut nimic, crize nu am mai facut de atunci, dar chiar si asa am urmat tratamentul pana cand EEG a iesit perfect, si doi ani dupa aceea.
Daca aveti copii care fac astfel de crize nu stati cu ei la spitalele din provincie, mergeti cu ei la d-na doctor Sanda Magureanu, va spun acest lucru ptr. ca eu sunt unul din copii din provincie si in momentul in care am ajuns la d-na Magureanu dansa i-a spus mamei mele, , uite un caz fericit, ati venit la mine de la inceput, altii stau cu copii prin alte locuri si vin la mine dupa cativa ani, atunci cand eu nu mai pot face nimic, ,.Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a adus-o in viata pe d-na doctor Sanda Magureanu.
Pentru cei care vor sa ia legatura cu dansa pot sa va spun ca eu i-am trimis un email in urma cu o luna si dupa doua zile mi-a raspuns.
0
03-05-2009, ora 23:31
Mihaela.op
Nu este medic/terapeut
Mihaela.op
Multumesc foarte mult ROTI, comentariul dumneavoastra imi da sperante. Va rog a-mi comunica adresa de e-mail a doamnei doctor Magureanu, daca este posibil sa o pot contacta.
0
03-05-2009, ora 23:57
roti
Nu este medic/terapeut
roti
buna seara, Mihaela -, ,.Intamplarea face ca in acelasi salon cu mine, atunci cand eram internata la d-na dr.Magureanu sa fie si o fata Mihaela din Constanta, care a avut nenorocul sa stea pana la 16 ani cu o astfel de boala si a ajuns destul de tarziu la d-na doctor.
Multa sanatate va doresc.
0
04-05-2009, ora 00:05
Mihaela.op
Nu este medic/terapeut
Mihaela.op
Deosebite multumiri, inca o data si multa sanatate.
Povestea noastra este mai lunga si a parcurs directii foarte variate si diferite una fata de alta. Pana la urma s-a pus un diagnostic, care nu are legatura cu crizele comitiale, dar as vrea ca acest fapt sa fie afimat si de doamna doctor Magureanu. Fata mea are acum 26 de ani, iar crizele/lesinurile au aparut in vara trecuta.
0
04-05-2009, ora 00:12
roti
Nu este medic/terapeut
roti
din cate stiu eu nu au cum sa apara la varsta aceasta astfel de crize, crizele comitiale apar in copilarie.Cu siguranta va trebui sa mergeti la d-na doctor, ce vreau eu sa spun este ca nu cred ca se păoate rezolva prin email d-na Magureanu fiind ffffff ocupata.De unde sunteti? D-na dr. este medic specialist in psihiatrie pediatrica si ca atare s-ar putea sa va trimita la altcineva.
0
05-05-2009, ora 13:20
Gabriela8177
Nu este medic/terapeut
Gabriela8177
Am mai scris pe acest forum dar nu mi-a raspuns nimeni, ajutati-ma va rog cu niste sfaturi.
Problema mea este cu fetita mea care acum are 2 ani si aproape 11 luni, la sfarsitul luni noiembrie anul trecut a facut o convulsie febrila si mi s-a spus ca nu este novoie de tratament pe termen lung dar la inceputul luni ianuarie anul acesta a inceput sa faca niste spasme musculare numai in timpul somnului, la faza de inducere a somnului mai precis. Am uitat sa spun ca cu o seara inainte sa faca acele spasme a cazut si s-a lovit cu obrazul de mobila si s-a speriat foarte tare.
Pediatra fetitei a spus ca sunt de la lipsa de calciu si ne-a dat Cipcal si Magne B6.Am facut si doua EEG: unul treaza la spitalul judetean de aici din Valcea care este foarte vechi la care nu au iesit modificari si unul in somn la un cabinet particular cu aparat nou, l-am facut cand fetita facea acele spasme dar nici acum nu stiu sigur cum a iesit deoarece singurul neuropsihiatru pentru copii de aici s-a uitat superficial pe el ( mai precis pe primele doua pagini chiar daca el are mai mult de 10 pagini ) si a zis ca nu se vede nimic dar totusi ne-a dat Depakine pe care suntem si astazi dar fara vreo schimbare a spasmelor.
Din fericire fetita se dezvolta mai mult decat bine pentru varsta ei, nu a facut acele spasme treaza.
Ajutati-ma va rog, credeti ca este vorba despre epilepsie.
0
05-05-2009, ora 13:50
roti
Nu este medic/terapeut
roti
sfatul meu este ca trebuie sa mergeti la un specialist adevarat.Stiti de ce spun acest lucru, ptr. ca intamplator am o cumnata care este diagnosticata cu schizofrenie paranoida si are tratament cu Depakine, dar ea are 41 de ani, eu cred ca acest tratament este mult prea tare ptr. fetita dvs. de 2 ani.Mai mult tind sa cred ca nu este ceva grav, spasme musculare in somn au mai multi copii dar asta nu inseamna ca trebuie sa ia Depakine care este un medicament de linistire de calmare a starilor de agitatie ptr. bolnavi psihici.Repet cred ca ar trebui sa va adresati si altui specialist ptr ca tratamentul cu siguranta nu este benefic ptr. fata dvs.
Nu cred ca ar trebui sa va ganditi la epilepsie, daca cititi comentariile anterioare veti vedea ca eu in urma cu 28 am avut acele crize comitiale care prevestesc epilepsia, erau crize numai cand eram treaza si mai mult de atat simteam ca-mi este rau, apucam sa spun celor de langa mine si dupa aceea cadeam in inconstienta cateva secunde sau minute.Cu siguranta am avut mare noroc ptr. ca am ajuns la d-na dr.Sanda Magureanu -Bucuresti (spitalul nr.9 pe atunci, acum se numeste altfel), care este medic de psihiatrie pediatrica si care dupa cum puteti citi in comentariile mele anterioare m-a facut bine.
Va doresc multa sanatate si putere.
0
05-05-2009, ora 13:56
Gabriela8177
Nu este medic/terapeut
Gabriela8177
Multumesc roti, tocmai am trimis un email d-nei Sanda Magureanu, sper sa-mi raspunda.
0
05-05-2009, ora 14:11
roti
Nu este medic/terapeut
roti
Doamna dr. Magureanu, mi-a schimbat mie viata fiindca mi-a pus un diagnostic corect si un tratament pe masura, daca asputea as striga in centrul orasului acest lucru ca toata lumea sa aiba posibilitatea de a se trata de la inceputul bolii, astazi sunt un om realizat, sunt directorul zonal al unei societati si toate astea au fost posibile datorita norocului de a o intalni pe dansa atunci cand aveam cea mai mare nevoie.Gandeste-te cum ar fi fost viata mea daca nu o intalneam, orice efort facut de parinti ptr. copii lor va fi rasplatit inzecit de-a lungul timpului.Mama mea imi spune tot timpul, , nu ma gandeam ca o sa ajung la un moment dat, ca tu care erai singurul meu copil bolnav(mai am frati) sa ai grija de noi.
Fa tot ce-ti sta in putinta sa afli diagnosticul real.
SANATATE
0
15-07-2009, ora 15:13
mih_37
Nu este medic/terapeut
mih_37
roti, buna. eu de 6ani sunt diagnosticata cu crize comitiale sau epilepsie, in prezent am 37ani. folosesc finlepsin, o luna am inlocuit finepsinul cu depakine dar m-am ingrasat in acea luna cu 16 kg, deci am revenit tot la finlepsin.adresa mea de id este mih_37.nu prea ma descurc pe situl acesta
0
13-09-2009, ora 21:26
Mihaela.op
Nu este medic/terapeut
Mihaela.op
Pentru cine este interesat:
80 pastile Gabagamma 100 - termen de valabilitate 10/2009
100 pastile Finlepsin, carbamazepina, 200 mg - termen de valabilitate 08/2010
0
18-01-2010, ora 20:42
yra_30y
Nu este medic/terapeut
yra_30y
Mergeti cu toata increderea la d-na prof.dr. Sanda Magureanu. Ea impreuna cu d-nul prof.dr. Ciurea Vlad mi a pus copilul pe picioare.Le multumesc din tot sufletul!
0
10-01-2011, ora 23:51
shogy
Nu este medic/terapeut
shogy
@yra_30y Daca te rog imi poti spune cum pot lua legatura cu dansa, unde o pot gasi? Eu stiam ca nu mai profeseaza, sunt un vechi pacient de al dansei si as vrea sai multumesc pentru ce a facut pentru mine. multumesc
0
14-01-2011, ora 20:00
Mihaela.op
Nu este medic/terapeut
Mihaela.op
Doamna Doctor Magureanu consulta la Policlinica sanador Victoriei.
0
14-01-2011, ora 21:57
roti
Nu este medic/terapeut
roti
adresa de e-mail a d-nei doctor Sanda Magureanu este, , smagureanu@yahoo.com, , .Eu i-am scris sa-i multumesc pentru ce a facut ptr. in urma cu 30 de ani si mi-a raspuns.
0
03-03-2011, ora 10:32
fely
Nu este medic/terapeut
fely
ma numesc felicia si am 38 deani.dela varsta de 14 ani am crize comitiale, si nu reusesc sa scap de ele, se manifesta pe partea dreapta se zbate ochiul drept, scot sunete cidate, ma zbat, imi musc de cele mai multe ori obrazul pe interior, nu=mi pot misca mana si piciorul pe partea dreapta.de-a lungul timpului am facut tratament cu finlepsin si fenobarbital, acum iau doar carbamazepin 3, 5 pastile pe zi si fenobarbital dar continui sa fac crize cam odata la doua trei zile cate 6 =7 pe noapte ce e de facut?ca acestea sa se rareasca si sa dispara in timp ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: