de aprox. un an sufar de varice

10-12-2008
laura_2008
Nu este medic/terapeut
laura_2008
Buna ziua.Am 28 ani si de aproximativ un an sufar de varice.Am fost la doctor, am facut ecografie Doppler si mi s-a spus ca am insuficienta venoasa cronica redusa.De-a lungul timpului au inceput sa se accentueze venele si am decis sa fac scleroterapie.Am facut 3 sedinte.Intr-adevar au mai disparut, dar au mai ramas multe nu mi le-a sclerozat pe toate, pentru ca nu se vedeau in momentul respectiv, ori aveam picioareleumflate, ori imi era frig si se ascundeau.Ele se accentueaza foarte mult la caldura, si mi s-au accentuat parca venele un pic mai mari din spatele piciorelor.Acum port ciorapi medicinali si iau detralex.Intrbarea mea este daca exista vreo metoda care sa se vada si venele mai putin vizibile, sau cat la suta se pot scleroza.Daca e vreun doctor sa-mi raspunda si mie sau cineva care a mai facut o astfel de terapie.
4 comentarii
0
11-12-2008, ora 21:42
mire1
Nu este medic/terapeut
mire1
Buna, detralexul este bun, folosit pe termen lung, chiar si 6 luni. Poate ar trebui sa folosesti un unguent pe baza de plante in vederea relaxarii picioarelor. Multa sanatate!
0
11-12-2008, ora 23:49
laura_2008
Nu este medic/terapeut
laura_2008
Am folosit de toate dar nu m-a ajutat la nimic.Daca am apelat la aceasta terapie inseamna ca e ceva mai mult.si nu se va rezolva cu un simplu unguent.Detralex am luat 3 luni in primavara apoi am facut pauza, si din octombrie i-au iar, si nu stiu pana cand.
0
12-12-2008, ora 21:32
mire1
Nu este medic/terapeut
mire1
Incearca si produse naturisee, sunt bune, pe termen lung, nu se rezova problema peste noapte, incearca produsele de la Life - care, sunt bune, au pentru circulatia sangelui ceva pe baza de planta Gheara dracului, sunt mai multe, intra si rafoieste un catalog pe net, sunt foarte bune si pentru toate buzunarele! Multa sanatate!
0
25-01-2009, ora 17:21
mariazet45
Nu este medic/terapeut
mariazet45
hepatrombin gel sau viatromb sant cele mai bune numai ca sant bune toate atata timp cat le iei.Cand te-ai oprit dupa cateva luni o iei de la capat.Un medic chirurg cand l-am intrebat daca ma voi vindeca vreodata de tot a zis ca nu ai ce le face nu e vina mea e materialu prost
.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Operatii de indepartare a varicelor
  • Varicele
  • Cum te protejezi de varice?
  • Varicele la tineri
  • Sfaturi pentru persoanele cu varice - aspecte pe care trebuie să le știi
  • Dieta vegetariană, asociată cu o creștere a riscului de varice la bărbați
  •