Cum diferentiez ciclul nomal de ciclul peste sarcina?

20-03-2011
deeapop86
Nu este medic/terapeut
deeapop86
Care sunt diferentele dintre ciclul normal si cel peste sarcina?Cum imi dau seama daca sunt insarcinata desii am ciclu regulat?Eu iau anticonceptionale si ciclul nu mai este asa cum era inainte de pastile(este mult mai scazut in intensitate, dureaza mai putin).De o perioada nu ma simt in apele mele, am impresia ca m-am ingrasat(cantarul nu confirma decat 1 kg), iar ciclul trecut a fost f putin(ca si cantiate, ca durata-4 zile), in ianuarie am fost si la ginecolog, la control de rutina, a iesit totul f bine.
Apreciez raspunsuri de la persoane care au trecut prin asa ceva sau care cunosc acest subiect.
Multumesc!
1 comentarii
0
20-03-2011, ora 20:29
pysoyasha
Nu este medic/terapeut
pysoyasha
Si eu iau anticonceptionale si la fel in unele luni menstruatia e mai abundenta in altele foarte putin...iar starea pe care o ai poate fi chiar de la gandul acesta pe care il ai ( ca ai putea fi insarcinata). Am trecut prin asta luni la rand cand am inceput sa iau pastile pentru ca nu prea aveam mare incredere in ele. Uneori simteam ceva in burta, erau doar fantezii de-ale mele. Sper sa te ajute :*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul