Curenți arsura și nerv sciatic inflamat

04-03-2018
Rittta
Nu este medic/terapeut
Rittta
Salut.29 ani. 57 kg. Acum 2 luni am făcut injecții diclofenac pt o durere la t8-t9. După injecții mi a apărut o durere ascuțită in fesa, că un ac și o inflamatie in fesa pe exterior coapsa. Peste 2 zile amorțeli furnicături bilateral. Peste noapte mă trezesc cu un fel de curent din cap, coboară pe gat până în degete. Senzația durează 1-3 min in pusee. Ulterioare alta seara la mana cealalta. Am făcut fizioterapie care mi a aplicat senzația de ace și a dus a amorțirea unei zone din fese ( mușchiul piriform).
Simt inflamația ( umflatura ) din fesa și sub ea F dureroasa a început să ardă sa usture. Printre timp mi au amorțit mainile bilateral ace peste tot.Fibre de a lungul nervilor pe picioare care simt k se rup. Tulburări de vedere, vedere încețoșată. Și apărut usturimi pe coloana vibrații pe coloana și usturime la celălalt picior pe nervul sciatic. "Vibratii"/ curenți pe partea stângă.
Analize viruși vsh tot limite normale. Rmn cerebral normal. Viteza de conducere buna. 5 zile solumedrol.dureri lombare accentuate.si zona toracică devine tot mai dureroasa.
Diagnostic incert...polineuropatie..mielopatie..
Ce ar putea fi.
3 comentarii
0
08-03-2018, ora 11:14
AdrianCF
Nu este medic/terapeut
AdrianCF
Salut Ritta. Si eu ma confrunt cu aceleasi simptome de peste 1 an. Am facut RMN (7), EMG (2), analize de sange (peste 6.000 ron), diverse consultatii neurologie, neurochirurgie, ortopedie, cardiologie, reumatologie etc.
Nu am nici un diagnostic pana acum.
Ai reusit sa rezolvi problema ta?
0
11-03-2018, ora 21:35
Rittta
Nu este medic/terapeut
Rittta
Salut. Încă nu. Mă lupt cu morile de vânt. Mă plimb de la un doctor la altul și tot zic polineuropatie..vasculita, sm..fibromialgie..și stat. Am luat lyrica și degeaba parca mai rău mi a făcut.
0
14-03-2018, ora 10:18
AdrianCF
Nu este medic/terapeut
AdrianCF
Salut, La fel e si la mine... aceleasi presupuneri: polineuropatie, poliradiculonevrita, vasculita, fibromialgie, miozita, etc... Acum doua zile un doctor a avut 'curajul' sa scrie in sfarsit un diagnostic: fibromialgie. In plus am fost diagnosticat si cu intoleranta la histamina.
Am facut investigatii si analize de peste 150 milioane pentru a infirma anumite posibile astfel de diagnostice.
De cand tin o dieta stricta datorita intolerantei la histamina si fac recuperare medicala (plus chiropractica cand pot) parca musculatura incepe sa se dezmorteasca.
Recuperare medicala ma refer la exercitii de kineto + RPG deoarece fizioterapie (curenti) si masaj imi face mai rau. Am reusit sa gasesc un personal medical pentru recuperare medicala (specializati in recuperare dupa accidente vasculare) care fac cu grija orice manevra pentru a nu face mai mult rau.
Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.