cum poti alege cel mai bun implant?

27-01-2012
incze
Nu este medic/terapeut
incze
Buna Ziua!
Ma intereseaza sa aflu cum pot alege un implant dentar de calitate. medicii in general folosesc materiale ale diferitelor firme, iar preturile variaza foarte mult si nu stiu ce sa aleg.inclusiv coroana are preturi f diferite. la ce am citit pe net unele firme care comercializeaza astfel de implanturi, si care sunt f prezente la noi pe piata nu au studii referitoare la acestea. Ce imi recomandati? Cum pot alege ceva durabil?
4 comentarii
0
27-02-2012, ora 11:13
Adriannuna
Nu este medic/terapeut
Adriannuna
Buna ziua,
Cel mai bine ar fi sa consultati un specialist. Pot recomanda cu cea mai mare incredere pe Dr. Dan Traian Iordachescu, are o experienta pe peste 10 ani in implantologie si cu siguranta va va ajuta sa faceti alegerea potrivita.
Un link care s-ar putea sa va fie de folos:----*
Mult succes!

(*modificat de admin)
0
30-10-2014, ora 16:49
ralupop24
Nu este medic/terapeut
ralupop24
Va rog sa imi recomandati un implantolog bun in Timisoara. As dori daca se poate recomandari de la pacienti care au facut aceasta procedura. Va multumesc.
0
24-10-2020, ora 12:44
bogdanxxl
Nu este medic/terapeut
bogdanxxl
cred ca intrebarea nu este cea mai potrivita. o componenta importanta cand vrei implanturi este medicul implantolog. evident ca atunci cand iti iei masina te uiti si la marca, dar trebuie sa ai si un sofer priceput. stiu asta pentru ca am cautat pentru frate-miu mai mare care e in madrid si ne-am hotarat la implant bredent. insa sunt multe optiuni si multi medici buni. noi am mers la dr mihai cirstea. exista si implanturi mai ieftine si bune, cum ar fi alfa bio sau inno, dar trebuie sa te vada medicul specialist ca sa vada ce ti se potriveste mai bine. nu intotdeauna un implant mai scump este si cel mai potrivit.
0
30-11-2020, ora 00:35
iMarian
Nu este medic/terapeut
iMarian
De acord cu Bogdan, oricum pe piata cam aceleasi produse sunt, dar cel care face manopera (de exemplu eu mi-am pus la ----------*) este la fel de important ca materialul

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •