cunoasteti psihiatru bun in ploiesti pentru atacurile de panica pe care le am?

18-01-2008
mihayella
Nu este medic/terapeut
mihayella
cine e din ploiesti, daca stie vreun doctor psihiatru bun pentru atacurile mele de panica, v-a fi foarte recunoscatoare
26 comentarii
0
18-01-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Iti recomand sa mergi initial la un medic Homeopat !!!
0
19-01-2008, ora 00:00
mihayella
Nu este medic/terapeut
mihayella
scuze pentru nestiinta mea, dar cu ce se ocupa un medic homeopat...?ce poate sa-mi faca el?eu am atacuri de panica, si vreau neaparat sa fac ceva sa scap de aceste stari, ce-i drept, acum ma simt mai bine, fara sa iau vreun medicamnet, dar mi-e frica sa nu fie mai rau peste un timp, si vreau sa-mi remediez aceasta problema.Multumesc pentru sfat, daca as primi un raspuns in schimb, ar fi tare bine.
0
19-01-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
o sa dureze sa.ti povestesc. Tasteaza pe google cuvantul HOMEOPATIE si o sa intelegi!
E un tratament naturist care acioneaza la nivelul energetic al organizmului deasemenea de rand cu psihoterapia si acupunctura...actioneaza la simturile omului, lucru care medicina alopata nu face!
0
19-01-2008, ora 00:00
MihaiM
Nu este medic/terapeut
MihaiM
Homeopatia nu este o metoda stiintifica de tratament. Aceasta disciplina nu se studiaza la Facultatea de Medicina si Farmacie. Este doar o metoda alternativa la fel ca "leacurile babesti", compresele cu ceaiuri, acupunctura, presopunctura, reflexoterapia, cristaloterpia, magnetoterapia, bioenergoterapia... si alte tampenii inventate de escroci ca sa le ia banii celor aflati in suferinta.
Domnule fvaleriu, va rog sa ne explicati la ce disciplina din facultate ati invatat despre "nivelul energetic al organismului"...
Psihoterapia, in schimb este o metoda atestata stiintific. Cei care o practica (atat psihologi cat si medici psihiatrii) sunt atestati de asociatii profesionale. Puteti citi articolele doamnei doctor psihiatru Laura Constantinescu de pe acest site (dansa fiind medic psihiatru si psihoterapeut) si veti vedea ca nu exista contradictie intre tratamentul cu medicamente (alopat) si psihoterapie... asa cum sugereaza domnul fvaleriu.
Asa ca daca vreti sa va rezolvati problema apelati la un specialist (psiholog, psihiatru, psihoterapeut) nu altceva. Informatii despre psihoterapeutii din orasul dumneavoastra gasiti pe site-ul Federatiei Romane de Psihoterapie ( www.psihoterapie.ro ). Cautati acolo "Registrul psihoterapeutilor" si alegeti "Indexare dupa localitatea de resedinta". Nu uitati ca aveti dreptul sa alegeti la cine apelati.
0
05-02-2008, ora 00:00
Dr Andreea Catarig
Identitate neconfirmată
Dr Andreea Catarig
Buna ! recomand sa mergi la un psihoterapeut care te ajuta foarte mult in cazul tau, bineintles conteaza foarte mult cat de mult vrei sa scapi de aceste atacuri de panica si sa colaborezi cu psiholterapeutul
0
05-03-2008, ora 00:00
rusalim
Nu este medic/terapeut
rusalim
Buna seara!Eu am fost aseara la dna.doctor Calarasu, la cabinetul dansei, pentru ca nu mai pot sa intru in spitale din cauza atacurilor de panica.Daca vrei sa o gasesti la spital, cred ca cu trimitere de la medicul de familie, o gasesti la sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean;cred ca este la fosta maternitate.Nu stiu daca este un doctor bun sau nu, eu abia maine incep tratamentul pe care mi l-a dat, si abia dupa 2 saptamani mai merg la dansa.Poate imi spune-ti daca ati rezolvat ceva.
0
07-06-2008, ora 00:00
monikka
Nu este medic/terapeut
monikka
Buna, si eu sunt din ploiesti si iti pot recomanda un psihoterapeut f bun, Miu Valentin se numeste si il poti gasi la 0728819357.Si nici nu e scump. Tu ai nevoie de psihoterapie nu de psihiatru. Incearca sa te regasesti si vei afla si de ce faci atacuri de panica. succes.
0
24-06-2008, ora 00:00
Oana Civitu
Nu este medic/terapeut
Oana Civitu
CABINET PSIHOTERAPIE COGNITIV COMPORTAMENTALA - TEL.0721531305, Ploiesti, str Caliman, nr.66
Folositi telefonul pentru programare!
Oana Civitu
0
14-10-2008, ora 00:00
Dafina
Nu este medic/terapeut
Dafina
Si eu sunt din Ploiesti, si am facut acum vreo luna un atac de panica. Daca ati fost la psihoterapeut, povestiti-mi si mie. Poate imi fac curaj sa merg si eu. Va multumesc.
0
14-10-2008, ora 00:00
Oana Civitu
Nu este medic/terapeut
Oana Civitu
nu inteleg de ce este nevoie de curaj !!!!!!!!!!! Psihologul este un OM care te ajuta, nu mananca oameni!
Iar daca atitudinea lui nu iti place, cauta altul! Dar informeaza-te pe www.copsi.ro, in registrul unic, si gasesti un psihoterapeut care te poate ajuta! Nu toti psihologii au competenta pe psihoterapie.
0
03-12-2009, ora 11:54
laucarmen
Nu este medic/terapeut
laucarmen
tot din ploiesti...dupa 6 ani de tratamente pt depresie recurenta imi dau seama ca lucrurile nu merg asa cum ar trebui.am din nou stari de ameteala, tristete, senzatia ca ma pierd si imi lipseste total pofta de viata.parca nu ma mai conduc eu ci starile mele permanente.nu mai fac decit ce strict necesar.daca medicamentele nu ajuta atit de mult iar eu nu sunt atit de puternica sa ma conduc pe drumul bun as dori sa merg la un psihoterapeut.nici banii nu sunt destui dar sper ca dumnezeu ma va ajuta sa traiesc din nou.daca voi stiti in ploiesti unul va rog sa imi spuneti.va imbratisez carmen
0
08-03-2011, ora 19:35
Firdeiarba
Nu este medic/terapeut
Firdeiarba
Si eu sunt tot din Ploiesti si m-am dus la Medlife Baneasa, care este chiar pe soseaua Bucuresti-Ploiesti. Am fost la dna dr Nastase Sorina, care este medic psihiatru si psihoterapeut. Am ajuns la dna dr in urma unei recomandari si o recomand si eu la randul meu. Eu am preferat sa caut rezolvarea problemei pe care am avut-o prin psihoterapie si de aceea ma interesa foarte mult ca medicul psihiatru la care apelez sa fie si psihoterapeut.
0
17-03-2011, ora 20:50
sebybo3
Nu este medic/terapeut
sebybo3
Sistemul nervos se poate calma in urma unui soc:atac de caini vagabonzi de exemplu prin fortarea nervilor sa revina la starea initiala.Bun, pana aici este clar dar va las pe d/voastra sa alegeti :psihoterapi cu medicamente, care s-ar putea sa va mearga bine dupa ce va ve-ti plange prin spitele de psihiatrie vreo 2 saptamani...in fine eu nu recomand nici doctorul homeopat care trateaza cu bine si autismul, si schizofrenia ;-dupa cum tot apar medici homeopati la tot pasul, este tot posibilul sa dati de unul de care nu prea are habar sa va scoata la amin.
TOT ce trebuie sa faceti este un dus mai jos de buric si pana la scrot (10-15 minute) la temperatura apei de 15grade.Nu va faceti probleme de raceala, dar este bine ca baia sau locul unde faceti dusul (dus -intors) de la pozita buricului pana la scrot.Nu este neaparat dus se poate si in lighean cu apa prin turnare.Dupa 15 min veti simti relaxare si o stare comfort psihic ireversibil + apoi trebuie sa intrati repede in pat...nu spun mai multe, dar unele persoane intr-un minut au adormit.
Este valabila ceasta terapie pentru cei bolnavi de cancer la ficat (hepatita C)deoarece in timpul baii scade nivelul de adrenalina din sange si creste productia de interferon(este demonstrat stiintific); cei care au insomnii sau in caz de schizofrenie isi pot da seama cat de rau stau cu nervii deoarece ori va simti un efect asupra nervilor cum ar fi vedere mai clara, dar scopul acestor bai reci, care eu le practic pana la 20min este de a dormi in scurt timp si foarte adanc, si eficient bineinteles (4-5h/zi)!
0
22-03-2011, ora 09:34
dana
Nu este medic/terapeut
dana
tatal meu in varsta de 74 de ani, a fost o persoana activa pana acum aproape un an, nu a avut probleme de sanatate, iar cand a inceput sa-l doara cate cva sa prabusit crede ca moare, face des atacuri de panica este nervos, nu are rabdare sa isi mai faca treburile pe care alta data si le facea are insomnii.
.ce ma sfatuiti sa il internez cateva zile la psihiatrie?
sau o sa-i fie mai rau?
0
15-04-2011, ora 19:09
Firdeiarba
Nu este medic/terapeut
Firdeiarba
Dana, cel mai bine ar fi sa mergi cu tatal tau sa fie consultat de un psihiatru, care va decide daca este cazul de internat sau nu. Dupa parerea mea, nu cred ca ii va face bine internarea, pentru ca in spitalele de psihiatrie se interneaza cazurile cu adevarat grave, care pe dumnealui l-ar panica mai tare, cred. Am cunoscut multi oameni care dupa pensionare au suferit prabusiri, poate ca cel mai bine ar fi sa reia intr-un fel activitatea (de orice fel ar fi, gradinarit sau ce se pricepe), pentru ca l-ar face sa se simta util. Un alt lucru pe care ai putea sa il faci pentru el este sa il vizitezi cat mai des, sa ii ceri parerea, sa il implici in diverse (de exemplu, sa calatoriti impreuna), ca sa simta si dansul ca inca mai conteaza ca om. Medicamentele il pot ajuta, dar nu este nevoie de internare pentru a lua medicamente.
0
10-05-2011, ora 14:46
chibo4
Nu este medic/terapeut
chibo4
as dori mai multe detalii despre dna dr nastase sorina. adresa, nr de telefon, pretul unei consultaii.
0
26-05-2011, ora 23:47
Firdeiarba
Nu este medic/terapeut
Firdeiarba
Dna dr Nastase Sorina lucreaza la Medlife Baneasa, care este situat chiar langa podul Baneasa: de la Casa Presei Libere, (fosta Piata Scanteii) mai mergeti catre Baneasa 2 statii de autobuz.
Telefonul la care ma programam de obicei este 0219646.
Atunci cand sunati si cereti programare la dansa, o sa va intrebe daca doriti consultatie, control sau psihoterapie, pentru ca se rezerva un timp diferit.
PSIHOTERAPIA dureaza 50 de minute si costa 120 RON.
Daca nu doriti psihoterapie, ci doar medicamente, evaluarea initiala se numeste consultatie, iar vizitele ulterioare se numesc control, daca sunt facute la mai putin de 30 de zile (pentru o noua reteta).
CONSULTATIA (prima vizita) dureaza 30 de minute si costa tot la fel, 120 RON.
CONTROLUL costa 60 RON, nu stiu exact cat dureaza, dar puteti intreba cand faceti programarea.
Costul si programul sunt scrise si pe site-ul Medlife.
0
12-06-2011, ora 08:20
liviu adrian
Nu este medic/terapeut
liviu adrian
ca psihiatru iti recomand cu cea mai mare incredere pe dr Stoian ana maria, o gasesti la spitalul de pe str carl max, iar ca psiholog pe Oana civitu.rezultate maxime.Si eu am avut aceasta problema si te inteleg.Multa sanatate
0
01-09-2011, ora 22:24
cristianmcn
Nu este medic/terapeut
cristianmcn
buna seara, si eu am suferit de atac de panica si tin tratament si acum ma tratez cu un doctor foarte bun din ploiesti se numeste DR. ENUS OCTAVIAN si lucreaza la MEDIURG este un dr. excelent
multa sanatate la toata lumea
0
01-09-2011, ora 22:25
cristianmcn
Nu este medic/terapeut
cristianmcn
am uitat are program luni 10-12, marti 10-12 si joi 10-12 sanatate inca o data
0
17-09-2011, ora 08:42
cristianolteanu
Nu este medic/terapeut
cristianolteanu
Draga Mihaela
Sunt din Ploiesti si sunt de asemenea un "senior" al depresiei cu elemente somatiforme, atacurilor de panica, tulburarilor psihotice, si asta de vreo 20 de ani.Nu cred ca am ratat in acest timp vreun medic psihiatru din Ploiesti sau pe o raza de 100 km, alopati, "homeopati??!!", sau mai stiu eu de care.Am inghitit tone de medicamente, experimental-bineinteles, dar starea mea nu s-a ameliorat, ba dimpotriva. In ultimii 3-4 ani, m-am tratat la doctorita Decean de la Shuller, medic primar psihiatru. Este si un psihoterapeut foarte bun. Doctorita Decean e tanara, ambitioasa si toba de carte, dar mai ales nu are fitze cum au majoritatea medicilor nostri. Dar, cel mai important lucru, e ca doreste din suflet sa te faca bine, considera acest lucru ca pe o victorie personala. La controale discutam discutii, ma lasa in pace, nu imi impoaie capul cu limbajul de lemn al multora dintre medici, ma intreaba diverse ca si cum am discuta la o cafea...Bineinteles ca in acest timp isi noteaza, domnia sa stie ce, si la sfarsit imi da ceva medicamente.Si inca ceva foarte rar intalnit in breasla medicilor: La un moment dat, a cerut ajutorul unui confrate, tot psihiatru, si asta in mod direct, de fata cu mine, fara sa-i pese cum as putea interpreta eu - pacientul-, acest demers. Deci, parerea mea, e ca doctorii buni sunt aceia carora NU le-a intrat in cap ca le stiu ei pe toate.Deci, Mihaela, iti recomand pe dr.Decean de la Shuller. Sanatate !
p.s.
Am vazut intr-un post de mai sus, numele doctorului Enus. Acum vreo 10 ani am ajuns si la domnia sa la o consultatie. Din trei vorbe mi-a prescris o reteta necompensata. Ajuns la farmacie am incremenit cand am vazut cat costa. Pur si simplu nu aveam bani.M-am intors la dr Enus si l-am intrebat daca nu poate sa imi dea o reteta compensata.
Raspunsul primit : "Nu dau eu, ba, retete compensate. Daca nu ai bani, trebuia sa spui de la inceput. Ia si tu niste amitriptilina, asta e ieftina."
Domnule doctor Enus - psihiatru ! Exprimarea corecta era : Nu dau eu domnule...retete compensate.Daca nu aveti bani, trebuia sa spuneti de la inceput.Luati si dumneavoastra niste amitriptilina, atsa e ieftina. Macar atat...
0
13-12-2011, ora 19:45
agent007
Nu este medic/terapeut
agent007
Salut cristianolteanu, am citit comentariul tau. Vreau sa te intreb cum pot ajunge la d-na Decean? Cu programare? Cu bon? are adresa de e/mail? Este contracost o sedinta?
Imi poti da mai multe detalii despre dansa?
0
17-12-2011, ora 14:40
cristianolteanu
Nu este medic/terapeut
cristianolteanu
salut 007

Pentru o consultatie la Dr. Diana Decean, medic primar psihiatru, ai nevoie de trimitere de la medicul de familie, iar apoi programare pe care o soliciti la cabinet, la policlinica din spitalul Shuller. Daca nu ai asigurare medicala, probabil ca o sa platesti consultatia, dar programare iti trebuie in orice caz. Multa sanatate !
0
18-05-2016, ora 18:20
Maria65
Nu este medic/terapeut
Maria65
Daca esti minor beneficiezi de consultatie gratuita?
0
19-05-2016, ora 17:19
Maria65
Nu este medic/terapeut
Maria65
cristianolteanu
0
03-10-2017, ora 16:59
pacient06
Nu este medic/terapeut
pacient06
Buna ziua,

Nu va recomand sa ajungeti la DR CERGAN DANIELA ELENA. Mama mea a fost la consulatie la doamna doctor si am fost sunata pentru a oferi informatii. Maniera de exprimare a doamnei doctor lasa de dorit (in special avand in vedere specialitatea profesata - psihiatrie). A spus ca mama mea ¨latra¨ de fata cu alti oameni. Nu recomand sa mergeti la un astfel de doctor care nici macar nu cauta cauza pentru o problema. Deasemenea, a mentionat de doua ori ca nu trebuia sa ajunga la dumneaei, desi dupa prima sedinta a mai chemat-o la inca una. Cu siguranta este interesata doar sa iti ia banii pe consultatie!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: