cum se anihileaza nervul dupa scoaterea dintelui?

21-01-2010
clau0677
Nu este medic/terapeut
clau0677
am scos un dinte fara ca inainte sa mi curete, din cauza durerilor insuportabile(eram mereu cu umflaturi), si am inteles ca nervul a ramas, amsi acum dureri nu foarte mari dar deranjeaza la nivelul radacinii dintelui scos si a celor vecini.exista vreo metoda laser sau altcumva pt a elimina complet durerile?
1 comentarii
0
21-01-2010, ora 15:25
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
nu stiu de la cine " ati inteles ca nervul a ramas"... dar asa ceva nu e posibil. nervul este localizat in interiorul dintelui si, evident, este scos o data cu dintele. daca dupa extractie doare usor, este normal. jena dureroasa este normala in cazul unei plagi. daca insa doare foarte tare, mergeti din noi la medicul care v=a facut extractia, acesta v-a face un tratament local, eventual asociat cu tratament pe cale generala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul