Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere

05-12-2009
doinatudorita
Nu este medic/terapeut
doinatudorita
Am 44 de ani, si 5 nasteri.La ultima nastere m-am rupt insa nu m-a cusut.Asta nu inseamna ca sunt cine stie ce oala, insa pe mine ma deranjeaza la perioade de 2luni, Sunt recasatorita, nu avem nici un copil, insa la un control al meu si al sotului acesta facuse o spermograma iar eu secretie si papanicolau, s-au descop.urmat;elavea o infectie puternica si i s-a recomandat trat.puternic, aceasta i sa spus ca era si veche, doar 2 pastilute erau in cutie si care au costat ceva;mie mi s-a dat spalaturi vaginale, ovule si progeston.Problema este ca de cca.1saptamana de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere ca smantana, va rog sa ma scuzati, de nu mai stiu ce sa fac.El spune ca nu are nimic insa mie i-mi vine s-o mut din loc.Seara m-am spalat cu tantum insa pana la salariu nu am bani ptr.ginecolog.Dati-mi va rog un sfat pana una alta ca nu prea mai rezist.Va multumesc anticipat si astept un raspuns.
4 comentarii
0
05-12-2009, ora 16:32
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ca sa scapi mai ieftin, cumpara-ti de la farmacie Doxiciclina capsule, ia in prima zi una la 12 ore, apoi pana la a zecea zi cate una pe zi ; ovule de Tricomicon si crema Nidoflor. Pune in fiecare seara ovul dupa ce te speli si te ungi cu crema, nu te scoli o ora si nu te speli decat a doua zi. Zece zile cat faci terapia nu ai voie de relatii sexuale.Chilot numai din bumbac.Numai bine!
0
06-12-2009, ora 08:11
doinatudorita
Nu este medic/terapeut
doinatudorita
Va multumesc ptr.sfat dar nu se poate sa-mi spuneti datorita carui fapt mi s-a intamplat asta?Ori numai dupa un control voi sti ce se intampla?Va doresc sanatate si multe raspunsuri prompte celor ce au nevoie de dumneavoastra!
0
09-12-2009, ora 05:11
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dupa tratament gaseste o modalitate de a mai face un examen al secretiei vaginale si un test Papanicolau. Sunt multiple cauzele acestor infectii, dar si infectiile genitale sunt de mai multe tipuri. Cand vei avea un diagnostic al acestei infectii vom putea vorbi mai la obiect.
0
12-12-2009, ora 23:44
onyka
Nu este medic/terapeut
onyka
va salut cu respect.am o mare problema si as vrea sa-mi dati un sfat...orice ajutor e binevenit...am o cervita de ceva vreme (vreo cativa ani).am mers la cativa dr si fiecare mi-a dat cate un trat.tin sa precizez k am urmat trat cu ovule (cervucid, klion, lomexin si in prezent creviron), antibiotice si diferite feluri de pastile in combinatii cu antibioticul, meclon crema, spalaturi cu betadine sapun.am facut testul papanicolau si e bun dupa spusele dr.nu stiu ce sa mai cred si nu prea mai am incredere in dr.pana in prezent nu am avut probleme de genul dar de ceva vreme am usturimi foarte mari si nu-mi trece cu nimic( folosesc meclon crema si betadine sapun+ crevucid ovule si cerviron acum am inceput).am inceput sa ma documentez (neafland mai nimic de la dr) si cred k am cervita cronica si o infectie la nivelul oraganelor externe.o sa ma duc la alt dr dar momentan ce-mi sugerati pt a scapa de aceasta senzatie de usturime la niv organelor externe cum vam zis mai sus...pt k ma termina...astept rasp va rog...multumesc anticipat si sanatate multa...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •