cum sa tratez lipsa de calciu

08-09-2010
simona gav
Nu este medic/terapeut
simona gav
buna ma numesc simona am 30 de ani si de 3 ani am o lipsa mare de calciu fac tratament dar nu am nici un rezultat tot rau ma simt am aeteli amorteli ale limbi fetei pierdere de echilibru insomni as vrea si eu sa stiu daca nu este un tratament la care sa am rezultate va multumesc
2 comentarii
0
08-09-2010, ora 20:17
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
De unde stii sigur ca simptomele ce le ai se datoreaza lipsei de calciu?
Si da, exista mai multe tratamente care dau rezultate, unul din ele fiind tratamentul homeopat.Este eficient si nici nu costa mult!
0
08-09-2010, ora 21:42
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-ră/dnă Gav S.,

Dacă simptomele dvs. sunt induse de lipsa de calciu - de o hipocalcemie - unul dintre cele mai eficiente tratamente este preparatul Kalsis - un preparat ortomolecular deosebit de bine gândit, care beneficiază de o biodisponibilitate foarte mare, ca de altfel şi de o farmacocinetică şi farmacodinamică profund optime (preparatul se absoarbe foarte bine, se distribuie, se transformă şi se elimină foarte bine, iar forţa vitală a principiilor active este mai mult decât bună).
Cel mai frecvent mod de administrare al acestui produs este următorul: 1 capsulă de 3 ori / zi, cu 1 h înainte de cele 3 mese principale*(citiţi nota din subsolul mesajului, cea referitoare la intervalul de timp), în cele mai uşoare cazuri, adică în cazurile în care hipocalcemia poate coexista cu hipomagneziemia, fără a avea o cauză ca hipoparatiroidismul sau pseudohipoparatiroidismul, însă în cazuri mai grave, cele în care există şi disfuncţia glandei paratiroide (o insuficienţă de secreţia a parathormonului - PTH), Kalsisul se asociază cu AlfaD3 sau Vigantol, dar strictamente cu aviz medical (cu prescripţie de la medic).
O alternativă la acest tratament - la Kalsis - poate fi şi Osteoboron, acest medicament naturist intervenind şi la nivel hormonal (Osteoboronul este uzat mai mult pentru osteoporoză, osteomalacie, osteopenie şi alte condiţii medicale care implică disfuncţii la nivelul procesului de formare a ţesutului osos, însă este foarte eficace şi pentru simple hipocalcemii).
Ar fi indicat să consultaţi un medic!!! Dacă nu doriţi să primiţi tratament alopat, consultaţi un medic cu competenţă în fitoterapie, homeopatie (homeopatia v-a recomandat-o şi prietena mea dragă, Jackie, pe care o salut cu tot dragul), gemoterapie, apiterapie etc. Un astfel de medic, în urma anamnezei, vă poate prescrie tratamentul pe care vi l-am descris mai sus, sau vă poate prescrie orice alt medicament eficace. Aveţi nevoie de investigaţii profunde (când am spus investigaţii, nu m-am referit numai la analize medicale, ci şi la investigaţii care presupun doar alcătuirea unui set de întrebări şi răspunsul la acele întrebări), pentru a vi se depista cauza /cauzele care conduce / conduc la manifestările anormale pe care le aveţi. Fără astfel de investigaţii - cele optate de medic în funcţie de considerente personale, aveţi şanse minime de găsire a unui tratament destinat vindecării, nu doar inhibării de moment a simptomatologiei.


_
NU luaţi medicamente din proprie iniţiativă, fără a avea aviz medical, mai ales dacă fac parte din clasa celor alopate. În cazul celor naturiste, chiar dacă unele nu au nevoie de prescripţie, vă rog să citiţi cu maximă atenţie instrucţiunile şi să nu măriţi dozele recomandate de producător sau de FDA, pentru că riscaţi să luaţi supradoze.
_




Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

*(se recomandă acest înterval de timp - 1 h înainte de masă - pentru a nu perturba digestia (apa ingerată în timpul administrării Kalsisului, poate dilua sucul gastric, ceea ce ar putea produce unele indispoziţii gastrice)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.