cum sa reactionez

14-07-2017
briela
Nu este medic/terapeut
briela
L am cunoscut pe tatal copiilor mei acum sapte ani avem patru copii intre 9luni si sapte ani el e tigan si m am incurcat cu el pentru ca eram deprimata si aveam nevoie de un ajutor pe care credeam ca l am gasit in el am stat in italia am plecat in Bulgaria el e de acolo fiind sarac n a putut sa ma ntretina si am venit in Romania sa nasc fata dupa un an a venit dupa mine plecase in italia sa ne mutam in Bulgaria la socri am plecat iar pentru cinci ani in primul an mai sunam acasa nu mi dadea telefonul in al doilea an Italia Bulgaria facea de una cursa pt trei patru luni de munca si se ntorcea deja nu mai aveam voie sa sun pe ai mei in al treilea an a lucrat zece luni la camping langa mare in italia acolo avea salar 1200euro eu singura acasa cu trei copii primeam doar 150euro pe luna de la el acte nu mi a facut nu primeam nici un ban din partea nimanui in sat nu departe de mine venise un italian batran singur isi cauta companie asa ne am cunoscut ma ajuta de una cu de ale gurii pana i au zis in italia ca eu ma intretin cu mosul nu aveam relatii sexuale cu el dar de gelozie a devenit si mai bruta decat era in ultimii doi ani s a ajuns la bataie in fata copiilor m a batut gravida in sapte luni ma trimitea de una la mosul sa i aduc bani nu mai lucra nicaieri in final am plecat in Romania cu mosul fara ca barbatul" meu "sa stie in prezent stau in chirie cu italianul caci mama alcoolica le batea pe fete nu am unde sa ma duc si nici bani sa ma intretin singura o fata are acte bulgaresti si nu i pot traduce certificatul in romana din cauza tatalui ei asa primesc doar 280 lei pe luna in sept vine bulgarul aici sa facem actele cum sa reactionez cand il vad maingrozeste numai ideea ca trebuie sa stau in fata lui e agresiv si ma tem de el dar nici nu l pot opri de la copii sa i spun adevarul ca traiesc cu mosul cand el ne a amenintat ca ne omoara pe toti daca ne gaseste impreuna sau sa ma ntorc la mama sa chinui fetele pana pleaca taica su daca nu vrea sa mai plece ce am sa fac nu vreau sa l arunc pe mos in gura lupului cum se spune m ar ajuta mult o parere de la un specialist va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomanda un Psihoterapeut sau cauta unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK