De aprox. un an imi cade parul, am ajuns sa chelesc

26-08-2013
mariamariana
Nu este medic/terapeut
mariamariana
Buna ziua. De aproximativ 1 an ma confrunt cu caderea parului, acum problema a devenit foarte grava incat am ajuns sa chelesc, am focut tratamente contra caderii parului si nu m-au ajutat cu nimic. Am fost la dermatolog si mi-a dat niste vitamine...deci nu am rezolvat nimic. Simt ca problema aceasta am scapat-o de sub control si devine tot mai grava, nu stiu ce sa fac si incotr-o sa o iau, nu stiu ce ar trebui sa mai fac si ce tratament ar exista pentru a-mi salva podoaba capilara, macar cat a mai ramas. Astept un sfat urgent si va multumesc! (mentionez ca am 30 ani, sex.feminin).
6 comentarii
0
26-08-2013, ora 10:53
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
ati fost la medic ptr niste analize? trebuie stiuta cauza caderii. poate este vorba de o dereglare in organism sau pur si simplu suferiti de alopecie. sunteti cam tanara sa suferiti de alopecie dar se intampla si la persoane mai tinere. poate suferiti de alopecie temporara si o sa va reveniti. sunt foarte multi factori care cauzeaza caderea parului incepand de la stres, probleme hormonale, dezechilibre tiroidiene, sampoanele, coafurile, medicamente. sau ganditi-va daca aveti in familie cazuri de alopecie. poate mosteniti aceasta problema. cu niste vitamine nu se rezolva problema. macar v-a facut niste analize sa vada daca lipsa acelor vitamine din organism este adevarata cauza a caderii parului? banuiesc ca nu..
0
26-08-2013, ora 13:12
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ce fel de tratamente contra caderii parului ai facut?
0
27-08-2013, ora 17:31
mariamariana
Nu este medic/terapeut
mariamariana
Am mers la dermatolog si enocrinolog. La dermatolog mi-a dat vitamine (cu toate ca i-am spus ca deja am luat foarte multe vitamine dar nu a inteles si mi-am dat seama ce dr. este..iar la endocrinolog am facut teste hormonale cu rezultate normale. De aceea sunt disperata ca nu am cauza care determina boala pt. a trata problema. Tind sa cred ca in Romania nu este atat de importanta aceasta afectiune si luata in serios pt. a se face teste, medici specialisti, clinici, etc...doar cand te confrunti cu aceasta boala, atunci iti dai seama ca nu ai oportunitati de a alege sau sa stii unde sa te duci sa-ti rezolvi afectiunea..s-au poate sunt dar nu siu eu... Ca tratamente am facut : fiole contra caderii parului de la folten, vichy, ducrey; sol.preparata in farmacie, vitamine de tot felu, aminexil, minoxidil, trat.facute acasa cu ulei ricin, usturoi, miere, galbenus ou, revalid, neoxin, sampoane, chelstop si multe altele...bani pierduti. Nu am pe nimeni in familie cu acesta afectiune iar ca o ironie a sortii, tatal meu se rade in cap ca nu-i place parul si eu..!
0
30-01-2014, ora 12:54
carminis_85
Nu este medic/terapeut
carminis_85
eu am gasit un sampon dermatologic la magazimul DM si are efecte uimitoare. imi cadea parul cu pumnii la spalat si nu numai. acum imi cade dar nu asa mult, as spune ca in limite normale. samponul se numeste " shampooing dermatologique au trichogen. costa 38 de lei, o investitie mica avand in vedere cati bani am cheltuit pana acum pe tot felul de produse. mult succes.
0
04-02-2014, ora 12:54
tiberiusas
Nu este medic/terapeut
tiberiusas
Manusca Follixin ala e bestial! Am facut cura cu el timp de 3 luni si chiar sunt multumit de rezultatele obtinute! Acum sper sa nu dispara rezultatele. Am terminat cura acum 4 zile si mi-e putin teama sa nu inceapa sa-mi cada iar parul!
0
25-02-2014, ora 13:36
manusca
Nu este medic/terapeut
manusca
Nu o sa inceapa sa-ti cada parul din nou. Sa stii ca foarte importanta e si perioada post tratament. Daca o sa ai o alimentatie corespunzatoare si o sa faci sport mult o sa vezi ca organismul tau va fi mai sanatos, iar asta poate conta si pentru sanatatea firului de par. Deasemenea daca o sa reusesti sa te stresezi mai putin, o sa vezi imbunatatiri destul de mari!

Uneori si stresul deranjeaza extrem de mult si asta ne fac emai vulnerabili. Exista pe piata si tot felul de vitamine care pot ajuta la sanatatea firului de par. E recomandat sa foosesti si asa ceva!
Sper sa reusesti sa mentii rezultatele!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mătreața
  • Căderea părului
  • MIT: Unghiile și părul continuă să crească după moarte
  • MIT: Căderea părului se intensifică iarna
  • Modificările părului în sarcină, post-partum și menopauză
  • Vitamine pentru un păr sănătos
  • Oamenii de știință au identificat gena implicată în albirea părului
  • De ce chimioterapia produce căderea părului?
  • De ce testosteronul influențează pilozitatea?
  •