de 5 ani ma confrunt cu niste pete...

09-03-2009
elena1990
Nu este medic/terapeut
elena1990
de 5 ani ma confrunt cu niste pete mai intai mi-au aparut pe picioare dupa care se inrosau din ce in ce mai mult dupa 2 ani dak stateam foarte mult timp in picioare mi se unflau chiar intr-un moment mi s-au unflat de nu puteam sta in picioare chiar mi-au si spart si se facuse niste bube care puroiau acum mi s-au extins si pe corp in sus nu stiu ce sa mai fac am fost la foarte multi medici dar imi dadeau diagnostice diferite am urmat tratamente si degeaba va rog dati-mi un sfat va multumesc mult
3 comentarii
0
14-03-2009, ora 19:24
malina82
Nu este medic/terapeut
malina82
Am avut si eu probleme asemanatoare, insa nu chiar atat de grav(de fapt am, avand in vedere ca e o boala cronica; dar la cate boli sunt, nu cred sa fie vorba de aceeasi afectiune). Eu am fost la Spitalul Militar din Bucuresti si acolo mi s-a pus diagnosticul corect. In caz ca nu ati ajuns deja si acolo, poate ar trebui sa incercati.
0
20-03-2009, ora 14:59
elena1990
Nu este medic/terapeut
elena1990
mie frik sa mai si merg la consultati pt ca imi este rusine cu corpul meu sincer credeti-ma pt k eu la mare nu ma pot duce nu ma pot dezbraca medici mi-au zis k este din cauza circulatie sangelui dar nu mai stiu ce sa cred va rog raspundeti-mi
0
20-03-2009, ora 19:31
malina82
Nu este medic/terapeut
malina82
Nu trebuie sa va descurajati... Dupa cum v-am spus, boala mea nu se manifesta atat de grav, nu am avut puroi, cu toate ca mi s-au format rani. Stiu ce inseamna sa-ti fie rusine sa nu cumva sa-ti vada cineva picioarele (la mine e numai la nivelul picioarelor), iar diagnosticul l-am aflat dupa un an si ceva de umblat (ghinion...). Si in cazul meu de vina e tot circulatia sangelui, dar acum e sub control datorita tratamentului corect.
Sa nu va fie frica sau jena sa mergeti la medici, sunt boli si boli, insa exista si tot felul de tratamente. Trebuie sa ajungeti la medicul care sa vi-l dea pe cel care sa aiba efect. Sper ca v-au facut si analize serioase, sunt absolut necesare pentru un diagnostic corect.
Numai bine si mult curaj!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •