de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana?

21-11-2007
mirelaaa
Nu este medic/terapeut
mirelaaa
am o mare mare problema, logodnicull meu spune ca e de ajuns sa facem sex de 5 ori pe luna.spune ca el e fericit cand ma gaseste acasa cand stam impreuna etc si nu intelege de ce eu consider ca nu e de ajuns.Zice ca a face sex e ceva ce porneste din interior si sunt perfect de acord doar ca asta ar insemna ca eu trebuie sa astept pana cand lui ii vine acest sentiment.Ce sa fac?Ma face sa nu ma simt femeie plus ca eu simt nevoia de sex mult mai des.Am senzatia ca atunci cand facem sex o face doar pentru ca eu vreau, ca si cum isi face datoria, dar fara placere bineinteles.Ceea ce simt se numeste frustrare.Astept un sfat!Am eu o problema?
571 comentarii 12 ..... 19 20 Înainte ›
0
21-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Te rog sa-mi spui ce varsta ai si ce varsta are prietenul tau, daca ai mai avut relatii cu alt barbat si despre partenerul tau, de cat timp locuiti impreuna, ce tip de serviciu aveti.
0
21-11-2007, ora 00:00
mirelaaa
Nu este medic/terapeut
mirelaaa
Eu am 24 de ani, el are 26 si locuim impreuna de 1 an de zile, iar relatia noastra dureaza de 3 ani.Am mai avut relatii si cu alti barbati, tot asa de lunga durata, dar ei nu gandeau asa in ceea ce priveste sexul.In cazul acesta e altceva, deoarece urmeaza sa ma casatoresc cu el.In momentul de fata eu sunt manager de zona intr-o institutie financiar-bancara si el este inca student la medicina.Ar fi trebuit sa ma obisnuiesc cu ideea de atata timp dar pur si simplu nu ma pot opri sa ma gandesc mai ales ca asa ar trebui sa arate viata mea de acum inainte!Nu inteleg a cui e problema!Am eu un apetit sexual mai mare decat el.cum e normal?cum smte el sau cum simt eu?pentru ca am intrebat si alti prieteni si ei au spus ca nu e chiar normal! : (
0
27-11-2007, ora 00:00
online clinic
Identitate neconfirmată
online clinic
Fiecare are anumite necesitati sexuale, unii vor sa faca sex mai des altii mai rar, important ar fi sa discutati deschis acesta problema mai ales ca sunteti oameni educati si sa ajungeti la o solutie.Poafe sfatul unui psiholog ar avea greutate in acest caz. De preferat un psiholog specializat pe probleme de cuplu.Pentru partener ar fi bine sa-si faca un nivel de testosteron sangvin iar daca nivelul este scazut asta poate sa-i influenteze dorinta de a avea contact. -*


(*modificat de administrator)
0
18-12-2007, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Parerea mea este ca cu timpul lucrurile o sa stea si mai rau...adic 1 data pe saptamana, peurma 1 data pe luna. Daca ai numai 24...zic sa nu te grabesti cu casatoria..o sa regreti mult! sau o sa ai amant ! Alege!
0
18-12-2007, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
scuze, nu am raspuns la intrebare!
Pentru o persoana pana la 30 e normal sa faca sex zilnic, chear de 2 ori pe zi. Pana la 40 la 2 zile.
Stresul si timpul petrecut mult la serviciu poate diminua putin dorinta...dar nu in asa masura.
Se cauta explicatii laterale, mastubarea, relatii homo. alta partenera!
0
15-01-2008, ora 00:00
viorica21
Nu este medic/terapeut
viorica21
de 5 ori pe luna!!!!!!!!in locul tau nas rezista numa cu atata.pot sa spun ca si eu sunt cam ca tine, vreau sa fac mult sex.pt mine e ca o evadare si o descacare fata de toate problemele care ma inconjoara.partea fericita la mine ii ca sunt pe aceeasi lungime de unda cu iubitul meu.si noi stam impreuna de ceva vreme da fecem sex de 3 ori pe zi chiar.multi pupici si sper sati rezolvi problema daca nu...nu o spun cu rautate da mai sunt destui barbati...
1
26-02-2008, ora 00:00
cat_woman
Nu este medic/terapeut
cat_woman
LASA-L!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eu sunt casatorita de 22 de ani cu unul ca al tau si viatza mea e un infern.la inceput era de 2 -3 ori pe luna acum trece si un an si jumatate fara sa o facem.la naiba eu sunt o femeie normala, cu nevoi normale.daca bat apropouri imi da de intzeles ca sunt tot timpul cu gandul la. probabil i se pare ca imi da prea mult si mi se apleaca ;)))))oricum de un an si jumatate mi-am luat"medicul meu" care imi regleaza hormonii. nu ma simt bine in situatzia de amanta, dar cel putzin nu ma mai cert cu nebunul acasa.nu ajunge in situatzia mea, esti tanara si ai viatza inainte. pupici si sa auzim de bine.
1
30-03-2008, ora 00:00
ayane
Nu este medic/terapeut
ayane
Si eu am patit ca si nico_nico...numai ca sunt casatorita de 2 ani.Daca la inceput era in fiecare zi devenise o data la 2 lui si am numai 22 de ani.Asa ca mi-am facut si eu un amant cu care o fac de pana la 5 ori pe zi, nu in fiecare zi.Mi-e rusine de ceea ce fac pt ca sotul meu nu e bun si stiu ca ma iubeste dar daca nu ma satisface...Sau mai poti incerca altceva.Eu de cand am amant nu ii mai dau importanta sotului si nu mai trag de el, ba chiar nu il mai vreau.Si crede-ma ca indiferenta doare.Nu zic sa il inseli dar macar fi indiferenta si vezi cum reactioneaza
0
09-04-2008, ora 00:00
mircra
Nu este medic/terapeut
mircra
Vad aici ca doar femeile au probleme cu barbatii !!!!!!!
Adica barbatii nu vor sex ???? Eu as vrea si de 2-3 pe zi dar a mea prientena cu care sunt de 4 ani vrea din ce in ce mai rar. La inceput cand nu lucra facaem de 3-4 pe saptamana dar acuma...pauza trec si 2 luni.si nu are chef.am trimis-o la ginegolog.am vb cu ea si i-am spus ca nu mai pot.nimik.inainte fumam amandoi si acuma ne-am lasat. Cineva mi-a spus ca de cand s-a lasat ar face sex in continuu. Sa mai astept.vreau sa fac sex.-*



(*modificat de administrator)
1
04-09-2008, ora 00:00
Leticia_n
Nu este medic/terapeut
Leticia_n
Mi se parea k numai eu am probleme de genul asta dar vad k mai sunt multe femei care au aceeasi problema k mine... Eu am 25 ani si sunt casatorita de aproape 2 ani, la inceput facem sex de 2 ori pe saptamana iar acum o facem decat de vreo 2 -3 ori pe luna. I-am reprosat k are amanta dar imi spune k eu imi imaginez ceva ce nu exista, se comporta cu mine foarte bine, ma iubeste mult, avem o relatie foarte frumoasa in general, dar cu sexul e problema mare, eu nu cred k e normal sa faci sex de 2 ori pe luna si de multe ori facem sex daca eu iau initiativa adica el nu mai are chef asa des s-o faca. Nu stiu de ce se intampla asta, sunt tanara am 25 ani , arat foarte bine, multi barbati se uita dupa mine si si-ar dori o femeie k mine. Ma gandesc de foarte multe ori cum era sa fie viata mea langa alt barbat din punct de vedere sexual...Pe viitor cred k vom face sex din ce in ce mai rar, daca acum facem de 2 ori pe luna, peste vreo 10 ani o s-o facem de 2 ori pe an... Le inteleg pe toate femeile ce trec prin situatia asta... barbatii nu inteleg k atunci cand faci sex te relaxezi si in general te simti mai bine, scapi intr-un fel de stres.
0
10-11-2008, ora 08:30
willy_198dj
Nu este medic/terapeut
willy_198dj
sa stiti ca si barbatii au probleme de genul asta, de exemplu eu am 28 ani ia la fel suntem casatoriti de 4 ani, si vreau sa va zic ca sotia mea ma tine la respect, pt ea sexul e cutotul altceva adica doar o data pe saptamana, sau cand vrea ia, dak ma credeti am ajuns sa mi fie frica sa ma apropii de ia, cunoscand foarte bine replica, iubi mie somn hai sa o lasam pe alta data, e ceva jenant : mie rusine de mine, dak ma credeti arat destul de bine fac sport nu fumez deci. in schimb nu cred ca ar trebui sa fie asa, ma simt foarte penibil sa fiu respins de sotia mea care zice dca ma iubeste foarte mult, si io o iubesc foarte mult dar in schimb simt nevoia sai si demonstrez, , , AAA si inca ceva nu sunt genul de om care sa merg la alte femei doar pe ia am cunoscuto doar pe ia am iubito, , simt nevoia sa fac sex foarte des, sa iubesc dar din pacate nu am cu cine !!! poate imi dati si voi un sfat ce ar trebui sa fac pe viitor??
0
18-01-2009, ora 14:32
kattyie
Nu este medic/terapeut
kattyie
buna tuturor,

nu stiu daca subiectul mai este de actualitate, insa simt nevoia sa ma descarc, mai ales pentru ca imi dau seama ca mai sunt persoane in situatia mea.

sunt cu prietenul meu de 2 ani si 3 luni, timp in care cred ca pot numara pe degetele de la maini de cate ori am facut sex; ultima data s-a intamplat anul trecut in mai.

in ceea ce ma priveste, am pofta de act sexual, insa de la inceput a fost rau cu el pe partea asta: de prima data de cand s-a intamplat, a fost cu probleme si pe mine chestia asta m-a cam inhibat; ca urmare, in primele 2-3 luni ale relatiei se intampla o data, cel mult de doua ori pe saptamana, insa nu se chinuia niciodata sa imi ofere si mie placere, totul fiind maxim 5 minute in care el "se elibera".

de ce am stat cu el? probabil e intrebarea pe buzele tuturor; si stiu ca raspunsul este ca sunt o proasta si ca mi-am batut joc de mine insami; stiu ca este vina mea; am stat cu el, pentru ca in rest ne intelegem bine si am gasit in el ceea ce nu gasisem in altul pana la el; plus ca el a intervenit in viata mea la un moment cand sufeream crunt din cauza altcuiva si a fost ca un pansament, ne-am apropiat mult.

oricum, din mai nu mai facem sex; mereu este obosit, stresat, nu are timp; nu pot sa descriu in cuvinte cum ma simt si ce ura simt pentru el, pentru situatia asta; mai grav nu e asta, ci faptul ca e asa de relaxat si linistit, de parca totul e in regula; evident, eu sunt mereu nervoasa si sub tensiune si nu poate intelege de ce sunt nervoasa pe el; imi sare tandara din orice nimic, sunt terminata cu nervii, am ajuns sa nu suport sa il vad in ochi si in loc sa ma duc seara acasa, m-as duce oriunde altundeva, numai sa nu il vad.

am fost cu el la doctor (din iunie il tot bat la cap sa mearga la doctor, mereu mi-a zis ca nu are timp si abia dupa ce i-am facut eu programare si l-am dus de manuta, a mers-acum in ianuarie 2009); doctorul spune ca nu este impotenta, pt. ca are erectie matinala; i-a dat sa faca niste analize hormonale si asteptam sa vedem ce iese la ele.

eu cred ca este doar comod si lenes si are chef sa fie lasat in pace; timpul lui liber preferat este sa stea in pat toata ziua, sa se uite la tv, sa doarma si sa manance; daca mai sunt si eu pe langa el, ar fi bine sa-l las in pace sa se bucure de linistea lui.

insa faptul ca nu are nici o problema medicala, nu ma face sa ma simt mai bine, ci mult mai rau; cred ca probleme psihologice sunt mult mai grave si sincer ma vad in situatia in care nu vreau sa mai continui aceasta relatie, intrucat imi si inchipui viata mea: un chin groaznic, o frustrare continua.

am 29 de ani, sunt o femeie dupa care intorc multi barbati capul pe strada, am casa mea, am o cariera, am practic tot ce imi doresc si nu depind nicicum de el.

ma gandesc mereu ca in vara fac 30 de ani si la 30 de ani, am asa o viata sexuala catastrofala.

ma simt deznadajduita, mai ales pentru ca nu am cui ma plange (pe mama nu imi permit sa o supar cu asta, pentru ca ea e posibil chiar sa vrea sa raman cu el, pe principiul ca sunt barbati mult mai rai pe lumea asta); mamei lui, i-as spune, insa nu cred ca ar putea face ceva, mai ales ca el e si super incapatanat; toata lumea se asteapta ca noi in vara sa ne casatorim, pentru ca eu joc perfect rolul femeii fericite:(

singurele persoane care stiu despre problema mea si m-au sfatuit sa ma despart de el sunt matusile mele, care eu peste 50 de ani, insa inteleg ca e o problema grava, care ma poate chiar imbolnavi treptat.

s-a mai confruntat cineva cu asa ceva? are cineva vreo solutie?

multumesc tuturor.

Kattyie
0
25-01-2009, ora 09:28
mirelaaa
Nu este medic/terapeut
mirelaaa
crede-ma ca subiectul e actual!eu l-am deschis si se pare ca de atata vreme nimic nu s-a schimbat nici la mine!nu stiu daca mai exista solutii.Kattyie, poate vrei sa vormin mai multe.Eventual imi lasi adresa de mail sa putem comunica.Cred ca ne-ar prinde bine!
0
29-01-2009, ora 18:04
kattyie
Nu este medic/terapeut
kattyie
buna, Mirelaaa

multumesc tuturor celor care mi-au scris si m-au incurajat...

mirelaa, daca vrei sa vorbim, -*

astept sa-mi scrii, cand ai timp si chef.

tuturor celor care au aceeasi problema, am ajuns la concluzia ca nu exista solutie decat despartirea.asa ca mult curaj...viata e frumoasa si merita traita la maxim...

Kattyie


(*modificat de administrator)
0
30-01-2009, ora 17:36
ina188
Nu este medic/terapeut
ina188
buna! sunt noua pe aici..vreau si un sfat.. prietenul meu nu prea mai manifesta nici un interes(sexual) ptr mine. Cd il intreb dc vrea sa o facem sau ii dau de inteles k as vrea, ma refuza. Noi locuim impreuna, ii fac toate poftele, ii gatesc..ii fac curat. Ma mai gandesc k poate m-a luat de servitoare... desi nu pot spune k ma ignora intru totul. De discutat, discutam..dar nu-mi dau seama ce se intampla.. noi o facem cam o data la 2 saptamani..si mi se pare fff rar. un prieten de al nostru are un apetit sexual uimitor. imi povestea prietena respectivului k ei o fac si de 5-6 ori pe saptamana. e ffff ciudat..(la noi). Ori are pe altcineva, ceea ce tind sa cred..ori manata lui e fermecata. VA ROG..un sfat..ceva?
0
31-03-2009, ora 14:30
myorka
Nu este medic/terapeut
myorka
buna tuturor. am trecut si eu prin aceeasi experienta cu sotul meu. desi la inceput totul era ok dupa vreo 2 ani lucrurile incepusera sa se inrautateasca. am trecut prin aceleasi sentimente de frustrare si neimplinire, certuri si tensiuni. nici sotul meu nu se simtea bine. din fericire am avut norocul sa intalnim un medic bun care i-a facut toate investigatiile, descoperind cauza : adenom hipofizar secretant ; hiperprolactinemie. datorita acestei afectiuni testosteronul era inhibat si, evident dorinta sexuala era cu mult diminuata. acum face tratament si totul a revenit la normal. avem o viata sexuala f. activa si suntem fericiti. sfatul meu este sa mergeti fara jena la medic si sa faceti toate investigatiile posibile intrucat poate fi vorba despre o afectiune. e pacat sa renuntati. bafta tuturor.
0
02-04-2009, ora 10:16
lupan2maria
Nu este medic/terapeut
lupan2maria
citind comentariile tuturor ma cam pus pe ganduri si tinand cont de fapu asta sper ca o sa ma pot schimba si o sa imi fac sotu sa se simta mai bine si pe mine bineinteles, ca sa ma intelegeti eu sunt cea care nu vrea sa facem dragoste ba chiar cand incearca il resping ori mai tandru ori foarte brutal de multe ori imi pare rau pt felul in care ma comport cu el credca cel mai bine e sa merg si eu la un doctor sa vad de ce mia scazut brus apetitul precizez ca la inceput pe cand inca eram iubiti si nu casatoriti se intampla de 2 3 ori pe zi si uneori toata noaptea eram fericiti ba chiar punam in aplicare fantezii sexulae cum ar fi frisca cu capsuni miere de albine stuguri chiar si prajituri tot felu de chesti lumanari petale de flori dar acum nimic dupa 2 ani mam gandit sa ii mai fac o surpriza de genul acesta si miam pus o lenjerie intima rosie lumanri si muzica romantica la fel ca in tinerete chipurile ca acum avem 22 si respectiv 25 :D deci inca suntem tineri, dar nu stiu care ar putea fi motivul acestei rupturi oare sa fie din cauza locului meu de munca eu lucrez ca si contabila la primarie si intradevar sunt foarte stresata si obosita in acelasi timp fac si facultate si in plus avem si un copil care cred ca de cand lam nascut pe el neam indepartat noi unu de celalalt ce as putea face ce ma sfatuiti ?
0
08-04-2009, ora 03:27
Leticia_n
Nu este medic/terapeut
Leticia_n
Eu vreau sa zic ca atunci cand lucrezi nu mai esti in stare seara sa te duci acasa si sa faci sex, vrei sa dormi, asa ca nu in toate cazurile e la fel. Sotul meu lucreaza mult si cum sa facem noi de 2 ori pe zi sex.el pleaca dimineata devreme si vine seara obosit.facem si noi sex cand are si el zi libera.asta e viata.ce sa facem.o data pe saptamana o facem dar incercam sa mentinem iubirea intre noi tot timpul.Asa ca voi cei care faceti sex de cateva ori pe zi, cred ca e.vrajeala.mai lucreaza oamenii nu stau numai acasa in pat si fac sex.hai sa fim seriosi.de 2 ori pe saptamana e normal dar de 2 ori pe zi.cine mai lucreaza si aduce un ban in casa.??
0
11-04-2009, ora 20:04
santylyana
Nu este medic/terapeut
santylyana
loome sal am citit si tot citit si ce sa spun am 31 ani o fetita de 10 anisori sunt casatorita de 13 ani nu stiu daca sa spun ca nu il mai iubesc pt sunt momente cind nici nu vreau sa-l vad pt el ma face sa simt asta lucreaza mai mult de noapte si cind vine acasa doarme pina trebuie sa plece din nou, dragoste ? sex ? ce sunt alea la noi se intimpla 1 data la 3 sau mai bine la 4 luni cred am ajuns sa merg la ginecolg si sa mint ca sotul dragu de el e marinar sau plecat din tara si pt asta avem o viata sexuala 0000000000 in rest e ok aduce tot salariu acasa daca vreau sa stam de vorba trebuie sa ma programez sa merg in audienta, nu vb nici odata cu nimeni despre viata mea sexuala mai ales e prima oara cind fac asta am inceput sa cred ca ar fi bine sa mi caut pe cineva pt sportul asta pt sotul meu e prea obosit ba chiar ma bate gindul sa-l parasesc pt altfel nu stiu cum sa fac
0
19-07-2009, ora 21:16
radu38
Nu este medic/terapeut
radu38
eeee bine cred ca totusi se exagereaza cu cele 5 numere pe zi in ceea ce priveste sexul. nu ai facut febra musculara?
0
06-08-2009, ora 12:32
olteanu6
Nu este medic/terapeut
olteanu6
buna.sunt nou pe aici dar am si eu o probleme cu prietena mea care la inceput era ok.dar de 1 an de cand a inceput sa lucreze mai mult ma evita cu tot felu de scuze am ajuns sa o facem odata pe luna.daca insist imi zici ca sunt obsedat ca tu vrei in fiecare zi nu stiu ce sa fac.
0
06-08-2009, ora 13:11
lupan2maria
Nu este medic/terapeut
lupan2maria
pt olteanu6 ai incercat sa vb cu ea despre acest subiect iai explicat ca simti nevoia si ai asteptat s iti spuna motivul poate ea iti spune ca e obosita stresata dar defapt sa nu fie aa si sa nu aiba curaj s iti spuna adevaratul motiv ca a devenit obisnuinta si vrea alceva nou vrea sa o surpinzi mereu cu ceva frumos placut poate cadouri nu scumpe dar sa fie un cadou poate vrea sa fii mai tandru sa ii vb si sa o mangai mai mult poate vrea sa fii mai intelegator si sa i te destinui mai mult nu stiu eu spun propria mea parere si sa stii ca in situatia ei sunt si eu nu ii mai acord la fel ca la inceput atentie sotului meu dar la mine pe langa oboseala si stresul care il am la lucru sunt si toate cele enumerate mai sus as vrea sa fie mai deschis si sa fie el care ia initiativa sa ma surprinda mereu si sam faca sa nu ma plictisesc sa fie fiecare zi diferita de alta asta e opinia mea tiam dat un sfat daca vrei punel in aplicare si vezi cum reactioneaza daca te iubeste cu adevarat o va misca toate lucrurile care le faci pt ea dar poate e s cazul ca sia gasit pe altu nu stiu
0
23-09-2009, ora 13:25
roxybarbu
Nu este medic/terapeut
roxybarbu
oau...incep sa imi fac griji chiar mai tare de cat imi faceam deja. Eu am 23 de ani, m-am casatorit la sfarsitul lui mai anul acesta si stam inpreuna de 7 luni.Ne cunoastem de aproximativ 3 ani si jumate in timpul asta am fost cam 2 ani inpreuna si un an de zile despartiti, timp in care eu am fost plecata din tara. Inainte sa plec din tara faceam sex si de 3-4 ori pe zi, acum cred ca facem de 3-4 ori pe luna si asta ma face sa fiu foarte frustrata si mereu nervoasa si plus de asta inecp sa imi pierd increderea in mine, lucru care nu s-a mai intamplat pana acum.
0
25-09-2009, ora 10:03
crissoo7
Nu este medic/terapeut
crissoo7
buna dragilor!..am 38 de ani, sint casatorit de 15 ani, si am si eu o problema vizavi de nr.de rapoarte sexuale pe saptamina avind in vedere faptul ca faceam dragoste cu sotia mea zilnic, ani de zile si acum de vreo 2ani tot mai rar(1pe luna)invocindumi diverse motive(oboseala, dureri de...)care credeti ca ar fi cauza acestui dezinteres de a face dragoste?mentionez ca am purtat discuti pe aceasta tema fiind o familie fara probleme de comunicare in materie de sex etc..va multumesc pt.timpul acordat, si astept sugestiele voastre cu drag CRSIIOO7.
0
25-09-2009, ora 11:02
lupan2maria
Nu este medic/terapeut
lupan2maria
eu una nu pot sa iti dau nici un sfat ca sunt in acceai situatie dar precizez ca am abia 22 de ani si asta ma roade cel mai tare spun din propria experienta ca oboseala isi spune cuvantul de multe ori chiar si dureri de burta in timpul actului sexual si asa am ajuns sa ma culc si eu cam o data de 2 luni pe luna cu sotul meu imi dau seama ca nu e bine ca gresesc incerc sa imi revin dar seara cad lata si adorm bustean nu stiu cat va tine asa si imi e frica de o destramare dar am norocul ca el am intelege si ma accepta asa ma repet ca nu stiu cat o va tine asa si deci in concluzia as vrea si eu un sfat un indiciu cum sa revin ce am fost sa imi revina apetitu si dorinta de a fi cu sotul meu pe care inca il iubesc si constientizez ca nu multi mar fi accepta in situatia asta
0
25-09-2009, ora 17:31
andreina 07
Nu este medic/terapeut
andreina 07
buna tuturor!
am citit mesajele voastre unele sant si de cateva luni chiar dar ma trezit si mia amintit ca acum 13 ani cand m-am casatorit cu sotul meu da e adevarat faceam dragoste de 2 chiar si 3 ori pe zi dar anii au trecut si avem 2 copii si au anceput grijile problemele si acum nu o mai facem decat 1 sau de 2 ori pe saptamana chiar si odata la 2 saptamani dar nu ni se pare o problema sau cel putin nu era o problema pana am citit mesajele voastre avem o relatie frumoasa santem deschisi dar nu mai avem apetit ! oare santem prea stresati?????sau asa sant unii dupa un anumit timp ???
0
26-09-2009, ora 00:49
sella
Nu este medic/terapeut
sella
salutare tuturor!pana acum 3 zile cand am descoperit forumul acesta credeam ca st printre foarte putinii cu probleme de genul asta dar se pare ca m am inselat si chiar foarte tare.am citit toate mesajele voastre si m au pus pe ganduri din multe puncte de vedere.unul ar fi de ce nu mai are lumea chef de sex sau mai bine zis nu mai stim sa iubim oare?sau cei care iubesc din toata fiinta lor si vor sa si daruiasca sentimentele prin cele mai firesti gesturi de dragoste nu mai sunt lasati si ajung sa si piarda increderea in propria persoana si ajungem noi astia respinsii sa fim niste frustrati si niste nefericiti doar pt ca cei de langa noi cred ca nu au inima pt noi de fapt.ar trebui sa ne recuplam, ei in lumea lor lipsita de placere si si plina de indiferenta si noi in a noastra plina de iubire ar fi ceva nu ? :):)pot sa zic ca sunt camioana in ceea ce priveste lipsa de afectiune de sex dragoste nici nu mai vb avand in vedere ca de prin februarie nu am mai intretinut relatii sexuale cu prietenul meu(stem de 2 ani si impreuna)desi pana acum o luna dormeam seara de seara in acelasi imens pat in care candva ne dezlantuiam chiar daca nu era vb de nush cate ori pe zi sau saptamana.era bine.
0
26-09-2009, ora 01:15
sella
Nu este medic/terapeut
sella
cred ca sta in firea lor de fapt felul asta de a fi.credeti ma am incercat pe toate caile posibile si imposibile sa rezolv problema sa fac sa fie bine sa l ajut(credeam ca tine de partea psihologica dar nu vreau sa mai cred nimik pt ca st tanara, 23 ani, si ma risipesc daca mai merg pe ideea asta si cred ca sta facem toti cei care speram intr o schimbare ).am fost cea mai deschisa persoana din lume in discutiile cu el am incercat mereu sa fiu diplomata in exprimari nu l am jignit vreodata am purtat discutii in ceea ce tine de subiect privind din toate unghiurile (pana la momente din copilaria lui, parinti, prieteni/e;probleme actuale, stres, lipsa de interes, de atractie, fata de mine)nimik nu a avut rezultat.am incercat sa fiu si maleabila si intelegatoare, cand nu am mai rezistat am vorbit si pe un ton nervos, i am zis si direct daca nu mai e nu ami e si gata de ce sa ne chinuim?nu nimik din toate astea nu a ajutat si nici un eventul motiv in ochii nu reprezenta punctul de plecare al problemei la cocluzia asta ma aducea mereu negand totul.sa nu credeti ca nu am incercat si cu lenjerie si cu muzica, lumanari, atmosfera nu a mers nimik mai aveam un pik si l intrebam daca e gay.in ultimile 3 saptamani nu ne am vazut nici asta nu a fost un stimulent si m am gasit din nou cu buza umflata, dezamagita, frustrata, neincrezatoare in propria persoana, cu aceeasi imagine oribila a fizicului meu desi ca si voi fetelor atrag atentia barbatilor din jurul meu oriunde as fi.deci pentru ce tot acest zdruncin si toata asteptarea asta?ar cam fi cazul sa ne vedem de viata noastra, sa ne mai gandim si la noi si la dorintele noastre.eu sunt lamurita pe deplin si cred ca nu avem cum si nu vom putea nicicand sa ii schimbam pe cei de langa noi, asa sunt costruiti si gata imaginea de la inceput e o iluzie nimik altceva.si daca preferam sa ne complacem in situatiile de genul atunci noi cu manuta noastra ne provocam suferinta.curaj si sa fiti iubiti cu adevarat!:)
0
26-09-2009, ora 01:26
sella
Nu este medic/terapeut
sella
v am plictisit dar ma macina subiectul.:)nu aveti senzatia ca imbatranim de tineri?am mai spus am 23 de ani si pana acum vreun an daca ma intreba cineva cati ani am aveam tendinta sa spun ca 18/19 in schim de vreo5 luni tind sa spun ca am 25 de ani si inclusiv in diverse dialoguri in care subiectul e legat de varsta si chiar in general pot spune ma gandesc la mine de parca as avea mai multi ani decat am desi incerc sa shimb viziunea asta.daca simtiti ceva similar va rog sa mi spuneti si mie.gata va las.pooooooop
0
28-09-2009, ora 16:59
dantuzela
Nu este medic/terapeut
dantuzela
foarte tare! prin aceeasi situatie trec si eu, am 23 de ani si sunt casatorita de 2 ani si la fel patesc si eu; la inceput era zilnic, acum o singura data poate la 2-3 saptamani! noi ne-am indepartat foarte mult din cauza asta, am ajuns de stam unul langa celalalt fara sa ne vorbim, iar la amant eu una nu m-am gandit, prefer sa divortez decat sa umblu cu altul si apoi daca nu merge ce rost mai are sa stai sa te chinui? dar sexul conteaza mult intr-o casatorie.face ca legatura dintre doi oameni sa fie si mai puternica.La noi toate astea au plecat de la bani, soacra, mandrie, orgoliu si nu mai are rost sa zic ca sunt sigura ca nu-s singura cu astfel de probleme.Ideea e ca trebuie sa incercam sa gasim o solutie impreuna!!!
Adaugă un comentariu / răspuns
571 comentarii 12 ..... 19 20 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici