cum sa scapi de atacurile de panica?

26-10-2007
onix76
Nu este medic/terapeut
onix76
totul a inceput acum 2 ani cand intorcandu-ma de la servici am suferit de atac de panica pe microbuz, aveam impresia ca o sa fac un accident vascular cerebral, totul a fost groaznic, metionez ca am dus o viata stresanta cu consum mult de cafea si tigari, din acel moment viata mea sa schimbat am trait clipe groaznice cu internari repetate, analize peste analize urmate de odepresie.
am reusit sa ma las de fumat apoi am recidivat iar acum incerc sa ma las din nou
2 comentarii
0
29-10-2007, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Dora, eu iti recomand sa consulti si un psihoterapeut. Inteleg, din prezentarea ta, ca nu ai facut psihoterapie pana in prezent. Incepe de acum!
Cauta un psihoterapeut bun, care te va ajuta sa scapi de aceste simptome si sa-ti schimbi stilul de viata, renuntand la acele comportamente nocive care nu fac altceva decat sa-ti intretina si prelungeasca starea de rau.

Succes!
0
04-04-2008, ora 00:00
kopela
Nu este medic/terapeut
kopela
sunfar de atacuri de panica groaznice mi se face ata de rau inka nu mi doresc decat sa mor in acel moment..Parintii mei mai rau se enerveaza mi s a dat un tratament dr nu vreau sa l iau ca am inteles ca dupa ce il iei iti este mult mia rau ce pot face?am facut si psihoterapie mi a fost bine 3 luni iar acu am inceput din nou voi scaa vreodaat de ele?chiar nu ami pot si am doar 19 ani
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: