de 2 ani ma confrunt cu infectiile urinare dar in ultima perioada s-au agravat | Forumul Medical ROmedic

de 2 ani ma confrunt cu infectiile urinare dar in ultima perioada s-au agravat

16-08-2011
Flavia89
Nu este medic/terapeut
Flavia89
Buna ziua. De mai bine de 2 ani ma confrunt cu infectiile urinare dar in ultima perioada s-au agravat, am ajuns si la urgente din cauza senzatiei de arsura, usturime si durere :(. La medic am fost, chiar la cele mai bune clinici din orasul meu, am urmat tratamente cu antibiotice in repetate randuri si diverse combinatii ale acestora. De curand mi-am refacut toate analizele iar la urocultura mi-a iesit peste 100.000 UFC/ml E COLI iar in sediment : 3 celule epiteliale, 10-15 leucocite, 2 renale...astfel medicul mi-a dat sa iau urinex, augmentin, tador, no-spa si indometacin cateva zile iar apoi am inceput un tratament de cauterizare cu substante antiinflamatorii pentru a "ucide infectia de la sursa", vorba medicului urolog care mi-a pus diagnosticul de cistita cronica. Desi de doua saptamani merg zilnic la spital pentru acest tratament tot mai am usoare senzatii ale infectiei urinare si imi este frica ca dupa ce termin, adica maine am sa incep sa ma simt iar foarte rau. Rog parerea unui medic in aceasta problema, daca ar fi alta solutie pentru problema mea deoarece trebuie sa se rezolve.
3 comentarii
0
16-08-2011, ora 16:34
Flavia89
Nu este medic/terapeut
Flavia89
Pe deasupra, din cauza diverselor tratamente cu antibiotice am dezvoltat o micoza vaginala, am mers la ginecolog si mi-a prescris tratament cu flucovim si macmiror ovule timp de 7 zile, am apucat sa iau doar 3 zile deoarece mi-a venit ciclul. Ar trebui sa incep din nou acest tratament dupa ciclu ?! Sau sa iau cateva zile doar, in continuare ?
0
07-09-2011, ora 14:58
Flavia89
Nu este medic/terapeut
Flavia89
Iar a recidivat infectia cu E-Coli, mi-am refacut analizele si am discutat cu alt medic care de 15 zile ma tine pe un tratament cu ciprinol si ovule cervugid in primele 5 zile iar 10 zile cu ciprobay. Ma simt bine dar cum renunt la antibiotic, a 2-a zi deja am toate simptomele infectiei :( Rog neaparat parerea unui medic de aici de pe site, ce as mai putea sa fac sau unde sa merg pentru ca nu reusesc sa ma fac bine si m-am saturat de atatea tratamente cu antibiotice incat imi e frica sa nu apara alte probleme.
0
18-03-2013, ora 21:34
laulau
Nu este medic/terapeut
laulau
Draga Flavia, te am mai intrebat cum esti ? A functionat instilatiile sau spalaturile vezicale ? Ce te a ajutat ? sunt in aceeasi situatie. infectie urinara, apoi candida. succes..si putere...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ibuprofenul nu este indicat în tratamentul infecÈ›iilor urinare la femei?
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  • InfecÈ›ie urinară cronică sau recidivantă - cauze È™i tratament
  •