de 2 saptamanii imi bate inima tare, simt pulsul marit | Forumul Medical ROmedic

de 2 saptamanii imi bate inima tare, simt pulsul marit

17-11-2009
danutz 123
Nu este medic/terapeut
danutz 123
Buna ziua am si eu niste simptome de 2 saptamanii imi bate inima tare simt si vad cum imi bate pulsul in epigastru simt stomacul cum mi se zbate, uneori simt ca o arsura care pleaca de la inima si ma arde in epigastru seara dorm foarte greu scaunele sunt normale, am agravari seara le mai potolesc cu maloxx nu stiu daca e pe sistem nervos sau ceva de la stomac am facut si niste analize ekg normal radiografie usoara viroza respiratorie nu am stari de greata de voma doar seara foarte putin am fost, am facut analize pentru helicobacter pylori si mi-a irsit 200U/ml pozitiv iau claritromicina amoxicilina si omneprazol ma simt mai bine de cateva zile dar nu pot sa scap de arsurile la inima.nu stiu ce sa fac?!??!
5 comentarii
0
17-11-2009, ora 13:53
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Afectiunile din stomac+tratamentul pe care il faci iti pot da senzatiile spuse. Cand se diminueaza din cauze, se va diminua si din stare. Sanatate!
0
17-11-2009, ora 15:09
skylike
Nu este medic/terapeut
skylike
Senzatiile cu arsuri la inima le am si eu de ceva timp, si se accentueaza dupa mese. Simt ca o presiune acolo in zona inimii si in partea stanga a abdomenului. Uneori cand "ragai" (nu cunosc termenul medical) parca se mai elimina din presiune.
0
31-10-2011, ora 14:26
ditza1313
Nu este medic/terapeut
ditza1313
Buna ziua. Urmex un tratament cu claritomicina, duomox 1000 si emanera ptr gastrita cu HP.De cand iau tratamentul, mai ales dimineata am dupa 2-3 ore de la inghitirea medicamentelor, niste stari ciudate, un tremur interior usor care imi da un disconfort nervos.Dupa aproximativ 4 ore ma simt din nou f. bine.Antibioticele astea puternice imi dau starea aceasta?multumesc ptr raspuns
0
01-11-2011, ora 15:19
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Da. Si ai grija, daca starea persista mai mult sa nu ai cumva alergie la vreunul dintre medicamnte.
Deasemenea, ia de la plafare capsule cu probiotice (gen acidophilus) sa-ti protejezi intestinele. Altfel risti sa te vindeci la stomac dar sa faci o diaree cronica de nu mai scapi de ea. Si o protectie anticandida ar fi fost buna, dar medicul ar tb sa te lamureasca si mai corect.
Sanatate si succes in tratament!
0
02-11-2011, ora 10:30
ditza1313
Nu este medic/terapeut
ditza1313
multumesc ptr raspuns...am terminat tratamentul cu antibiotice de 4 zile, dar tremurul inca il resimt.Emanera trebuie sa iau inca o luna si am luat viviflor pe parcursul trat. cu antibiotic.Acum i-au si vitamine(sun primavita)un complex de b-uri, beta caroten etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ritmul cardiac în timpul antrenamentelor fizice
  • Cât e bine să fie frecvenÈ›a cardiacă?
  • E normal să-È›i simÈ›i inima bătând?
  • Gravitate COVID - la ce saturaÈ›ie în oxigen mergem la spital?
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii È™i pulsului crescut)
  •