Cum pot sa uit ca am fost inselata?

26-04-2017
Anonim1900
Nu este medic/terapeut
Anonim1900
Buna! Am o relatie de 3 ani si ceva si anul asta am nunta. Cu ceva luni in urma, am aflat dintr-un mail ca iubitul meu ma inselat cu o colega de-a lui (atractie la prima vedere). A vrut sa trimita mailul unui psiholog, dar atunci am intrat eu de la serviciu si am citit exact cand il scria. Relatia noastra nu mai mergea aproape deloc si mereu ma intrebam daca eu sunt vinovata si chiar ii propusesem sa plec si sa ne despartim. Mereu i-am zis ca daca vrea sa incerce altceva sa imi spuna sa ne putem desparti pt a nu suferi trauma inselatului. Trecutul meu din punct de vedere al sentimentelor este putin mai dureros si el era omul in care aveam incredere, nu deplina, dar aveam. Vorbele din mail m-au durut.Intr-o seara a zis ca pleaca cu verisorul lui in oras si de fapt sa intalnit cu acea fata in masina, pe bancheta din spate. Apoi a venit acasa langa mine ca si cum nimic nu sa intamplat. Apoi au mai vorbit. Ea stia ca trebuie sa se insoare si ea la randul ei avand relatie de 5 ani, dar cu prietenul plecat. Este si mai mica ca mine, iar el a vazut-o mai atractiva. A mai scris ca nu ar vrea sa renunte la mine ca poate nu o sa fie cu ea si eu am un job bun si trag cu casa, dar se gandea si la ea.In ziua in care am citit mailul, eu l-am asteptat acasa cu bagajul facut si cu mail-ul scos sa ii dau cu el in nas. Am avut o discutie si am incercat sa ne mai dam o sansa.Acum nu pot spune ca mai am incredere in el desi vad ca se straduieste sa imi arate ca ma iubeste. Dar nu pot uita ce a facut. parca ii vad in masina cum fac dragoste si parca de fiecare data cauta in alta fata o alta prada. Cum pot uita tinand cond ca mai am 4 luni pana la nunta?
7 comentarii
0
28-04-2017, ora 13:11
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Oare sunt cele 4 luni pana la nunta un interval de timp suficient pentru a te decide cu adevarat daca iti doresti sa ramaneti impreuna? Din experienta cuplurilor ce se confrunta cu obstacolul infidelitatii, dupa 4 luni de terapie de cuplu saptamanala, lucrurile incep sa fie mult mai clare in privinta relatiei...dar, de cele mai multe ori, nu permit inca o decizie atat de semnificativa, precum e prima casatorie. In special in situatiile in care infidelitatea a fost una planuita (“a zis ca pleaca cu verisorul lui in oras si de fapt…”). Ati inceput sa mergeti la terapia de cuplu?

Dr Rares Ignat
psihoterapeut de cuplu - psihosexolog
0
29-04-2017, ora 12:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Barbatii care inseala o data, inseala de mai multe ori. Mai gandeste-te daca vrei sa te casatoresti cu el.
Alege-ti un sot credincios in viata!
0
03-05-2017, ora 12:02
Anonim1900
Nu este medic/terapeut
Anonim1900
Nu stiu ce sa zic, el a incercat in perioada asta sa se schimbe, sa imi arate ca tine la mine, dar e ciudat. Orasul asta e mic, ne intersectam mai mereu cu acea fata. Nu este relatia care am visat-o eu. Adica nu vreau sa stau toata ziua "bot in bot" sau mereu in centrul atentiei, dar nici uitata intr-un colt. Lui ii place sa socializeze cu sexul opus, mai ales daca arata bine. L-am analizat si isi schimba privirea atunci cand comunica cu alte fete. Se joaca mult, el zice ca se relaxeaza, iar eu automat stau mai mult cu ai lui. E chiar ciudat. Imi intrase in cap ca a continuat relatia doar sa nu ii sara rudele in cap sau exact cum a scris in mail: " daca X nu o sa vrea sa se mute la mine, sau daca nu o sa fie ca iubita mea?"...
0
03-05-2017, ora 12:04
Anonim1900
Nu este medic/terapeut
Anonim1900
Am fost eu la un psiholog, el nu a vrut.
0
03-05-2017, ora 19:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mai citeste o data ce ai scris. Asa vrei sa fie viitorul tau ?
0
01-06-2017, ora 00:14
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Conteaza doar sa fie copiii sanatosi, nu cat sau cu cine au facut sex parintii inainte de casatorie !
Dupa aparitia copiilor oricum treburile se strica gravissim chiar daca inainte a fost totul perfect !

Instinctul de inmultire cu o persoana atractiva (deci sanatoasa) trece dincolo de gelozie, asa cum instinctul de supravietuire (materiala) trece dincolo sau peste inexistenta sentimentelor, cum e la tine Clara ! :)
0
26-09-2017, ora 14:51
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Iti transmitem casa de piatra ? Ce ati decis pana la urma ? Ati ajuns si impreuna la terapie de cuplu?

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul