Cum se manifesta nidarea (implantarea)?

05-06-2012
coolgirlemi
Nu este medic/terapeut
coolgirlemi
Buna, as vrea sa stiu cand are loc mai exact aceasta nidatie. Inainte de a trebui sa-ti vina menstruatia sau la cateva zile dupa? Ai acele dureri menstruale obisnuite? Va intreb pentru ca mi-a intarziat cateva zile si aproape ca eram in extaz crezând ca apare un bebic, numai ca aseara a aparut sangerarea. Ciclul meu apare la maxim 31 de zile, acum mi-a aparut in ziua 35 seara. Eu de obicei am o menstruatie abundenta, cu dureri extrem de puternice. Aseara cand a aparut am avut doar o senzatie ciudata in abdomen si atat, pe la 5 dimineata m am trezit cu dureri. Momentan nu e abundenta dar un pic durere de burtica.

cam cum se manifesta aceasta sangerare de nidare, cate zile dureaza, cantitate cat de cat normala sau aproape infima?
3 comentarii
0
05-06-2012, ora 21:19
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nidaţia are loc în ziua a 9-a sau în ziua a 10-a după ovulaţie. Ţinând cont că ovulaţia apare cu precizie la 14 zile înainte de menstruaţie, rezultă că nidaţia apare cu 4 zile înainte de data la care ar fi trebuit să apară menstruaţia (evident, în cazul unei menstruaţii regulate care vine la lună).

Ca regulă generală, nidaţia produce (atunci când produce) o sângerare inferioară atât ca flux cât şi ca număr de zile menstruaţiei. Cu toate acestea, este adesea confundată: majoritatea cazurilor în care femeile susţin că au avut "menstruaţie peste sarcină" sunt, de fapt, false menstruaţii produse de cuibărirea embrionului în uter.
0
05-01-2013, ora 21:36
mary34
Nu este medic/terapeut
mary34
buna ziua, eu am avut cm pe 6 dec, iar pe 26 dec, mi-a curs 2 zile ceva roz cam cat o maslina cantitativ dupa care s-a oprit, apoi pe 29 cam tot cat o maslina mi-a curs o pata de sange rosu curat fara miros, in acea zi dimineata am avut si un eveniment emotionant, eu m-am gandit ca de la asta poate fii dar s-a oprit, am crezut ca-mi cine cm cu toate ca era prea devreme, mie imi vine la 26 de zile este regulat si ma tine 4-5 zile, dupa aceasta pata rosie s-a oprit din nou, am crezut ca e vb de un bebe, dar pe 1 ian a venit cm de un rosu curat care s-a terminat azi, deci a tinut 4 zile, ce poate fii?imi puteti spune?va multumesc!
0
10-04-2020, ora 20:44
i65l21
Nu este medic/terapeut
i65l21
Buna ziua! Eu si prietenul meu am avut contact sexual anal neprotejat. Am luat inainte sa treaca cele 24 de ore o pastila Escapelle si la 6 zile dupa mi-a apărut un spotting care a durat 2 zile. Am facut 3 teste de sarcina barza, toate negative.
Am o menstruatie neregulata, ciclul imi vine de obicei pana in data de 10.Alaltaieri am inceput sa sangerez, o culoare rosie deschisa, sangerare normala as putea spune, insa nu atat de abundenta ca de obicei. Poate sa fie vorba despre o sarcina? E posibil sa nu fie menstruatie ci o nidatie? Sunt disperata. Precizez, sunt foarte stresata din aceasta cauza. Poate sa contribuie și strestul la asta? Daca puteti sa imi dati un raspuns, mi-ar fi tare de folos. Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.