cum pot ajunge la spitalul de la padurea verde din Timisoara

20-07-2011
vasilev
Nu este medic/terapeut
vasilev
Buna ziua,
Sunt din provincie mai precis dintr-un sat din Jud. Alba Iulia iar tatal meu in urma unei dureri puternice de piept a stat internat in spital o saptamana fara a i se putea pune un diagnostic clar. I s-a recomandat sa faca o coronografie cardiaca iar singurul loc unde as putea ajunge este Timisoara dar la cabinetele particulare mi s-a cerut o suma de 3800 roni pt coronografie, suma de care nu dispunem.
Intrebarea mea este daca stie cineva cum pot ajunge sa fac aceste analize la spitalul de la padurea verde din Timisoara. Ajunge o simpla trimitere de la medical de familie?

Multumesc foarte frumos.
4 comentarii
0
20-07-2011, ora 23:16
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Buna seara.
Da, medicul de familie poate da trimitere catre spital cu indicatia necesara - cardiologie, coronarografie.
Sanatate.
0
20-07-2011, ora 23:40
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Pentru a ajunge unde doriti cu tatal dvs., solicitati o trimitere de la medicul de familie
SI cu toate investigatiile din spital + Biletul de iesire din spital + copie act de identitate + adeverinta de la locul de munca sau ultimul cupon de pensie, va prezentati la Clinica de cardiologie ASCAR din Timisoara (vis-a-vis de Prefectura)..str.Revolutiei 1989 nr.12 tel. 0256-198.345 si fax 0256- 295.224.
Medici profesionisti si mai ales f. BUNI diagnosticieni, va vor indruma daca e nevoie (chiar fara sa o cereti), prin transfer la Spitalul de la Padurea Verde.
Clinica ASCAR este condusa de d-na prof. Dr. Mirela Tomescu.
Alti medici: Dr. Pogorevici Antoanela- medic primar.
Sanatate tatalui.
0
20-07-2011, ora 23:44
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
precizare:
investigatiile se vor putea face doar -fiind internat, asa ca luati legatura telefonic cu spitalul si-l pregatiti pe tata pt. internare. Numai bine.
0
21-07-2011, ora 06:41
vasilev
Nu este medic/terapeut
vasilev
va multumesc ffff mult pentru raspunsuri ! initial un medic imi spuse-se ca nu se va putea interna in alt judet numai daca judetul din care faci parte nu dispune de un spital de cardiologie.


inca odata multumesc !!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK