Cum sa rezolv problema?ce solutii sunt?

17-08-2017
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Ce sa mai fac sa scap de tulburarile de concentrare/atentie si memorare?
Am schizofrenie paranoida, anxietate sociala si TOC si doctorul psihiatru mi-a zis ca este specific tulburarilor pe care le am aceste probleme de concentrare si atentie dar ma gandesc si eu cum pot fi rezolvate ca eu nu mai pot, m-am saturat sa nu imi mearga cognitia si atentia,.vreau sa fiu un om cat de cat functional..credeti ca ar trebui sa vad un neurolog pentru asta?
Am luat Piracetam si Pramistar dar pe o perioada foarte scurta, nu m-a ajutat cu nimic
Alte solutii mai sunt?
Ma gandesc ca as putea rezolva cumva problema asta si poate in anii urmatori sa dau si la o postliceala..dar imi pierd sperantele.
Cum as putea rezolva problema?Ce solutii sunt?
6 comentarii
1
17-08-2017, ora 18:22
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Ce solutii sa fie... Ia si reciteste cele 9 subiecte pe care le ai deschise la sectiunea asta numai pe prima pagina. Oamenii au spus ce au avut de spus, dar tu nu iei in seama nimic. Cred ca astepti solutii de la Dumnezeu, o minune ceva... Imi pare rau sa te anunt dar Dumnezeu nu exista, deci ai de asteptat mult si bine.
1
17-08-2017, ora 23:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dumnezeu exista. Ca dovada ca oamenilor credinciosi le merge mai bine decat celor necredinciosi.
Plus ca la ei nu exista atatea tentative de sinucidere.
0
17-08-2017, ora 23:49
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Da, se vede cat de bine le merge... ca e plina sectiunea de Tulburari Psihice de credinciosi care au intrat sa ne spuna cat de bine le merge lor. Chiar azi a postat un baiat aici, care zice ca are ganduri de sinucidere...
0
18-08-2017, ora 08:47
Utilizator_183527
Nu este medic/terapeut
Utilizator_183527
Nu exista nicio soluție. E relativa treaba cu problemele de concentrare. Poate in timp o sa-ti revii, nu știu ce să-ți spun.Martin von Nostrand are dreptate. Nu ar trebui să exagerezi atât. Acceptă situația. Asta e.
1
19-08-2017, ora 13:41
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
E greu sa accepti problemele de concentrare/atentie cand ai si alte asteptari de la viata...
2
19-08-2017, ora 14:13
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Exact asa eram si eu ! De exemplu, eu nu puteam sa accept ca nu voi mai avea niciodata familie, pentru ca era clar ca nici o fata nu ar mai sta cu unul bolnav ca mine... Au fost vreo 2 ani in care m-am tavalit in chinuri dupa care am reusit sa accept si acum ma simt excelent. Mi-am gasit alte pasiuni de care ma ocup cu placere... atat cat s-o putea sa traiesc in felul asta, in lumea mea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul