Cum sa il fac pe iubitul meu sa ma doreasca mai mult?

10-09-2012
simona_simona1
Nu este medic/terapeut
simona_simona1
Iubitul meusa zic asa cam rar ma vrea la pat.daca ar fi sa schimbam rolurile, pt el ar fi super ideea...facem dragoste odata pe saptamana cel mult de 2 ori.si parerea mea cred eu ca nu este normal eu am 22 de ani si el 27..suntem tineri pai peste vreo 2 3 ani ce vom face ??iam spus ca nu e normal, iam spus vorbeste si tu cu prietenii tai intreabai daca e bine.nu sunt nici urata dar nici o frumusete rara, sa zik asa... sunt dragutza ..si destul de atragatoare pt altii ca pt el vad ca nu imi foloseste la nimic..cum sa fac si ce sa fac sa isi revina.
6 comentarii
0
11-09-2012, ora 07:31
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Faptul că el vă "vrea la pat" de 1-2 ori pe săptămână nu arată că nu v-ar iubi, nici că nu vă socoteşte atrăgătoare sau că nu ar aprecia frumuseţea dv. Fiecare are ritmul lui şi, când oamenii vorbesc de "nepotrivire la pat" nu au în vedere vreo nepotrivire care să ţină de geometrie, ci exact de asemenea deosebiri de ritm. Unii bărbaţi (ca şi unele femei) vor o dată sau de două ori pe săptămână, alţii o dată sau de două ori pe zi. Ce este de făcut ?

În cazul în care ţineţi la această relaţie, spuneţi-i că simţiţi nevoia de mai mult. Rareori, este nevoie de consiliere. De regulă, e suficient ca fiecare să renunţe la ideea că el e normal, pe când celălalt nu şi trebuie "să-şi revină". La rândul lui, dacă vă iubeşte se va strădui să facă mai mult. Spre deosebire de masturbare, actul conjugal înseamnă dăruire spre celălalt, dorinţa de a satisface pe celălalt mai mult decât pe sine.
0
12-09-2012, ora 00:46
simona_simona1
Nu este medic/terapeut
simona_simona1
am vb cu el şi exact asta iam si spus..ca am nevoie de mai mult, ca il doresc pe el mai mult...in timpul zilei suntem foarte drăgăstosi unul cu celalalt...dar cand vine noaptea.si sa ne bagam in pat, uffff il simt parca asteapta ceva si intrun final se pune sa doarma...oare asteapta sa..sar..eu pe el?am facut si asta, dar pana cand?am nevoie sa ma simt eu iubita de el.chiar nu stiu ce sa mai zic.imi doresc un copil foarte mult, el nu, imispune ca nu e momentul, dar in schimb ma cerut de sotie iam spus..da..oare credeti ca am sa regret mai tarziu?
0
14-09-2012, ora 01:06
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ştiu şi eu, dacă veţi regreta ori nu veţi regreta? Marele Socrate a trebuit să răspundă unei întrebări asemănătoare. Într-o zi, unul dintre ucenicii lui era tare îngândurat. Cercetând motivul, află că era în dubiu:
-Nu ştiu ce să fac, maestre: dacă să mă însor sau să nu mă însor.
-Tinere, dacă nu ai să te însori, mai târziu îţi va părea rău că nu te-ai însurat. Pe de altă parte, dacă ai să te însori, va veni vremea când îţi va părea rău că ai făcut-o şi vei dori să fi fost neînsurat. Prin urmare, indiferent dacă ai să te însori sau nu ai să te însori, îţi va părea rău.

Acuma, unul dintre lucrurile pe care le ştim despre Socrate este că avea o soţie care a rămas celebră peste veacuri fiindcă era îngrozitoare: pe Xantipa. Al dv nu este aşa, nu ?

În ceea ce priveşte copiii, dacă aplicăm mentalitatea de tip "acum nu e momentul", atunci s-ar putea să nu fie momentul niciodată. Mereu e ceva de făcut. Un examen de luat. Un serviciu instabil. O maşină veche de schimbat cu una nouă. Nu e mirobolant că ginecologii fac bani cu sterilete şi avorturi când "acum nu e momentul", după care aceiaşi ginecologi fac încă mai mulţi bani de la aceleaşi cupluri pentru tratamente de fertilitate ?
0
14-09-2012, ora 19:42
simona_simona1
Nu este medic/terapeut
simona_simona1
Sincer nu e chiar asa de ingrozitor...e dulce e placut ca persoana...are acel..vino incoace...se poarta frumos cu mine dupa cum am mai mentionat este romantic mereu imi vine de la munca cu cate o floare sau uneori cu mici cadouri care pt mine inseamna foarte mult...daR astea 2 probleme chiar nu stiu cum sa le rezolv, am sa incerc sa mai vb cu el sa il lamuresc odata pt totdeauna ce imi doresc si eu, nu doar ce isi doreste el, aia nu ar mai fi relatie, ne punem de comun acord daca vrea sa inteleaga ne va merge bine,..daca nu voi mai astepta.astept 'pt ca este o persoana deosebita si nu spun asta pt ca este al meu dar chiar este.deci nu este ingrozitor :):):):) Si intradevar aveti drepatate eu am un examen de luat, el are un serviciu instabil masina e veche trebuie sa o schimbam si o casa de renovat...pai cand apuk sa ma vad terminata cu toate astea???????cati ani trebuie sa mai muncim sa realizam toate astea aaaaaaaaaaaaaaa si nu am mai pus si nuntaa o las la urma...la cati ani voi avea un copil ???la 40?????trebuie saimigasesc cuvintele potrivite pt atunci cand voi vorbii cu el



Va multumesc foarte mult de sfaturi
0
15-09-2012, ora 01:21
Diana21
Nu este medic/terapeut
Diana21
Simona doar tu stii ce simti..ai grija sa nu regreti mai tarziu...
0
15-09-2012, ora 17:19
simona_simona1
Nu este medic/terapeut
simona_simona1
simt ca il iubesc foarte mult si ca vreau sa fiu cu el mereu...dar trebuia safie si ceva care sa strice oarecum relatia.Diana21
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul la vârsta menopauzei
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •