de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana?

571 comentarii 1 2 ..... 16171819 20 Înainte ›
0
15-09-2014, ora 15:57
Fane177
Nu este medic/terapeut
Fane177
Alinuta30?: esti ok acum?
0
29-09-2014, ora 23:26
andre1990
Nu este medic/terapeut
andre1990
buna seara tuturor.am si eu o problema asemanatoare.suntem impreuna de 5ani, si de 4 locuim impreuna..dupa 2-3 luni relatiile intime au inceput sa se rareasca.si era un fel de..nu stiu..mereu duminica la ora 4-5 dupa ce veneam de la bunicii lui.niciodata noaptea, sau mai mult de 20 de minute..nu ma saruta niciodata, doar cand cauta sex..in rest doar pupici pe fuga, atingere de buze doar!incepusem sa ma satur, am incercat sa vorbesc cu el, mereu spunea(si spune)ca el e fericit, ca nu avem nici o problema..la psiholog nu vrea sa mearga, zice ca el nu e nebun.plus ca familia lui imi impune anumite obiceiuri..si ma obliga sa fac anumite lucruri..l-am parasit anul trecut dupa nenumarate incercari si discutii in zadar..ne-am impacat dupa 6luni dar dupa o saptamana totul a revenit la 'normal'..i-am mai spus de cateva ori ca nu e ok, si a promis ca o sa se schimbe..dar nu tine.cateva zile si gata..am aproape 24 si el 33.nu e deloc normal comportamentul lui.m-am saturat sa ma rog, sa cer sa fiu iubita.nu ma mai simt atractiva, si nu e ok pt psihicul meu.dar nu pot sa inteleg de ce la inceput putea zilnic si avea chef si de 4ani incoace...sa nu mai zic..
0
17-10-2014, ora 19:30
susu...
Nu este medic/terapeut
susu...
Le puteti pune pastile in mancare... nu glumesc! Pastile pentru..
0
06-01-2015, ora 12:54
i.ionut
Nu este medic/terapeut
i.ionut
La multi ani pe 2015 tuturor,

Azi de dimineata m-am trezit cu o durere de burta, probabil gastrita, am dat un search..in lipsa unui pansament de stomac in casa, am gasit o solutie prin care am reusit sa imi calmez durerea. Ah, ce bine :)

Raspunsul cu simtome/cauze etc. l-am gasit tot pe acest forum, multumesc. Fiind concentrat pe acolo am vazut pe google si "link-uri alternative" cum ar fi acesta. Din curiozitate am intrat, fiind liber am tot citit, pagina cu pagina, parere cu parere si tot asa.

Voi incerca sa imi spun si eu punctul de vedere in ceea ce priveste acest "fenomen", unii il pot intelege mai bine, altii mai putin bine, evident ca suntem persoane diferite cu necesitati diferite si cu o gandire diferita. Eu va voi spune doar cum privesc eu acest lucru, prin ochii unui mascul (nu vrea sa ma numesc nici baiat dar nici barbat), imi voi exprima punctul de vedere fara a vrea sa ofensez pe cineva. Nu este scopul. Cum si eu sunt/nu sunt de acord cu anumite "mentalitati" la fel sper sa fiu inteles si eu,

In cateva randuri, ma numesc Ionut, am 27 de ani, Bucuresti, casatorit de aproximativ 6 luni. De-a lungul vietii mele am avut mai multe relatii, durata mai lunga sau mai scurta, diferite tipuri de fete, mai frumoase sau mai urate, mai atragatoare sau mai putin atragatoare, mai plinute sau mai slabute.

Nu am avut nici 50 de prietene dar nici una singura. Atatea cate au fost.
Ma consider a fi o persoana educata, tin la igiena, consider ca arat bine fizic iar dotari in "media europeana". Specific aceste detalii deoarece consider ca sunt importante, am vazut tot felul de pareri care faceau referire la igiena etc..

Cat despre "de care ori e normal." consider ca nu exista un numar magic care sa iti poata aduce fericirea sa te faca sa te simti implinit. Mentionez ca daca mi-ar fi cerut sa fac sex de 2-3 ori pe zi ar fi prea mult iar daca as face de 3 ori pe luna as considera ca e putintel, adica se poate si mai bine.

Pentru cei care se sperie ca la inceput aveau contact de 2 ori pe zi iar dupa 2 luni nu mai aveau decat de 3 ori pe saptamana, consider ca nu e cazul sa te sperii, eu cred ca e normal. Totul iti este dictat de starea in care te afli, de starea care reuseste cel de langa tine sa ti-o dea, ori energia care ti-o transmite, prin gesturi/simturi/sunete/ si mai ales imagini.

Vreau sa ii scot din ecuatie pe toti care au descoperit ca au o problema medicala ori au o problema medicala. In sensul ca nu vreau sa ii bag in aceeasi oala, ei au o problema mai delicata. Dar, doamnelor/fetelor cele care va plangeti ca iubitul/sotul nu va pot satisface in pat, oare voi ii transmiteti acele lucruri care le spuneam mai sus?

Cineva spunea ca: Am aprins lumanari si nimic. Ori barbatului credeti ca imaginea unei lumanari ii starneste atat de tare interesul? Eu personal am o vorba, cand cineva imi umbla la rotite si le-a miscat, gata :) de acolo a plecat totul. Trebuie sa stii cum sa umblii la acele rotite care invart tot mecanisnul, adica sa stii unde sa umblii in mintea lui ca sa ii dai start-ul. Consider ca barbatul are ceva in plus sau in minus (depinde cum o ia fiecare) lui, trebuie sa i se scoale ceva ca sa poata face ceva, ori acel ceva care se scoala, se scoala DOAR umbland la acele rotite. La ale mele rotite poti umbla, ceva de genul:

Oferindu-mi imagini pe placul meu (dar nu tine doar de lumanare aprinsa)e placuta si lumanarea, dar placerea ei este dupa ce s-a dat startul, imagini cu persoana de langa tine, imi place sa o vad in diferite moduri/feluri imbracata, aplecatata si asa mai departe. Eu cand imi vad uneori sotia cu o pereche de colanti transparenti prin care se vede lenjeria intima si mai vine si langa mine si imi zice, da-mi o palma la fund ca stiu ca iti place, la revedere! Rotitele se misca ca acelea unui ceas elvetian :)

ori daca aprinzi lumanarea, te pui langa mine in pat in blugi si imi spui trage-mi-o iar eu sunt obosit si rotitele mele sunt ferme, ti-o voi trage in vis...

Atingeri, DA! atingeri :) si barbatii vor sa fie atinsi/mangaiati si sarutati. Dar toate facute cu naturalete si cu tandrete. Atinsi acolo unde trebuie si cand trebuie.

ori daca, in timp ce ma uit la meci (nu-mi place fotbalul, am dat doar un exemplu), incepi sa ma saruti cu foc ne-natural si imi mai si spui trage-mi-o.cer penalty :)

Eu cred ca scanteia/miscatul rotitelor, tine foarte mult de femeie. Sexul frumos, trebuie sa stie cum sa te ia, pentru ca noi masculii nu suntem roboti si ii ordonam organului genitel gen: acum up, acum down. Nu se poate asa :) ori e greu pentru noi.

Spunand acest lucru, nu insarcinez sexul frumos cu totul. Si noi masculii trebuie sa reactionam reciproc, stiu ca femeile vor in functie de caracter, blandete/atingeri/sarutari/imbratisari si asa mai departe, fara ele nu se aprinde sau se aprinde..dar mai greu.

Sunt total impotriva alternativei: amant sau amanta ca sa imi pot satisface nevoile sexuale. Implica mult mai mult sa ai un amant sau amanta si vreau sa stiti ca ceea ce ii oferiti amantului/amanetei, acel sex nebun la propriu, cu putere si cu instincte animalice il doreste si prietenul sau prietena doar ca nu sunteti sincronizati.

Impreuna se pot incerca cateva lucruri care pot starni imaginatia in cazul in care lipseste cum ar fi: vizionarea unui film erotic sau chiar porno, barbatului ii creste tensiunea brusc, sexul frumos e posibil e zica ca e scarbos (dar aceleasi lucruri le viseaza si ea ori le cere de la un asa zis "amant") nu generalizez repet.

Ori incercati un vibrator, fara gluma. Un barbat care foloseste o astfel de jucarie cu mana lui, impreuna cu a lui iubita..ii suntin minte niste imagini erotice, vede tot, ii da pofta. Pentru mine cel putin, este foarte important ceea ce vad.

Nu va suparati pe partener cand nu are dispozitie, cand il vezi sau o vezi ca "nu vrea", trebuie inteles/inteleasa. Tine-l sau tine-o in brate si atat. Extremele cu cateva luni fara dragoste/sex se exclud, acolo pot fi probleme ceva mai serioase.

Eu pe aceeia care vor de 2-3 ori pe zi, intr-una..si sa mai si dureze actul sexual daca se poate 45 de minute ii vad catalogati undeva la "persoane dezechilibrate emotional" ori pe acolo...cred ca e prea mult. In toate cred ca e nevoie de un echilibru, cine zicea mai sus ca ce e prea mult strica are perfecta dreptate.
Iar cine zicea ca pofta iti vine mancand, din nou avea dreptate :)

Ma rog, am in cap multe si multe alte lucruri, pareri si asa mai departe.
Este doar un punct de vedere, nu ofensez pe nimeni. Imi cer scuze daca gresesc fata de cineva si va rog daca aveti ceva de comentat sa o faceti pe marginea subiectului (nu pe greseli gramaticale sau eu stiu...ce alte tampenii)

Multumesc si..
Spor la activitati :)
0
23-01-2015, ora 20:56
ovidiu1992
Nu este medic/terapeut
ovidiu1992
Am 22 de ani si iubita mea are 18.ce ma fac ca am o mare pofta de dragoste cu ea dar ea tot timpul ma face obsedat sunt genul de barbat care isi doreste sa faca dragoste macar de 2 ori pe zi credeti ca este normal.va multumesc anticipat
0
08-02-2015, ora 15:14
pablomioson
Nu este medic/terapeut
pablomioson
HELOOOOO, inca o parere de om in varsta...am trait fiecare rand scris aici.

Trebuie sa existe o minima sincronizare intre dorinte de sex...evident.
Nu va amagiti ca timpul, iubirea, sarcina va atenua candva o diferenta mare de nevoie de sex.
Timpul va mari diferenta de nevoie de sex.
.
Nu FACETI CONFUZIE intre nevoia naturala de sex si un experiment de cateva luni cu sex dracesc...unul din organisme va ceda si se va recupera foarte greu, fizic sau psihic.

Nu apleati la vorbe bune, discutii, lumanari, bikini sau flori pentru a rezolva diferenta de nevoie de sex.

Nevoia de sex DEPINDE NUMAI DE CANTITATEA DE HORMONI specifica fiecaruia si este ceva daruit la nastere, pentru restul vietii si nu se poate schimba dupa cum vrem noi.

Nu apelati la stimulente naturale sau artificiale decat in situatii limita.

La diferente mici de nevoi de sex, apelati compensator la masturbare si jucarii erotice, solo sau impreuna.

In GENERAL, femeile au nevoi mult mai reduse de sex decat barbatii.Desigur sunt si exceptii.

In GENERAL, barbatii au nevoi de sex mult mai mari ca femeile. Desigur sunt si exceptii.

Alegeti-va cu grija partenerii/partenerele. ORICUM, nu veti intalni perechea perfecta, poate undeva pe aroape, cu foarte mult noroc.

Daca aveti o relatie buna cu un partener nepotrivit NU TINETI IN VOI FRUSTAREA...va avea efecte catastrofale mai tarziu.

Daca aveti o relatie buna cu un partener total nepotrivit cautati un partener exterior care sa-i inlocuiasca defectele...si acest partener face acelasi lucru in relatia lui...deci va ajutati reciproc in relatiile voastre. Mi se parte perfect rezonabil si echitabil pentru relatiile voastre.

Inlocuiti partide consecutive multiple cu o SINGURA partida mai lunga. Organismul masculin NECESITA o perioada de refacere destul de lunga ( ore si zile) spre deosebire de organismul feminin care NU cere aceasta refacere. Neglijand acest aspect important epuizati partenerul care va cadea in final in depresie psihica si impotenta, dificil de tratat.

Partidele satisfacatoare pentru ambii parteneri de sex dureaza intre 10-15 minute...cine are alte nevoi sa incerce o 'pregatire' prealabila prin diferite metode...stiti voi care.

Persoanele INHIBATE sau PUDICE TREBUIE sa-si rezolve problema, singure, cu ajutorul partenerului, psihologului, amantului/amantei etc...altfel vor fi un cosmar pentru partener.

Nu va stricati viata cu cineva nepotrivit voua.

Nu stricati viata cuiva nepotrivit voua.

Apelati la medic in caz de nevoie/esecuri repetate.
0
31-10-2015, ora 02:47
Continenta Sexuala
Nu este medic/terapeut
Continenta Sexuala
Raspunsul valabil pentru toti care intampina aceasta problema este folosirea Continentei Sexuale.. O sa va schimbe viata sexuala din temeli si pofta de viata in general.pentru necunoscatori aici gasiti detaliile care va vor ajuta sa practicatii continenta sexuala -*
sunt sigur ca aceasta practica va va ajuta si va aduce garantat armonia si pasiunea in cuplu.. Va doresc succes si nu v-a pierdeti speranta ca fericirea voastra cu parteneru/a pe care o iubiti nu e pierduta daca aplicati aceasta tehnica.

(* modificat de admin)
0
31-10-2015, ora 02:52
Continenta Sexuala
Nu este medic/terapeut
Continenta Sexuala
deea de Continenţă Amoroasă s-a născut în Orient şi a fost aplicată de-a lungul timpului de adepţii filosofiei tantrice indiene şi de taoiştii chinezi. Era pe atunci o mare taină a vieţii, rezervată doar iniţiaţilor şi familiei regale. Ajunsă în Occident, practica fuziunii amoroase realizată cu continenţă a cunoscut o rapidă răspândire, mai ales în ultimele decenii.

Secretul acestei tehnici străvechi constă în reţinerea şi conservarea potenţialului sexual (sperma la bărbat şi fluidele sexuale la femeie), în timpul actului amoros realizat de către un cuplu iubitor şi transfigurator, potenţial care astfel va fi transformat în forme elevate de energie vitală, psihică, mentală şi spirituală.

Datorită transmutării superorgasmatice a acestui potenţial erotic, bărbatul şi femeia care se iubesc frenetic ajung să trăiască o formidabilă stare de plăcere elevată, generată de un număr nelimitat de orgasme, care îi face pe cei doi iubiţi să descopere într-un mod plăcut şi gradat că energia sexuală este o putere tainică, SACRĂ.

Printre nenumăratele efecte profund binefăcătoare care apar în urma fuziunii amoroase cu continenţă, menţionăm câteva dintre cele mai importante:
"¢ amplificarea iubirii şi a fericirii în relaţia de cuplu, printr-o împlinire erotică şi emoţională profundă;
"¢ cel mai rapid şi mai eficient procedeu de reîntinerire;
"¢ cel mai puternic afrodiziac, perfect natural şi complet gratuit;
"¢ stare de sănătate şi armonie, fizică şi psihică;
"¢ trezirea capacităţilor paranormale (telepatie, intuiţie, clarviziune, premoniţie, etc.);
"¢ prelungirea actului erotic pe o durată nelimitată;
"¢ amplificarea charismei personale;
"¢ metodă de contracepţie sigură, plăcută şi naturală.

Atenţie!
Suspendarea descărcării energiei sexuale, prin fluidele sexuale corespondente - atât la bărbat cât şi la femeie - nu conduce la imposibilitatea de a procrea. Într-un cuplu, bărbatul poate trăi orgasmul cu descărcare - ejaculare atunci când cei doi iubiţi îşi doresc un copil. Cercetările au demonstrat că, în cazul cuplurilor care au practicat continenţa, copiii născuţi sunt mult mai viguroşi şi mai sănătoşi.

Ce se petrece cu lichidul spermatic la un bărbat care practică cu succes continenţa sexuală ?

De obicei, aceasta este cea mai frecventă întrebare pe care şi-o pune un bărbat care aude pentru prima oară de continenţa sexuală. Departe de a fi nocivă, o retenţie seminală de foarte lungă durată însoţită de tehnici adecvate de ridicare a energiei în etajele superioare ale fiinţei (practici yoga, eforturi intelectuale intense etc.) va conduce la transmutaţia biologică a spermei şi, prin energia uriaşă rezultată, se va face cu putinţă sublimarea ei spre nivelele superioare ale fiinţei. Aşadar, prin transmutare, sperma este transformată în energie şi, deci, nu este vorba de o stocare prelungită a acesteia care ar conduce în timp la dereglări somatice. În funcţie de nivelul la care este sublimată energia, se produce trezirea şi armonizarea centrului de forţă respectiv, fenomene care vor fi însoţite de stările şi efectele benefice corespunzătoare. (v. centrii de forţă)

yogaesoteric
0
31-10-2015, ora 02:54
Continenta Sexuala
Nu este medic/terapeut
Continenta Sexuala
Plăcerea amoroasă nu se rezumă numai la o senzaţie foarte agreabilă dar foarte scurtă. Ea poate fi cu mult mai mult şi aceasta este cu putinţă numai înţelegând şi realizând permanent amorul cu continenţă.

Ce este continenţa?

Implicând contactul sexual fără ejaculare, dar cu atingerea unui număr nelimitat de orgasme de către cei doi iubiţi (în acelaşi timp sau separat), continenţa sexuală presupune controlul deplin conştient al funcţiei sexuale de către bărbat şi de către femeie. Aşadar, această modalitate de a trăi actul erotic nu se finalizează prin ejaculare la bărbat sau prin descărcare explaozivă a potenţialului creator specific la femeie. Fiind o formă superioară a erotismului, continenţa sexuală permite transmutarea biologică a potenţialului sexual creator în forme superioare de energie vitală, psihică, mentală, spirituală, angrenând unele procese inefabile de sublimare lăuntrică.

Prin realizarea cu succes a continenţei sexuale de către cei doi în cuplu, trăirea amoroasă devine plenară, dispare senzaţia de vlăguire şi somnolenţă care însoţeşte ejacularea, femeia poate atinge de câte ori vrea starea de orgasm, iar armonia de cuplu şi fericirea se amplifică. În concepţia orientală, amorul realizat într-o stare continuă de continenţă sexuală devine o gradată dilatare dătătoare de extaz, în care cuplul expansionează la infinit, depăşindu-şi astfel toate condiţionările limitatoare.

De ce amor cu continenţă?

1. Armonizează în mod rapid şi natural structura corpului. Un act erotic realizat cu continenţă, pe lângă faptul că este extraordinar de plăcut, echivalează cu o oră de jucat tenis sau cu 45 de minute de jogging. În plus, moleculele "anti - stres" (endorfinele) care sunt secretate prin plăcerea sexuală prelungită pot calma ca prin farmec crizele de bulimie. Se poate astfel chiar renunţa la jogging sau la monotonele cure de slăbire, înlocuindu-le cu frenetice jocuri amoroase cu continenţă.

2. Regenerează sângele. De la 15 mişcări respiratorii pe minut în stare de repaus, în timpul jocurilor amoroase realizate cu continenţă, datorită excitaţiei se ajunge la 30 de mişcări respiratorii, iar corpul este mai bine irigat şi oxigenat. Se ard astfel repede aproape toate reziduurile de gaz carbonic şi sângele se regenerează pe cale naturală. Numai 15 minute de amor cu continenţă echivalează cu aproape 75 de minute de jogging.

3. Activează în mod natural şi rapid digestia. După unii cercetători americani, saliva care este schimbată în mod spontan între cei doi iubiţi în timpul jocului erotic realizat cu continenţă facilitează digestia şi are efecte benefice profunde în ceea ce priveşte fortificarea sistemului imunitar. Printre altele, un sărut excitant, prelung face să circule 9 mg.de grăsimi şi 0, 45 mg.săruri.

4. Reglează în mod natural menstruaţia şi o diminuează foarte mult, reducând-o la o zi sau două. O viaţă sexuală redusă, dezorganizată şi fără continenţă se traduce deseori în cazul femeii printr-o menstruaţie neregulată, de durată foarte mare (6-7 zile) sau în cantităţi mari şi chiar dureroasă. Din contră, actul sexual realizat mereu numai prin continenţă favorizează printre altele echilibrul hormonal şi implicit reglează în mod natural menstruaţia. Pe de altă parte, studiile de specialitate au demonstrat că femeile care au zeci de orgasme multiple şi prelungite, fără descărcare (aşa cum sunt cele care sunt trăite în timpul actului erotic realizat cu continenţă) secretă o cantitate mare de endorfine şi au menstruaţia foarte scurtă, regulată şi nedureroasă. În cazul practicantelor avansate menstruaţia se suspendă 3-4 luni în şir, iar femeia în cauză se simte minunat şi debordează de energie.

5. În cazul femeilor, continenţa sexuală conduce la creşterea pe cale perfect naturală a sânilor. Sub efectul excitării intense şi al creşterii debitului sanguin, sânii pot creşte în volum pe cale naturală până la 25% în timpul unui act amoros realizat cu continenţă. De asemenea, s-a constatat că sensibilitatea sânilor la atingeri senzuale şi mângâieri creşte foarte mult provocându-i cu uşurinţă femeii senzaţii delicioase.

6. Accelerează tranzitul intestinal. Contracţia profundă şi amplă a muşchilor abdominali în timpul actului erotic realizat cu continenţă provoacă un masaj abdominal complex şi natural, de la suprafaţă la interior, care printre altele favorizează tranzitul intestinal.

7. Tonifică pe cale naturală muşchii abdominali. Făcând dragoste numai cu continenţă intens, adeseori şi timp îndelungat, muşchii abdominali sunt plăcut şi în mod natural puşi în acţiune. Responsabilă de aceasta este mai ales diafragma. Fiind plasat între centura abdominală şi plămâni, acest muşchi important se contractă ritmic şi armonios sub efectul accelerării respiraţiei şi pune astfel în mişcare muşchii abdominali.

8. Îmbunătaţeşte somnul şi face să scadă în mod natural orele care îi sunt necesare. Se ştie că, în general, plăcerea prelungită este un excelent sedativ în cazul bărbatului. Însă ea se manifestă aproape la fel şi în cazul femeii. Aceste extraordinare efecte tranchilizante, liniştitoare şi revitalizante sunt provocate de endorfine.

9. Diminuează şi chiar face să dispară în scurt timp anxietatea. A face dragoste numai cu continenţă face să se trezească destul de repede în noi anumite calităţi deosebite printre care amintim: lipsa stresului, relaxare profundă, buna dispoziţie, euforia, simţul umorului. La originea acestor realizări se află tot secreţia masivă a endorfinelor care apare în momentul orgasmelor fără ejaculare (descărcare). La nivel reflex, mângâierile fac să se manifeste o reală putere de relaxare. Implicând totodată şi o activitate fizică, faptul de a face plenar şi frenetic dragoste cu continenţă permite printre altele eliminarea rapidă a tensiunilor musculare, nervoase şi psihice.

10. Stimulează pe o cale naturală circulaţia sanguină. În timpul excitaţiei sexuale debitul sanguin creşte considerabil atât la nivelul zonelor eorgene cât şi în tot corpul. Arterele se relaxează atunci uşor. De asemenea, plăcerea intensă care apare face ca acestea să se dilate gradat, antrenând astfel o stare de bine general şi de fericire imensă. Experienţa dătătoare de fericire a continenţei sexuale în cuplu permite fiinţelor umane să realizeze prin iubire ceva extraordinar. Cei doi iubiti descoperă fiecare extaziaţi că de fapt componenta biologică a atracţiei faţă de sexul opus nu este reprezentată numai de instinct, ci şi de alte aspecte tainice, energetice, subtile, psiho-emoţionale care sunt integrate în sistemul complex al comportamentului sexual-afectiv-mental. Continenţa amoroasă-sexuală, realizată cu succes un anumit interval de timp face totodata să se trezească şi să se amplifice capacităţile psihomentale ale celor doi iubiţi dincolo de normalitate. Numai prin continenţa sexuală, jocul erotic dătător de fericire se produce pe un plan trans-biologic, cosmizat, fără sfârşit. Realizând mereu continenţa sexuală bărbatul devine superpotent si el poate face de zeci de ori pe zi dragoste, resimţind sute de orgasme fără a ejacula deloc.

11. Luptă pe o cale naturală contra durerii şi suferinţelor fizice. Plăcerea sexuală extraordinar de mare care este trăită în timpul actului amoros realizat cu continenţă face ca pragul de toleranţă la durere sau suferinţă să fie mult depăşit. S-a remarcat astfel că după ce o femeie atinge de 5-10 ori orgasmul fără descărcare ea este, spre exemplu mai puţin sensibilă la înţepătura unei injecţii decât înainte sau la 5 zile dupa acesta. S-a putut astfel verifica efectul profund anesteziant şi s-a constatat în multe cazuri că acest prag de toleranţă poate creşte până la 70 la 2 ore după amorul cu continenţă

12. Echilibrează profund şi durabil, pe o cale naturală tiroida. Hipofiza, "excitată" datorită plăcerii intense şi prelungite şi generând plăcerea, reglează pe o cale naturală activitatea tiroidei. După cum se ştie, atunci când aceasta funcţionează peste nivelul normal suntem agitaţi, înfriguraţi şi avem o stare de devitalizare. Atunci însă când tiroida funcţionează sub nivelul normal apar frisoane, ne confruntăm cu o creştere anormală în greutate şi ne scade foarte mult libidoul.

13. Trezeşte şi dezvoltă "stresul" pozitiv. Micile glande care sunt situate deasupra rinichilor sau cu alte cuvinte suprarenalele sunt stimulate în mod armonios de hipofiză în timpul actului erotic realizat cu continenţă şi astfel produc hormonii "stresului" pozitiv. Primul, adrenalina, este cea care ne excită prompt şi cu putere simţurile în caz de dragoste fulgerătoare. Mai puţin cunoscut, cortizolul ne permite să ne apăram simplu şi rapid împotriva depresiei. Tot suprarenalele secretă, de asemenea, hormonii dorinţei, care sunt numiţi hormonii androgeni. Într-un cuvant, prin amorul cu continenţă sunt din abundenţă secretate aproape toate ingredientele care ne sunt necesare pentru un raport sexual de calitate, care va putea dura ore în şir fără ca bărbatul să ejaculeze absolut deloc şi fără ca femeia să se descarce atunci când atinge de zeci de ori orgasmul.

14. Hidratează pielea foarte bine pe o cale naturală. Plăcerea intensă şi prelungită face să crească secreţia de hormoni estrogeni (hormonii sexuali feminini), ceea ce va avea ca efect faptul că pielea în ansamblu ei va fi mult mai bine irigată, mai strălucitoare, mai elastică, mai suplă şi totodată va prezenta o cantitate mult mai mare de colagen.

15. Întreţine şi îmbunătăţeşte pe o cale absolut naturală memoria. Fiind cartierul general de comandă al sistemului hormonal, hipotalamusul este de asemenea şi sediul centrilor memoriei. Un studiu realizat printre yoghinii din India a demonstrat că actul amoros intens prelungit realizat cu continenţă trezeşte, favorizează şi amplifică anumite procese mentale printre care se află şi memoria. Energia uriaşă care este asimilată în aură în timpul unui astfel de act sexual favorizează foarte mult puterea de concentrare mentală şi facilitează atât procesele de memorare rapidă, cât şi pe cele de lungă durată.

16. Este cea mai bună metoda de contracepţie, perfect naturală. Actul amoros intens şi prelungit care este realizat numai cu continenţă presupune suspendarea nedefinită şi completă a ejaculării şi tocmai de aceea el este o metodă contraceptivă perfect naturală şi foarte sigură. Femeile care practică amorul cu continenţă cu bărbaţi perfect continenţi nu mai sunt stresate de posibilitatea unei sarcini nedorite.

17. Antrenează inima într-un mod perfect natural şi armonios. De la o medie de 70 - 80 pulsaţii pe minut în starea de repaus, ritmul cardiac creşte în mod gradat în timpul fuziunii amoroase realizate cu continenţă până la 100 - 120 de pulsaţii pe minut în timpul fazei de platou (perioada de excitaţie). În momentul orgasmului fără ejaculare (descărcare) se atinge un ritm cardiac de 110 - 130 pulsaţii pe minut. Tocmai de aceea se consideră că amorul cu continenţă este un foarte bun procedeu natural de antrenament cardiac.

18. Favorizează din plin umorul şi trezeşte buna dispoziţie. Euforia copleşitoare care apare şi se menţine zile în şir după actul erotic cu continenţă se explică printre altele prin acţiunea conjugată a doi neuro-transmiţători: serotonina şi dopamina, care sunt secretaţi din abundenţă de hipofiză sub influenţa plăcerii intense şi prelungite. Aceşti neuro-transmiţători energizează în mod natural creierul şi apoi sângele, provocând astfel un dinamism euforic general care este "contaminant" pentru majoritatea oamenilor cu care venim în contact.

19. Decontractă foarte bine muşchii. Atunci când pielea este atinsă şi mângâiată într-un mod foarte agreabil se produce o intensă stimulare care trece mai intâi prin piele, apoi prin legăturile nervoase specifice, pentru a ajunge apoi la un centru motor al măduvei spinării şi al creierului. Prin intermediul sistemului reflex, această stimulare binefăcătoare se repercutează în scurt timp asupra muşchilor care ajung astfel să se relaxeze profund.

20. Ameliorează stările care apar în situaţiile de graviditate. În corpul unei femei însărcinate, inundat de hormoni mai ales în primele luni de sarcină, se induce o creştere a circulaţiei sanguine, în special în partea de jos a abdomenului, ceea ce fortifică şi chiar facilitează reacţia sexuală. Plăcerea în asemenea situaţii este adeseori amplificată prin intermediul contracţiilor profunde şi foarte agreabile ale uterului care este mult mai reactiv în acest caz.

Pentru cei care aţi aflat ca există continenţa sexuală, care este binecunoscută de mii de ani de yoghinii Orientului a venit vremea să vă convingeţi de imensele ei avantaje. Nu uitaţi că întotdeauna în realizarea continenţei sexuale un gram de practică valorează cât tone de teorie. Pentru cei proşti, pentru cei plini de prejudecăţi, pentru cei care sunt sceptici, continenţa sexuală este imposibilă şi de aceea pentru ei ea nu există. Practicând asiduu continenţa sexuală, cei curioşi şi deschişi descoperă cu uimire că sperma este transmutată biologic la temperatura corpului într-o energie uriaşă care le permite să resimtă sute de orgasme de o intensitate copleşitoare. Un bărbat care practică în mod asiduu continenţa sexuală, este un bărbat puternic, superviril, vital, plin de umor, inteligent, activ, magnetic, stăpân pe sine, binevoitor, deschis. În această perioadă, în care potenţa bărbatului a scăzut în mod dramatic la nivel planetar, practica amorului cu continenţă sexuală este un remediu salvator care poate repune cu uşurinta bărbatul în ipostaza de bărbat mereu superviril. Semnatarul acestor rânduri s-a convins de mult timp de imensele avantaje ale continenţei sexuale în urma unei practici sistematice şi aprofundate. Tot ceea ce s-a scris în aceste articole este real şi poate fi confirmat prin experienţă directă de cei care vor urmări să realizeze practic continenţa sexuală. Un mister inefabil care va fi trăit în mod direct şi nemijlocit de bărbatul care realizează în mod perfect continenţa sexuală este acela că el induce automat starea de continenţă sexuală iubitei sale făcând-o şi pe ea să realizeze orgasmul la unison cu el, dar fără descărcare. Prin continenţa sexuală chiar şi cele mai nesatisfăcute femei pot fi plenar satisfăcute cu uşurinţă. Prin continenţa sexuală perfectă cei doi iubiţi realizează o stare divină de iubire infinită care îi face să atingă stări de beatitudine indescriptibile.

iunie 2006
yogaesoteric
0
02-11-2015, ora 01:50
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Yogaesoteric este websiteul sectei bautorilor de urina. Nu credeti tot felul de vrajeli ca metoda Pulica Franaru' ar imbunatati toate alea.
0
03-11-2015, ora 16:29
Psiholog Berdei Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Berdei Roxana
Continenta sexuala este un concept nou si sigur are adeptii lui. Fiecare are dreptul sa practice ceea ce doreste cu partenerul, daca ambii sunt de acord. In ceea ce ma priveste, ca psihoterapeut, incurajez prin alte metode si exercitii rezolvarea problemelor de natura sexuala!
0
09-11-2015, ora 19:12
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
de acord cu deschiderea pentru diversele metode ce tin de sexualitate dar continenta sexuala e ca un mixer care in reclama face prajituri si tocana de unul singur dar in realitate abia invarte un amarat de aluat.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata de cuplu si familie
0
16-11-2015, ora 17:26
BogdanTiberiu
Nu este medic/terapeut
BogdanTiberiu
Nu stiu daca sunt cel mai indreptatit sa scriu aici dar va spun cum am rezolvat eu problema. Sunt casatorit, avem un copil si nici prin cap nu mi-a trecut sa rup relatia atat pentru copil cat si pentru ca o iubesc prea mult. Povestea incepe cam asa: am incercat toate posibilitatile de a avea parte de sex mai des dar in afara de cateva tentative situatia revenea la normai ( 1 data pe luna). In niciun caz nu am vrut sa recurg la femei platite sau de o noapte. Am gasit pe cineva cu care am avut o relatie stabila (daca se poate spune asa). Si ea in aceeasi situatie ca si mine. Am discutat mult inainte, ne-am hotarat sa devenim amanti, fara a afecta familiile, doar pentru a iesi din starile de frustrare pe care le resimteam. A fost o relatie intre adulti fara implicatii (sex-ul este intr-adevar o nevoie primara ca si nevoia de hrana pana la urma). Asa am discutat de la inceput. Am avut amandoi numai beneficii de pe urma acestei relatii. Mi-a spus ca si relatia ei cu sotul s-a imbunatatit pentru ca experimentand aproape tot ce poate, foarte deschis, spunandu-ne orice fara perdea a inteles ce si cum trebuie sa faca si sa ceara, pana atunci fiindui jena sa discute direct. A reusit sa treaca peste jena de a-si arata corpul, etc. Ceea ce imi era frica mie (ca am sa ma distantez de sotie nu s-a intamplat, ba dimpotriva). Aceasta minunata relatie a durat 2 ani. Bineinteles sotia mea sau sotul ei nu stiu si nici nu vor sti de aceasta relatie. Pana la urma spre uimirea multora a fost bine chiar si pentru ei. Intre timp nu mai ajung cu serviciul in orasul unde sta ea. Probabil imi voi cauta acelasi gen de relatie: stabila, deschisa, pasionala. Nu stiu daca este etic sau moral dar nu vreau sa imi distrug familia si nici pe a altcuiva. Cred ca am gasit solutia cea mai buna.
0
17-02-2016, ora 21:54
catacata100
Nu este medic/terapeut
catacata100
Barbatii consuma mai multa energie si sunt mai stresati, chiar daca nu arata in comportamentul lor, de aceea apar probleme cand vine vorba de sex plus ca femeilor le este foarte usor, cu un lubrifiant se rezolva.La barbati este mai complicat cu erectia sunt foarte multi factori care sa favorizeze si anume: alimentatie, odihna, incurajare, relaxare, nivel testosteron, partenera sa l ajute mai mult manual oral Etc.
0
29-02-2016, ora 18:22
Anelis01
Nu este medic/terapeut
Anelis01
Buna! Am 23 de ani si o relaţie de 1 an, dar stam împreuna de 5 luni! La început aveam relaţii intime in fiecare zi, erau plinde de pasiune din partea amândurora, am încercat orice ca sa ii fac pe plac partenerului.. In casa port mereu pijamale sexi si încerc sa fiu cat mai atractiva, senzuala, dar nu vulgara! Problema este k de 2 luni facem se o data pe săptămana sau la 10 zile. De vreo 3..4 ori M a si refuzat.. Am discutat cu el aceasta problema si afirma faptul k asa a fost sa fie si k nu exista nici un alt motiv... Eu ma gândesc k poate ma Înşeală sau nu ii mai plac... Dar ma îngrijesc mereu si pot spune k sunt o femeie ce o poate dori orice bărbat..iti poti da seama de acest lucru... Dar nu înţeleg care este problema cu el... Va rog help! Vreau sa salvez relaţia si sa imi îmbunătăţesc viaţa sexuală! Nu vreau vreun amant si sa ma pot bucura de sex cu partenerul meu deoarece apetitul meu sexual este mai mare... Deci e normal sa face, sex o data pe sapt sau la 10 zile ? Sa ma mai si refuze pe deasupra ?...
0
29-02-2016, ora 19:27
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Vorbeste deschis cu el de preferinta cand e relaxat si roaga-l sa-ti spuna care e problema. Poate ca nu te mai iubeste. Tu stii cel mai bine ce tip de relatie aveti, daca e una fizica bazata pe sex/pasiune sau e mai mult decat atat. Daca crezi ca a doua varianta e cea corecta atunci nu cred ca e normal sa te refuze fara un motiv clar fizic si fara nici o explicatie.
0
29-02-2016, ora 19:41
Anelis01
Nu este medic/terapeut
Anelis01
Nu exista k relaţia noastră sa fie bazată doar pe sex, adică vorbim de chestii de viitor, imi spune mereu k ma vrea mult si k ni exista alta femeie, imi spune l ma Iubeşte, dar asa a fost sa fie de la sine fără motiv k noi sa facem sex o data pe sapt... Problema este k acum 2 luni i au apărut nişte pete roşii in vârful penisului, am fost cu el la medic, medicul a zis k probabil a avut imunitatea scăzută sau a luat vreo bacterie din toalete... Ma gândesc ca apetitul sexual sa ii fi scăzut... Dar chiar si asa... Cum sa ma refuzi... Avem o relaţie de doar 1 an... Si el si a dorit f mult aceasta relaţie... In concluzie nu este normal k intr o relaţie atat 1 an sa faci sex o data pe sapt?... Un motiv trb sa existe. Înca el neagă k nu ar exista...😔
0
01-03-2016, ora 00:08
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Deci, din cate inteleg e o relatie normala de iubire unde exista si multa dorinta exact asa cum trebuie sa fie. Problema e ca a ta e mai mare decat a lui si de aici apar acele intrebari: de ce nu te mai doreste ca inainte, daca are pe altcineva etc. Totusi lucrurile ar putea sta mai simplu si anume ca el sa-ti spuna adevarul in sensul ca el sa nu te insele, sa te iubeasca exact asa cum spune. Repet, trebuie sa vb deschis cu el si sa-l intrebi exact motivul pt care te respinge pt ca se poate ca acea infectie sau ce e sa-i produca dureri, astfel s-ar justifica faptul ca te respinge nefiind nevoie ca tu sa-ti imaginezi scenarii...sau se poate pur si simplu sa aiba libido mai scazut decat al tau, daca te iubeste cum pretinde, trebuie sa-ti spuna exact care e cauza. Daca-mi permiti un sfat, intreaba-l deschis si spune-i ca-l iubesti si ca nu trebuie sa ascunda nimic pt ca tu il vei intelege indiferent de motiv (mai putin infidelitatea, pe care o excludem pt moment). Daca e problema cu imunitatea si scaderea libidoului, s-ar putea ca el sa nu iti spuna tocmai pt ca sa nu fii dezamagita, el stiind ca dorinta ta e mare dar si ca nu iti poate face pe plac si de aici supararea si ascunderea adevarului.
0
01-03-2016, ora 00:16
Anelis01
Nu este medic/terapeut
Anelis01
Iti mulţumesc mult pt sfat! Am încercat sa vb cât mai deschis si i am spus exact ce mi ai scris aici... K ii voi fi alături indiferent..dar m ar linişti sa ii stiu motivul sa pot corecta si eu ce nu e ok sau sa il înţeleg in cazul in care pur si simplu numai are prea mult chef de sex... Si in continuare imi spune sa nu imi fac griji k nu exista nici un motiv... Problema care o avea i a dispărut de aproximativ 2 sapt... Deci asta nu ar mai fi o problema.. Sau poate i a scăzut apetitul din cauza acelei probleme pe care a avut o... Sper sa fie asa... Altfel nu il înţeleg... Pt k eu una am încercat prin toate modurile sa ii atrag atenţia k il doresc...
0
01-03-2016, ora 10:04
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Vad ca tu esti deschisa cu el in timp ce el nu e chiar atat de deschis cu tine... Un motiv tot trebuie sa fie, pt ca nu stiu cat de normal e sa o faceti o data pe sapt sau mai rar, avand in vedere ca altii o fac zilnic. Cand nu sunt probleme de atasament/sentimente (si din cate spui in cazul vostru nu sunt) motivele sunt fizice sau de natura psihologica. Daca il macina ceva, daca are un job stresant sau alt motiv de stres, libidoul scade considerabil. Deci, cu riscul de a-l 'sacai' iar, trebuie sa-l mai intrebi si sa-l rogi ca de data asta sa-ti spuna clar un motiv: daca pur si simplu i s-a diminuat dorinta sau nu-i sta capul la sex pt ca-l preocupa ceva. Pt ca exact cum spui, un motiv exista chiar daca nu are legatura cu infidelitatea... Succes!
0
02-03-2016, ora 22:14
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Poate ca nu ar strica Anelis sa porti tu o discutie cu psihosexolog, pentru a discuta mai in detaliu care e modul in care interactionati voi in viata intima. In cazul in care crezi ca ar fi posibil sa vina si el ar fi bine insa ar fi posibil sa perceapa gresit in acest moment solicitarea ta (tu stii mai bine daca ar putea fi asa sau nu)

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
2
05-03-2016, ora 07:31
valeria soltuz
Nu este medic/terapeut
valeria soltuz
Buna ma numesc valeria am 18 ani si am o problema, sau nustiu cum pot s-o numesc...
E vorba despre iubitule meu care simt cum ma iubeste si imi arata asta prin tot insa de la un timp face sex foarte rar din motiv ca el spune ca deja sa saturat de sex pentru ca a avut multe fete, ce-i drept e drept e frumos e de peste hotare si este al 2 an in medicina aici in moldova ne intilnim de 5 luni si deja de o saptamina locuim impreuna, ma tine pe palme nu uita sami spuna ca ma iubeste in fiecare zi nu ne certam deloc si am vazut ca sa indragostit de mine enorm insa el are deabea 19 ani cum poti la asa virsa sa nu vreai sex? Da al inteleg are un progam extraordinar de incarcat toata ziua asa cum nu este cetatian mereu are probleme si daca nu are el au preitenii lui si mereu este plecat se intoarce seara acasa simi spune ca este foarte obosita ma saruta peste tot pina ma excita la fel cum si el se exita enorm doar atinginduma insa chiar in acel moment ma suruta pe frunte simi spune noapte buna se intoarce si ce culca insa nustiu care este motivut...de la inceput faceam sex de 3 ori in 24 de ore doar pe cind acum facem doar de 3 ori pe saptamina si poate mai putin avem un sex nebun un sex extraordinar din punct de vedere, asa il vad eu...dar si lui ii place foarte mult insa ma gindesc ca este din motiv ca el fumeaza nu doar tigari??Nu poate sa fie vorba de alata fata stiu ca nu are si nici nu ar putea ma schimbat doar odata si mia spus asa cu lacrimi cerindusi scuza din motiv ca era forte biat si sa jurat ca nu ma va mai schimba pentru nimic in lume atunci care este problema nuinteleg?El spune ca draga sa faci sex mai rar este mai frumos pentru ca atunci noi dam tot din noi si daca suntem mai dornici de sex, sexul este mai frumos si mai nebun...Da e corect insa de multe ori ma simt nedorita cu toate ca vad ca ma iubeste dar nu ma vrea din seara mia spus ca este obosit la sunat prieteni care niau chemat sa esimt la club ma rugat sa merg cu el si am mers am stat am dansat niam distrat si nu a aratat deloc obosit pina la 5 a stat cu prieteniii si tot imi soptea ca o sa fie in pat razboi dupa ce plec prietenii...Da, si cind au plecat a facut la fel:) imi puteti da un sfat:(
0
27-04-2016, ora 05:15
Lines
Nu este medic/terapeut
Lines
Buna ziua,
Am si eu o nelamurire cu privire la partenerul meu fiind mai tanar decat mine cu 14 ani eu am 63 si am reinceput viata sexuala dupa o foarte lunga perioada de inactivitate adica nu am avut nici o atractie.Acum doar la atingere sau la un sarut amandoi santem pe..culmi.Insa la el dureaza doar cateva secunde.Am incercat discutand despre acest lucru dar raspusul lei este "e prea mare dorinta".Santem impreuna de cateva luni sper sa nu rada nimeni de mine dar ne iubim foarte mult si ne dorim foarte mult, dar asi vrea o explicatie de ce dupa cateva miscari ejaculeaza si fireste moare.
0
20-05-2016, ora 23:28
danducu
Nu este medic/terapeut
danducu
buna. eu am 45 ani si sunt casatorit din 2001.o data pe saptamana.. am recurs la amanta, dar a iesit cu scandal..rezolvarea ? un dus rece, zilnic.dupa mine as vrea zilnic...dar, nu e dupa ce vreau eu...
1
24-02-2017, ora 16:46
michidoo
Nu este medic/terapeut
michidoo
Eu zic ca parte din problemele pe care le acuza doamnele de pe acest forum sunt cauzate (si de) consumul de pornografie (in exces sau moderat). Sunt stimulii mult prea puternici, e totul prea stralucitor ca sa te mai uiti la femeiusca de acasa, cu toate eforturile ei de infrumusetare, atmosfera romantica, lenjerie sexy etc. Nu reuseste decat sa fie o copie palida a stralucirii de pe ecran. Iar stimulul e din ce in ce mai slab, mai ales ca o au tot timpul acasa, tot timpul la dispozitia lor, tot timpul DISPUSE sa faca sex. Sigur ca nu-ti mai vine sa faci sex in conditiile astea, nu mai ai de ce sa depui efortul. Si astfel, autostimularea devine o chestie uzuala, pentru ca aduce satisfactie facila si rapida, fara a depune vreun efort prea mare.

Ganditi-va si la asta...
0
22-03-2017, ora 10:31
anonim111111
Nu este medic/terapeut
anonim111111
am ajuns intamplator sau nu :) pe sit-ul asta.interesant, fiindca si eu am o problema de acest gen sau poate e doar o situatie de fapt si eu nu o gestionez cum trebuie.am 50 de ani, partenerul meu e cu 10 ani mai tanar. suntem impreuna de 8 luni... pana acum 2 luni faceam dragoste si de 3 ori pe zi...acum s-a intamplat si la 10 zile sau saptamanal.ma intreb ce s-a intampalt cu adevarat...adevarul ca intre timp si-a schimbat locul de munca...aici fiind obositor si stresant.seara cand vine...dupa ce mananca face baie si in 3 secunde de cand se urca in pat adoarme...pur si simplu vorbeste cu mine si sforaie imediat...un tim p se lua singura in brate cand dormea...acum de ceva tim p ma tine in brate, simt noaptea cand ma saruta pe ochi sau frunte sau pe mana...ma gandesc n u-i mai place de mine sau are pe altcineva... locuim la mine si cam toate cheltuielile casei si de zi cu zi sunt suportate de mine, al avand salariu foarte mic, rate si pensie... in rest, se ocupa de treburile casnice, ii place sa stau langa el cand face treburi, chiar si cand stropeste pomii, sa-i fiu tot timpul in preajma.dar partea cu sex-ul a cam disparut din peisaj...orice sfat e binevenit...va m ultumesc!
0
21-04-2017, ora 18:00
Cocosel1987
Nu este medic/terapeut
Cocosel1987
Eu am o problema mult mai delicata din cate am citit..Am 30 de ani și sunt căsătorit de 1an..Înainte aveam o viața sexuală pe cât posibil de normala...De când sa născut fetița noastră soției mele i.a c.am scăzut libidoul adică c.am mult peste normal având în vedere că are 24de ani...Sau poate că asta este numai în mintea mea..Problema este ca eu am chef de sex chiar și 2-3...4ori pe zi de tot ce am parte este 1 data pe săptămână iar restul masturbarea pentru că nu vreau sa.mi înșel soția sub nici o forma... Ajutati.ma cu un sfat va rog..Mulțumesc anticipat
0
11-05-2017, ora 18:50
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Poate nu ar strica sa mergi impreuna cu sotia la un psihosexolog. Atat timp cat te ocupi 'solo' de aceasta problema, sansele sunt ca relatia voastra sa se deterioreze semnificativ. Ai putea eventual sa mergi intai doar tu la psihosexolog si sa vezi cat de mult esti 'prins' in activitatile sexuale de unul singur. Cat de mult iti iau din viata si resurse si cat te afecteaza. Exista chestionare specifice care evalueaza acest lucru

Dr Rares Ignat - psihoterapeut de cuplu - psihosexolog
0
18-06-2017, ora 19:56
Cocosel1987
Nu este medic/terapeut
Cocosel1987
Multumesc mult domnule doctor!!!
1
19-07-2017, ora 16:27
Jason Bourne
Nu este medic/terapeut
Jason Bourne
Mmmmm.
Ce ziceti de sex odata pe an?
De fapt ultima oară cand am avut o partida de dragoste a foat un an si jumatate in urma.
Asta ca mi-am pus ambitia si am vrut sa vad ce face daca eu las dupa ea.
Intre timp relatia noastra este ok chiar m-am schimbat dupa cum vrea ea si degeaba.
Norocu meu ca mai exista pornografie.
Ceea ce nu e normal.
Adaugă un comentariu / răspuns
571 comentarii 1 2 ..... 16171819 20 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici