de abia m-am casatorit.sotul nu simte sa faca dragoste

10-09-2010
girl87
Nu este medic/terapeut
girl87
De abia m-am casatorit, sunt cu el de 2 ani si 7 luni si nu e atat de tandru, afectuos, nu-mi ofera prea multa atentie. l-am rugat sa-mi ofere un masaj si desi a spus da, dar tot nu mi-a oferit, a asteptat sa adorm. i-am spus ca a doua zi voi incepe perioada lunara si desi stie ca nu vom putea face dragoste cateva zile tot nu a vrut. mi-a spus ca nu vrea sa faca dragoste cu mine. imi spune ca nu simte sa faca dragoste cu mine si imi da ca motiv faptul ca ma cert cu el. daca chiar m-ar iubi si s-ar simti atras de mine, ar simti din inima lui sa fie tandru cu mine si sa faca dragoste cu mine. simt ca numai eu preiau initiativa atunci cand e vorba de orice, de imbratisari, sarut. el doar ma intreaba din cand in cand daca sunt bine, in general si daca ma pupa o face mecanic, robotic.
ar trebui sa fie mai tandru, mai pasional, suntem in luna de miere. el imi spune ca nu pot sa-l supar si apoi sa astept sa facem dragoste dar nici macar nu eram certati.
m-am hotarat sa nu-i ofer niciun fel de atentie, sa simta si el cum e sa fii ignorat, oricum sunt foarte suparata ca sotul meu nu ma mai doreste. Eu am 23 de ani si el are 24, suntem tineri.
va rog, da-ti-mi un sfat, cat mai multe pareri de specialitate m-ar ajuta.
3 comentarii
0
10-09-2010, ora 23:16
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Sint uimit sa vad cita lume are aceeasi problema pe care am avut-o si eu. Credeam ca sint singurul. Si mai ales ca vad ca sint oameni de abele sexe cu problema asta. Nu mi-am inchipuit niciodata ca ar putea exista un barbat care sa nu aiba chef de sex iar femeia sa se roage de el.
Nustiu ce sfat sa-ti dau ca nu am gasit nici eu rezolvare.
Am vrut doar sa-mi exprim uimirea si sa-ti spun ca-ti inteleg suferinta.
0
11-09-2010, ora 20:52
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
girl87, motivele refuzului lui sunt multiple:
1.Nu se mai simte atras de tine.
2.Are pe altcineva si automat nu isi poate imparti iubirea in doua.
3.Are alte orientari sexuale despre care tu nu stii.
4.Are probleme cu erectia si ii este rusine sa recunoasca :D.
5.Ori poate asa cum a spus si el, discutiile dintre voi ar fi motivul...
Ar trebui sa aveti o discutie deschisa, sa vezi daca el doreste sa continue relatia cu tine, daca te iubeste intr-adevar, pt ca oricare ar fi motivul distantarii lui fata de tine, trebuie rezolvat.
0
12-09-2010, ora 00:22
girl87
Nu este medic/terapeut
girl87
sunt convinsa ca motivele ce le-ai enumerat ca nu sunt raspunsul... doar 5 sa fie... 1 sper sa nu fie... oricum, la ce am povestit eu, a doua zi a initiat el si de asemenea ma atinge nu numai pentru a obtine sex, deci acum chiar ma gandesc daca chiar in noaptea aceea motivul era ca ma certasem in ziua aceea cu el. oare chiar e posibil? eu nu inteleg cum poti sa nu vrea sa faca dragoste cu mine daca ma iubeste si este atras numai pt ca ma mai cert cu el. doar nu ma cert in fiecare zi sau in fiecare moment... cateodata nu e tandru cu mine si nu vrea sa facem dragoste si mereu imi da motiv ca ma cert cu el, ca nu pot acum sa-l supar si apoi sa astept sa facem dragoste.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul