de 2 saptamani am scaune destul de moi spre apoase de culoare galbena cu mucus

03-02-2009
mariuz
Nu este medic/terapeut
mariuz
Buna ziua,

Am o mica problema, de vreo 2 saptamani am scaune destul de moi spre apoase de culoare galbena cu mucus, sunt si urat mirositoare (intepatoare la miros) am observat si fragmente de alimente nedigerate corespunzator. CE SA FIE? SI CE IMI RECOMANDATI SA FAC CA UN PRIM PAS SPRE CE SA MA INDREPT?
Nu ma doare nimic am un singur scaun poate 2 pe zi fara sa ma doara nimik in schimb am o senzatie deranjanta a intestinelor simt ca (borborosesc) cam asa ceva. Ajutati-ma va rog din suflet... spuneti-mi o parere.
3 comentarii
0
27-08-2011, ora 17:29
robert1979
Nu este medic/terapeut
robert1979
aceiasi problema o am si eu ca si tine daca poate cineva sa dea un sfat sau o informatie privind cauza e foarte bine venit
0
16-09-2011, ora 11:31
sunsray
Nu este medic/terapeut
sunsray
Parerea mea este ca aceasta se intampla din mai mult pricini.
Principalul fiind ca undeva, la un anumit nivel digestiv -cel mai probabil stomac, si ficat - sucurile si/sau enzimele necesare digestiei, lipsesc sau sunt saracite- acum trebuie indentificata cauza - stres intensiv psihic, stres alimentar (alimentatie necorespunzatoare, sau in exces, cosum de alcool etc).
Apoi, mai este si un factor important, care ajuta/sau afecteaza f. mult digestia, si anume masticatia. cu cat o mancare este mestecata mai bine, cu atat sistemul digestiv va fi nevoit sau depuna mai putin 'efort' pentru prelucrarea mai departe a alimentatiei.
In timp, datorita factorilor de mai sus, se creeaza un dezechilibru in organismul fizic care se face resimtit prin aceste efecte manifestate.
Va recomand sa incepeti sa mancati cat mai multe cruditati, cat mai simplu (cat mai putin prelucrat termic), iar pentru inceput nu ar strica o cura cu sucuri, sau eventual un post mai sever, eventual numai cu apa, sau ceai. Asta decideti dupa cum simtit resursele organismului dvs. In digestie, organismul foloseste 80% din energia pe care o avem. Deci, in post, organismul itnra in repaos, si cu energia economisita, el incepe sa isi repare problemele, si sa isi restabileasca echilibrul.
Foarte mult ajuta si o gandire sanatoasa, intemeiata pe principii morale de spiritualitate crestina, in care iertarea si iubirea de semeni, dar si de 'Doamne-Doamne, creatorul si tatal nostru, sunt la temeiul unei vietii armonioase si in acord cu ordinea universala.
Este foate bine cunoscut ca psihicul uman, si corpul fizic sunt intr-o stransa legatura si interdependenta, si gandurile si ideile pe care le vehiculam au un impact decisiv asupra vietii noastre, dar si asupra corpului fizic.
0
25-10-2011, ora 02:10
cosmos
Nu este medic/terapeut
cosmos
sa nu ai ceva la bila dute la o ecografie si analize de sange pentru colesterol si ficat transaminaze.pot fi calculi bilari sau polipi biliari.ficat marit sau gras,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici