Cu se ocupa Psihosexologia?

08-05-2018
bogdy23
Nu este medic/terapeut
bogdy23
Buna ziua,

Cu ce se ocupa psihosexologia am urmatoarea problema nu reusesc sa ajung in relatii intime cu sexul opus nu stiu ce comportament sa adopt pt a o convinge cum sa o atrag. Este acesta un lucru care tine exclusiv de felul in care are-ti si ar trebui sa ma multumesc cu standarde foarte joase?
2 comentarii
1
11-05-2018, ora 09:07
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Raspunsul la intrebarea ta Bogdy e inclus chiar in definitia sanatatii sexuale data de Organizatia Mondiala a Sanatatii:
« Scopul sanatatii sexuale nu include doar ingrijirea si consilierea legata de mijloacele de procreere sau bolile cu transmitere sexuala, ci si imbunatatirea relatiilor personale si a vietii în general ».

In lumea moderna, tratarea problemelor sexuale nu poate sa ignore aspectele psihologice relationale, elementele psihologice ce pot influenta semnificativ sanatatea sexuala. Abordarea completa bio-psiho-sociala (biologica, psihologica si sociala) e esentiala.

Cu alte cuvinte obstacolele de natura sexuala se abordeaza in echipa multidisciplinara. Echipa include atat medici specialisti sexologi cat si psihologi specializati in sexologie (psihosexologi).

Tot la psihosexolog poti afla mai multe despre ce comportamente pot influenta relatia ta intima cu sexul opus. Un raspuns scurt la intrebarea ta ar fi: pentru a atrage pe cineva nu conteaza doar felul in care arati.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
11-05-2018, ora 13:07
bogdy23
Nu este medic/terapeut
bogdy23
Va multumesc v-am trimis un mesaj
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici