culoare sperma!

15-05-2007
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
am si eu o nedumirire si anume vreau sa stiu ce culoare trebuie sa aiba sperma in mod normal.La mine are culoarea alba de cele mai mult ori..dar exista si momente cand este putin galbuie sau putin verzuie ceea ce am inteles k nu este bine.Este normal asa sau trebuie sa fie in permannenta alba??Precizez deasemenea ca la mine difera aproape la fiecare ejaculare...fiind uneori mai consistenta alte ori mai apoasa...difera si cantitatea(ceea ce cred k este normal).Trbuie sa fie alba si omogena sau in componenta ei poate sa fie intr-o parte mai apoasa? p.s:la mine are uneori si un miros putin intepator asa. Daca se poate as vrea sa aud pareri..in special cea a unui specialist.
2 comentarii
0
25-05-2007, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Alba ar trebui sa fie. Ar fi bine sa mergeti sa vorbiti cu un urolog...poate faceti si o urocultura.
0
26-02-2012, ora 00:14
AlexandruBoos
Nu este medic/terapeut
AlexandruBoos
Buna seara. Am si eu o nelamurire. Prietena mea tot ma bate la cap este geloasa ma cunoaste daca eu o fac sau am probleme dupa sperma mea exempul culoare sau dupa cantitate ea imi spune daca este mai multa este ca nu am inselato sau cum ca capul penisului meu este rosu asta insemana ca am avut raport am inselato iar daca este vanat sunt neatins. In fine problema este ca ea prietena mea a luat sperma mea si avea culoare galbuie nu era alba acum imi fac probleme sa am ceva? Eu am avut un atac de panica am probleme cu inima iau tratament dar mai fumez f putin mai si beau. Am avut sau repetat problemea cu penisul meu in momentul cand sa l introduc in vagin imi murea apoi imi reveneam sau nu era mort. Am discutii mari cu prietena mea ma tot banuie eu lucrez si in alt oras dar nu asta conteaza ma vad cu ea la o sapt problema mea este cum sa i dovedesc ca nu am treaba cu nimeni si cu sperma mea numi place culoare galbuie am probleme? Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dieta poate afecta calitatea spermei
  • Legătura dintre utilizarea telefonului mobil și calitatea spermei la bărbații tineri
  •