Cum sa ne ingrasam !?

31-05-2010
dj_shaghy
Nu este medic/terapeut
dj_shaghy
Cum sa ne ingrasam !?
Toate fetele pe apa si lamaie, iar la prima inghetata pun 2 kg. Intr-o tara in care obezitatea ajunge usor usor la normele europene(adik ne facem ca porcii pe zii ce trece ca si ei :))) ), e normal sa se discute despre asta. Dar despre cum sa te ingrasi nu este mai nimik. Probabil ca l-ati vazut pe Luis Lazarus la Acces direct. Daca nu stiti va spun eu. Acum 6 sau 7 luni avea nu mai mult de 60 de kg la 1.85 cat o avea. Acum vreo luna apare la Acces direct cu vreo 96 de kg spunand el ca alimentatia slaba si lipsa de vitamine erau factorii pt care era el slab. Cum facem fratilor si noi, si spun noi pt ca am o prob similara si cred k nu sunt singurul. Am 1.83 inaltime si vreo 67 de kg dar vreau si eu 96. Seman cu tata la metabolism, daca mananc intr-o zii de 5 ori ies la toaleta de 6. Nu asimilez. Probleme medicale nu am. Sincer nu am fost la nutritionist dar analizele generale pe care LE FAC PERIODIC SI LE RECOMAND, arata bine cu exceptia colesterolului care e cam mare (240 dintr-un maxim acceptat de 200). Leguma mea preferata fiind carnea. Acum o dau pe salate, fructe cam putine dar sunt in meniu, peste. Recunosc ca nu am mic dejun. Ma trezesc la 6 beau cafeaua si 2 tigari si apoi plec la munca pe drum mancand o banana sau o para ca pana la pauza de ora 9 sigur mai bag cateva tigari. Alcoolul e si el prezent. In fiecare weekend cate 4 sau 5 beri si seara in week-end wisky. Am totusi numai 25 de ani si domiciliez pe o insula cu mediterana la 2 pasi. Cam ce ar trebui sa fac sa schimb metabolismul? Spre exemplus de o saptamana am facut o infectie la masea de imi vine sa ma dau cu capul de pereti. se observa vizibil ca am slabit ( antibiotice plus faptul ca nu pra pot manca). Am incercat eu o nutritie mai adecvata si a dat rezultate dar foarte mici. As vrea si eu o opinie a unui nutritionist in legatura si cu eventualele vitamine pe langa masa de zii cu zii.
1 comentarii
0
20-06-2010, ora 05:32
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!

Dj_shaghy, problemele dvs. s-ar putea să se rezume la prezenţa unui sindrom hipoanabolic (sindrom în care dezasimilaţia nutrienţilor este mai activă decât asimilaţia acestora) sau la un metabolism în care arderile se fac ultra-rapid, şi nu numai.
Aţi spus că locuiţi pe o insulă din marea Mediterană, nu?...dar unde mai exact? Este importantă locaţia dvs. pentru că vă creşte sau vă scade şansele să consultaţi un medic homeopat foarte bun, din Grecia.
Vă rog, dacă puteţi sau dacă doriţi, mergeţi la un consult la d-nul Pr. doctor GEORGE VITHOULKAS.
Date de contact:
Ms. Georgia Liakou, secretara d-nului George Vithoulkas (sunaţi-o pe dânsa şi programaţi-vă la o consultaţie).
Tel: +30 (24240) 65142
Fax: +30 (24240) 65147
george@vithoulkas.com

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: