De 2 zile am o senzatii foarte ciudate

17-07-2010
nosnight
Nu este medic/terapeut
nosnight
Deci de 2 zile am o senzati foarte ciudate. Cam la un interval de 2 minute am o senzatie foarte ciudata : este ca o ameteala ce dureaza o fractiune de secunda nu este chiar o ameteala...asa ca o moleseala de 1 secunda. imi mai amortesc si buzele din cand in cand...seara adorm destul de greu. ce sa fac...daca ma duc la doctor nici nu prea stiu ce sa-i zic.
8 comentarii
0
18-07-2010, ora 15:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Scrie pe o hartie toate simptomele si mergi la medicul de familie. Va sti el unde sa te indrume.
0
23-07-2010, ora 23:44
clozapin
Nu este medic/terapeut
clozapin
Nosnight: Intai si intai du-te la un doctor pentru ca numai un dr. poate sa-ti spuna ce analize sa faci. E posibil sa fie o lipsa de calciu. Sunt de acord cu ce zice clara_p.
0
24-07-2010, ora 00:03
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
nosnight

mie imi amortea limba si toata gura, esofag si asa mai departe.de era sa mor. Nu sta asa, du-te la un psihiatru bun, care sa te asculte dar si bine pregatit profesional. cred ca este pe fond nervos - ceva, depresie. ia-o din timp ! Nu lasa sa se agraveze ca va fi mult mai greu sa te vindeci.

DU-TE URGENT !!! si sa ne spui ce ai rezolvat.

Dumnezeu sa fie cu tine !
0
24-07-2010, ora 21:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Nosnight, simptomatologia dvs. poate fi psihosomatizarea unei mici destabilizări mentalo-psihice, dar poate fi şi expresia unei hipocalcemii, a unei dereglări cardiologice, a unei tulburări de circulaţie cerebrală etc.
Consultaţi medicul!


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
25-07-2010, ora 18:43
dredre
Nu este medic/terapeut
dredre
Nush frate si eu am tot cv de genu asta cu exceptia amortirii buzelor, cateodata simt ca se roteste tot in jur,.da am renuntat sa ma mai duc la doctori ca sunt pe langa cu medicina, daca exista vreun doctor roman bun, sigur nu l gasesti in romania.
0
26-07-2010, ora 13:58
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Dredre,

Mai jos puteţi găsi datele de contact ale unei d-ne doctor extraordinar de competentă. NU neg faptul că există şi medici, care "sunt pe lângă cu medicina", dar nu puteţi să-i clasificaţi pe toţi ca fiind aşa.
Dacă într-o pădure există 30.000 de arbori, din diferite genuri şi specii, iar dvs. găsiţi la periferia acelei păduri foarte mulţi copaci uscaţi, sau chiar şi în alte puncte geografice ale acelei păduri, acel fapt - descoperirea copacilor uscaţi - nu constituie dovada absolută că toată pădurea este uscată; nici pe departe.


.
DR. ŢIGĂNIŞTEANU CONSTANŢA
Tel. mobil: 0751.030.553 (tel. personal)
Tel. fix: 021.313.05.70
CENTRUL MEDICAL EUROSANITY
Calea Plevnei, nr. 44, Sector 1, Bucureşti,
Tel. mobil al clinicii: 0723.313.213
Tel. fix al clinicii: 021/ 311.54.54
.


Gândiţi-vă cu privire la ce v-am spus şi luaţi o decizie optimă.
Toate cele bune!

Cu respect,
Nick
0
31-07-2010, ora 20:10
dredre
Nu este medic/terapeut
dredre
Multumesc pentru indrumare, dar eu cred ca am fost la 20 de doctori si toti erau extrem de competenti dupa mii de analize imi spun ca e de la stres, imi dau niste vitamine si imi spun sa fac mult sport si ca daca nu trece sa ma duc la psihiatru, ma duc la psihiatru imi zice ca sunt stresat si ca nu am nmk si ca nu are rost sa iau pastile sa incerc sa ma relaxez si ca ar fii bine sa trec pe la psiholog ma duc la psiholog si scuza-ma sa-i platesc lu o grasa cu ochelari 80 de roni o data pe saptamana ca sa desenez 2 pomi 3 case si sfaturi ca sunt prea fixist prea cu idei fixe prea nu stiu cum de parca pe mine m ar interesa toate prostiile ei, pe mine ma intereseaza sa nu ma mai doara capul, si asta e problema ca te duci la doctor si ala daca nu stie ce sa ti faca iti zice ca esti stresat si ca nu e nmk grav da daca nu iti trece. stiu eu un psihiatru bun, si te duci la ala, care se crede cel mai mare filosof in viata si iti pune tot felul de intrebari idioate gen te ei simtit asa si te durut acolo hmmm dupa care face el un calcul si iti spune ca n ai nmk pt ca nu are nici o treaba cu facultatea pe care o are si nu stie ce sa ti zica asa ca te trimite la psiholog pe care chiar nu l intereseaza daca se presupune ca suferi de ceva fizic sau psihic ca el merge pe premiza bani sa iasa cel mai trist este ca si eu sunt la facultate si stiu cum imi iau examenele dar macar am un profil care nu are legatura cu medicina ca am constiinta si nu vreau sa omor oameni.
0
08-08-2010, ora 18:04
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn Dredre,

Vă înţeleg! Ştiu ce înseamnă să ai parte de un "periplu medical" :(
Factorii stresori deosebit de diversificaţi, dar şi extraordinar de versatili, în ziua de astăzi, pot declanşa un stres intens mai mult sau mai puţin evident. Din păcate, stresul se psihosomatizează (durerea dvs. de cap, ca simptom fizic, poate fi reflectarea directă a stresului de origine psihică, durerea fiind expresia fizică a acestuia). Medicii care v-au spus că stresul este de vină, s-ar putea să fii avut dreptate!
Ţinând cont că alopatia nu v-a putut ajuta, sincer, vă rog să vă îndreptaţi atenţia către naturopatie. Consultaţi un medic care are competenţă în homeopatie, fitoterapie, api-fito-terapie, gemoterapie, acupunctură etc. De pildă, terapia florală Bach, prin abordarea holistică pe care o are, la nivel fizico-mentalo-psihic, vă poate echilibra foarte mult, ceea ce ar rezulta în privarea de cefaleea ce care suferiţi, printre altele.
Documentaţi-vă cu privire la terapia florală Bach :-)

.
CLAUDIA CABAT - Bach Foundation Registered Practitioner
Clinica AQUAMARIN, Bucureşti;
Email: contact@aquamarin.ro;
Telefon fix: 021 326 52 90;
Telefon mobil: 0724 222 522, 0745 633 474;
Adresa: Bulevardul Decebal, nr.6, bl.S10, sc.1, ap.3, Sect.3, Bucureşti.
- dânsa vă poate ajuta! --
.

În rest, vă rog să învăţaţi să gândiţi pozitiv, cât mai mult cu putinţă, modificându-vă stilul de viaţă, prin respectarea anumitor norme dietetico-igieno-comportamentale: mâncaţi, îngrijiţi-vă şi comportaţi-vă cât mai echilibrat.
-




Toate cele bune!
Cu respect,
Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul