Daca iau antidepresive, pot face anestezie generala?

10-08-2017
ELENA-DOINA
Nu este medic/terapeut
ELENA-DOINA
Am fost programata la o operatie de indepartare a unui fibrom.Problema este ca iau antidepresive. Stie cineva daca exista contraindicatii?Trebuie intrerupt tratamentul psihiatric?
2 comentarii
0
10-08-2017, ora 09:21
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața !
Discută cu medicul care ți-a recomandat tratamentul(pentru că dacă e nevoie să-l întrerupi nu o o poți face brusc) iar înainte de operație informezi și pe medicul care-ți face operația.
Totdeauna înainte de operație se completează o fișă de către medic în care declari la ce ești alergică, ce alte tratamente urmezi, ce probleme ai mai avut, etc. și în funcție de asta adaptează anestezia.
0
10-08-2017, ora 09:31
ELENA-DOINA
Nu este medic/terapeut
ELENA-DOINA
Multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomanda un Psihoterapeut sau cauta unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK