curatare ureche | Forumul Medical ROmedic

curatare ureche

17-08-2013
Vladimirr
Nu este medic/terapeut
Vladimirr
Buna ziua

Am o nelamurire in legatura cu o ureche infundata, luni(12.08.2013) am fost la o clinica de stat ORL pentru ca imi simteam urechea infundata si banuiam ca am otita, mi s-a recomandat ciprinol(o pastila la 12h), tobradex de 3 ori pe zi cate 2-3 picaturi, si compresa cu rivanol, aseara am fost la un spital Dr. D. Hociota pentru ca mi se infundase urechea si ma durea putin, doamna doctor mi-a facut o curatare si mi-a spus ca am otita externa micotica, asa mi s-a spus si la polimed cand am fost dar fiindca am simtit urechea infundata ieri m-am dus la panduri pentru ca sunt deja la a 6 a zi de tratament si nu stiu daca era ok s-o simt infundata, tratamentul mi se va termina duminica seara dar mi s-a mai dat o reteta cu clotrimazol si alcool boricat timp de 14 zile ambele, intrebarea mea este urmatoarea, cum imi pot curata urechea acasa in timpul tratamentului, desi acuma o simt iarasi infundata si voi urma tratamentul recomandat dar nu stiu exact la cate zile trebuie sa ma duc pentru o curatare sau daca ma pot curata acasa, mi s-a recomandat sa pun cateva picaturi de apa oxigenata pana sa aplic tratamentul cu picaturi (dimineata si seara trebuie sa-mi torn picaturile). Va multumesc si astept un raspuns.
3 comentarii
0
19-08-2013, ora 10:04
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
pe forum gasiti schema cum se aplica apa oxigenata, exoderilul, alcoolul boricat..s i cum se ususca urechea dupa tratament cu uscatorul de par
0
19-08-2013, ora 10:22
Vladimirr
Nu este medic/terapeut
Vladimirr
Multumesc frumos pentru raspuns, acuma mi s-a mai desfundat urechea de ieri si n-o mai simt cu presiune, am mai avut acum 3 ani otita medie la urechea dreapta si am ramas cu tinnitus, desi m-am impacat cu el a aparut si la stanga un tiuit mai intens.
0
20-08-2013, ora 09:16
Audionova
Nu este medic/terapeut
Audionova
Urmati tratamentul si recomandarile date si mergeti la control dupa terminarea lui. Daca si dupa aceasta terapie aveti urechea infundata, faceti testele de auz in centrele Audionova, exista in fiecare judet si in functie de rezultate veti fi consiliat/-a cu profesionalism.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Implant cohlear: o nouă metodă de monitorizare ar putea ajuta la dezvoltarea unor implanturi mai performante
  • Cum curățăm corect urechile
  •