de 2 luni ma doare umarul sting si nu pot sa mai ridic mana stanga

29-07-2010
valstef
Nu este medic/terapeut
valstef
Am 66 de ani si de 2 luni ma doare umarul sting si nu pot sa mai ridic mina stiga si nu mai pot s-o duc la spate. Ce am si ce ma sfatuiti sa fac?
3 comentarii
0
29-07-2010, ora 13:39
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Mutati intrebarea pe topicul" Boli ale oaselor, muschilor si articulatiilor ", poate veti gasi pe cineva sa va sfatuiasca.Eu v-as sfatui sa va adresati mai intai medicului de familie pentru un consult initial si acesta va va da trimitere la reumatologie sau alt serviciu, dupa ce va va pune un diagnostic prezumtiv.
0
29-07-2010, ora 21:44
clozapin
Nu este medic/terapeut
clozapin
Stiu 2 cazuri cu aceasta problema! O doamna de peste 40 ani si un domn la vreo 55 ani. E destul de raspandita problema asta cu durerea de umar. Nu stiu daca se poate vindeca.
Urmati sfatul lui pulbere de stele.
0
01-08-2010, ora 19:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Domnule Valstef,

Dumneavoastra aveti 66 de ani si va doare umarul. Eu am 32 si ma dor articulatiile de la mana dar am momente in care ma dor toate articulatiile (incheieturile mainilor, coatele, umerii, soldurile, genunchii, gleznele).

Unei prietene recent internate la Obreja i s-a spus ca din cauza depakinului si a neurolepticelor (ea ia rispolept) se strica articulatiile. I s-a indicat un alt medicament (allopurinol) pe care sa il ia concomitent..

M-am uitat pe net si am descoperit ca acest medicament se prescrie in special pentru guta. Deja are efecte secundare si de la el... Ce sa mai zic ?

Si eu merg la medicul reumatolog de 9 luni. Incercati si dumneavoastra. Probabil va trebui sa faceti o radiografie.

Mai exista niste plasturi chinezesti la farmaciile naturiste indicati pentru reumatism. Costa vreo 2 lei bucata. Ati putea lua unul macar sa incercati.

Eu am mai folosit un gel Puterea ursului de la firma Krauter. Este un gel care incalzeste locul respectiv si nu mai simtiti durerea. Pe asta am dat in jur de 26 de lei. Daca aveti curiozitatea sa va cumparati sa nu va dati cu prea mult. F putin. Va ajunge cateva luni.

Medicul reumatolog mie mi-a prescris alte medicamente (Dona, Omez, Movalis) iar in timp am capatat de la ele o aciditate la stomac. Totul e cu dus si intors. Tot cremele (sunt unele si mai ieftine, intrebati vanzatoarea) au mai putine efecte secundare. Dar ramane la latitudinea dumneavoastra sa luati hotarirea cea mai potrivita. O radiografie trebuie totusi facuta. Si pentru asta va trebuie trimitere de la medicul reumatolog.

Cu pace,

Clara
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul