CRP 8.8

26-04-2010
razvici
Nu este medic/terapeut
razvici
Buna ziua,
Prietena mea a nascut joi noapte un baietel.Sambata am aflat ca are CRP de 8.8.Acum i se administreaza copilului prin branula antibiotic. Este grav? Ce inseamna mai exact CRP? Multumesc
3 comentarii
0
26-04-2010, ora 16:42
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

CRP sau C reactive protein (Proteina c reactivă), este o proteină secretată de ficat ca răspuns la prezenţa unei infecţii microbiene, a unui proces inflamator, etc. Nu există în mod normal în sânge!
Băieţelului în cauză i s-au făcut şi alte analize medicale? (Vsh, fibrinogen, Aslo, etc.)???

Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze. Însănătoşire grabnică!
P.S. - NU ştiu cât de grav este, dar sunt sigur că se va face bine. Doamne ajută!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
26-04-2010, ora 16:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mare greseala administrarea orbeasca de antibiotice la varsta asta...deja s-a dus cu flora naturala si sanatoasa a copilului, de acum incolo numai probleme vor fi... cel mai mare pericol sunt doctorii si spitalele.
0
26-04-2010, ora 22:32
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Scarface, te rog mult, nu mai generaliza. NU poţi spune că doctorii şi spitalele reprezintă CEL mai MARE pericol. O pădure, în integralitatea ei, nu poate fi catalogată ca fiind uscată doar pentru că are în cuprins câţiva copaci uscaţi.
NU toţi medicii sunt incompetenţi!
NU toate medicamentele sunt toxice!
NU numai homeopatia este eficientă!

Ai dreptate în unele privinţe, dar în altele...îţi înţeleg aversiunea pentru alopatie şi orice disciplină, care are un anumit grad de toxicitate, care nu tratează cauza..., dar...ţine cont de faptul că ai primit multe avertizări din partea echipei Romedic. Remodelează-ţi formulele de abordare pe care le foloseşti pe acest forum pentru că, dacă vei continua în acest stil, vei risca să ţi se blocheze definitiv contul şi ar fi păcat. Ajuţi foarte mulţi oameni, eşti inteligent şi altruist, ai o cultură foarte solidă, etc., dar "ai" şi multe persoane care nu mai suportă să citească acuze şi exprimări relativ arogante. Acele persoane pot face iar reclamaţie şi...te rog, fii mai maleabil. Eşti o piesă foarte importantă pe tabla de şah a Romedicului, de aceea cred că ai nevoie de puţină moderaţie (ştii tu în ce sferă). Decizia de a face o remodelare îţi aparţine! :)


Toate cele bune şi Dumnezeu să te binecuvânteze.
P.S. - Iniţial nu am vrut să-ţi scriu acest mesaj pentru că m-am gânsit să nu-ţi produc întristare dar, decât să ajungi la faza blocării definitive, mai bine...sper că nu te vei supăra pe mine, nu? :) Vreau doar să-ţi fac un bine!



Cu respect,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul