de 6 luni am fost operat de varicocel la testicolul stang

27-04-2013
Sebel
Nu este medic/terapeut
Sebel
Am 15 ani si de 6 luni am fost operat de varicocel la testicolul stang.Tin sa precizez ca inca nu s-a tratat iar cand am fost la control la 6 luni doctorul mi-a spus ca nu se trateaza asa repede si sa vin la alt control peste inca 6 luni.De curand am avut primul meu act sexual insa am avut o problema cu penisul..Inainte de intamplarea asta mereu se scula 'ca la carte' adica nu aveam nici un fel de problema.. era numai bine dar cand eram in timpul actului simteam ca nu-i face fata...la un moment dat era moale si nu stiam ce sa mai fac..simteam ca nu mai am nici un control asupra penisului.. De atunci tot asa mi se intampla foarte greu mi se scoala.. ce mi-ati recomanda sa fac??
6 comentarii
0
28-04-2013, ora 00:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu te sfatuiesc sa te opresti si sa faci dragoste cu sotia ta, dupa ce va casatoriti.

Daca mai faci asa de cateva ori si nu-ti iese dezvolti o anxietate (boala destul de grava) de zici ca n-ai avut noroc in viata.

Nu ti-am dat exemplu decat de cazuri de pe Forum. Poti sa iei Forumul la rand si sa cercetezi in cazul in care crezi ca te mint.
0
28-04-2013, ora 10:23
Sebel
Nu este medic/terapeut
Sebel
Din cate am citit e din cauza emotiilor care impreuna cu creierul a dus la acest fapt.. nu stiu ce sa zic sincer crezi ca e posibil sa fie vreo problema de dus la medic sau doar de asteptat pana sa mai cresc?
0
28-04-2013, ora 13:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu zic sa astepti pina sa mai cresti, si daca dupa ce vei creste vei avea o problema, sa rezolvi acea problema numai cu sotia ta, deoarece stii ca ea te iubeste si nu te poate parasi.

Una oarecare poate sa rada, sa fuga de tine (eu doar iti citez din cazuri reale de pe Forum, nu din mintea mea), si te lasa cu niste stari psihice de mai bine nu ar fi avut loc intalnirea. Faci fixatie pe treaba asta.

Asa, esti cuminte, stai in banca ta si iti vezi frumos de lucrurile specifice varstei, ai mintea senina si limpede si esti linistit. Mergi mai departe in viata cu capul sus.

Da, din cauza emotiilor s-a produs. De unde rezulta ca esti o persoana usor emotiva. Daca mai continui sportul asta si nu iti iese, lovesti in emotii si mai rau. Devii si mai nesigur.
0
29-04-2013, ora 16:56
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
@clara_p, nu pot crede ca esti reala!
Cum poti sa dai asemenea sfaturi unui tanar care e la inceputul vietii? Auzi la tine: "sa rezolvi acea problema numai cu sotia ta, deoarece stii ca ea te iubeste si nu te poate parasi "...Lumea intre timp evolueaza!

@Sebel, e absolut normal ce ti se-ntampla! Incet, incet, vei acumula experienta si vei trece peste momentele jenante de genul asta. Esti tanar, viata e frumoasa, iubeste si fii fericit ! Ai doar grija la bolile cu transmitere sexuala sau eventual o sarcina nedorita!
0
30-04-2013, ora 00:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ danacatalina

Dau aceste sfaturi unui tanar care este la inceputul vietii din experienta unor cazuri asemanatoare tot de pe acest Forum, despre care am citit pe topicurile lor si cu care am tinut legatura in particular.

Daca i se mai intampla de 2-3 ori lucrul asta cu diferite persoane la care tu il trimiti ca este tanar, isi va pierde increderea in sine, cu o posibilitate foarte mare de a face anxietate - o boala destul de severa.

Poruncile date in Decalog, sa stii ca sunt spre binele oamenilor.

Si daca-l ascultam ne merge bine. Daca nu il ascultam...

Ma bucur oricum ca m-ai apostrofat, pentru ca va mai dau la amandoi un link unde aflam de exemplu ca virusul HPV, responsabil de cancerul de col uterin se ia si cu prezervativ, doar prin atingerea zonelor intime.

Eu sincera nu mi-as dori sa ma "iubesc" cu un baiat care sa imi dea asa ceva si eu sa ma imbolnavesc ulterior fara ca macar sa stiu probabil de unde l-am luat. Vreau sa fiu si eu sanatoasa. Nu sa am experienta.

Sexul in afara Casatoriei are un pret ! - Recomandat si Adolescentilor
-*

(*modificat de admin)
0
30-04-2013, ora 09:10
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Bună, este important de ştiut dacă această reacţie se datorează operaţiei sau nu. Dacă vei primi un răspuns negativ, atunci înseamnă că faci greşit legătura între cauză şi efect, iar acest lucru te va copleşi în timp, fiindcă vei considera că lucrurile au scăpat de sub control.
Consultă urologul, evită masturbarea înaintea sexului şi pentru o perioadă ia-o încet.
Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Faloplastia - interventie chirurgicala pentru marirea penisului
  • Circumcizia la barbati
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •