de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana?

571 comentarii 1 2 34 ..... 19 20 Înainte ›
0
21-04-2010, ora 15:22
Manuca
Nu este medic/terapeut
Manuca
bravo tie ca faci in fiecare seara.desi nu prea cred..asa si eu pot sa i-o scol intr-un minut si sa ma urc pe el sa fac sex...ca nu m-a refuzat niciodata...nah..fiecare cu pasarelile lui..tine-o tot asa ;))
0
28-04-2010, ora 17:50
Do not disturb
Nu este medic/terapeut
Do not disturb
Buna tuturor. Numele meu e Angela shi am 22 de ani.Eu ma intilnesc cu prietenul meu aproape 2 ani. La inceputul relatiei noastre era totul ok. El e primul barbat la mine. Inaite ma gideam ce trebuie la o femeie, sa fie viata ca in poveste, dragoste la prima vedere shi o vesnicie traita impreuna alaturi. Dar in realitate s-a primit nu chiar asa. La inceput ne-am inteles sa nu ne indragostim, deoarece el niciodata nu a iubit, iar nici nu vroiam. S-a primit invers eu m-am indragostit de el, dar el nu stie adica eu ii plac, se simte bine cu mine, e fericit parca, pentru ca cind il intreb el incepe a glumi.din partea sexului nu aveam pretentii. Eu de abia ma invatam shi eram nesaturata. Tot timpul ma aprindeam numai cind il vedeam si el niciodata nu-mi refuza, iar acum cind il eu ma aprind, dar el ma refuza deoarece se joaca la laptop sau se uita film si sa nu-l incurc sau e cineva acasa din parinti. El vrea atunci cind eu dorm shi cind ii zicnu el nici nu aude. In timpul sexul simt durere deoarece nu m-a excitat asa cum ar trebui. Vreau romantika, sex cit mai mult, iar el asta nu o face. Dar daca totusi imi zice da pai eu trebu sa-l excit oral ca el nu se poate aprinde asa cum eu vreau, dar in timpul sexului cind eu ma aprind el termina.Dupa aceasta eu ma simt putin inervata, nesatisfacuta, si suparata. shi sa-l pui a 2-a oara sa faca sex nu poate, adica el imi spunenu se poate asa de repede de facut a 2-a oara e rau pentru sanatate. Acuma shi asa ne vedem o data pe saptaminashi atunci nu-mi atrage atentia dorita.
0
02-05-2010, ora 09:25
girly
Nu este medic/terapeut
girly
problema sta in felul urmator : daca o femeie nu are chef de sex barbatul nu are nici o problema, ea poate sta " ca vaca"(scuzati limbajul dar cam asa se spune), dar daca un barbat nu are chef, nu prea ai ce sa faci.
0
11-05-2010, ora 19:04
ciresik
Nu este medic/terapeut
ciresik
buna tuturor, din cate mi-am dat seama citind toate comentariile, sunt un caz mai rar si tot cam nefericit...Am 28 ani, sunt casatorita de 5 ani, sotul meu are 30 ani si are un apetit ff ridicat in ce priveste sexul.Asa a fost de la inceput si nu s-a schimbat deloc de-a lungul anilor.Din pacate apetitul meu e muuult prea scazut pt el, adica pt mine ar fi suficient 2-3 ori pe sapt, si mai putin, daca se poate :) pe cand el ar face si de 3 ori pe zi - nu glumesc :)) Ironia e ca el munceste ff greu, vine ff obosit acasa, iar eu stau acasa cu 2 copilasi, nu fac servici si tot sunt mai obosita ca el seara, si mai fara chef de sex :) il iubesc, ma iubeste enorm, imi face toate mofturile, e romantic, ma ajuta cu copiii numai sa nu fiu eu obosita dar din pacate apetitul meu sexual este ff scazut. Credeti ca este o problema care ar putea fi tratata ? Este normal ca el sa aiba asa un apetit de ridicat chiar si dupa o zi de munca grea? Ce as putea face ca eu sa-mi cresc apetitul si sa fiu pe aceeasi unda cu sotul meu? AA un lucru de remarcat, in primul an de relatie, pt mine sexul a fost ff inconfortabil, chiar dureros, abia dupa ce am avut primul copil am simtit totul ok, credeti ca asta ar fi influentat apetitul meu pt sex?
Va rog sa-mi raspundeti daca puteti sa-mi dati un sfat util! Multumesc
0
20-05-2010, ora 19:57
cuchiandre
Nu este medic/terapeut
cuchiandre
Buna forumistilor!e prima data cand fac asa ceva,.sa intru pe un site ca sa imi zic oful.Si eu am aceeasi problema cu rirtenul meu.Facem sex foarte putin.Apetitul meu sexual este mult mai mare decat al lui.Incerc sa discut cu el dar in final nu se rezolva absolut nimic.Raspunsul lui este ca eu nu sutn obsita si el este foarte obosit.El are servici si eu nu.E tare aiurea situatia asta t mine.Ne iubim dar efectiv nu ma face sa ma simt femeie.
0
21-06-2010, ora 13:41
geo05
Nu este medic/terapeut
geo05
Buna ziua, in primul rand va pot spune ca ma numesc Geo, sunt din Br.si am 35 de ani, iar despre viata mea va pot spune ca e un adevarat roman de dragoste, suferinta si toate la un loc.Acum 20 de ani, aveam doar 15 ani, eram in primul an de liceu si ma-m indragostit de un baiat mai mare cu trei ani decat mine, dar el avea o prietena iar pe mine m-a mintit ca era prietena fratelui sau, dar nu asta e important ci faptul ca a abuzat de mine, a vrut sa vada daca sunt virgina si atunci m-a distrus.S-a intamplat de mai multe ori iar el mi-a spus sa nu spun nimanui.El in vara lui 90 a terminat apoi nu am mai stiut nimic de el pana in 2001 cand ne-am reintalnit iar atunci mi-am dat seama ca nu am putut niciodata sa-l uit, eu eram casatorita, el l-a fel, iar acum dorinta a fost atat de mare incat i-am cazut in plasa, am facut dragoste chiar la el acasa.iar din 2001 si pana acum cateva luni, a fost totul bine, dar acum ma ocoleste, eu m-am despartit imediat dupa ce ma-m culcat cu el, pt.ca mi-am dat seama ca nu mi-am iubit niciodata sotul, dar ca sa intelegeti nu am locuit cu iubitul meu niciodata, doar ne intalneam sa facem dragoste, pana acum 2 ani totul era bine, ne intelegeam, iar el nu putea sa stea fara mine mult timp, dar de doi ani se tot fofileaza, mi-a spus ca s-a despartit si el mai demult, dar eu am crezut doar in cuvantul lui si ma tem ca m-a mintit, iar acum mai nou de cateva luni ma ocoleste, evita se ne intalnim ma jigneste, ceea ce inainte nu se intampla, spune ca e obosit si ca are treaba, iar eu i-am spus sa-mi spuna ce are de gand, pt.ca si eu pot gasi pe cineva, care sa ma iubeasca cu adevarat, nu asa cum face el, si-a deschis o firma de constructii si mi-a reprosat ca ma intereseaza banii lui, dar nu e asa, i-am spus ca mia-s dori sa nu aiba bani, dar sa aiba suflet, sa fie om, pt.ca oricati bani ai avea nu cumperi sufletul nimanui, cine se vinde nu e om.In viata banii nu sunt totul.Eu am multe de spus dar macar as vrea un sfat, credeti ca mai merita o alta sansa acest individ, dupa cate mi-a facut?Poate e cu fosta sau are pe alta, dar de ce nu are curajul sa spuna, nu?Asa i-mi pot vedea si eu de viata mea.Va multumesc si as dori si eu un sfat.
0
02-07-2010, ora 14:43
n3bun3l
Nu este medic/terapeut
n3bun3l
salutare!!! imi pare rau pentru voi toti dar totusi ma bucur sa vad ca nu sunt singurul care are aceste probleme...credeam ca sunt eu tampit!am 26 de ani si sunt cu iubita mea de 3 ani si facem sex de 6-7 ori pe luna ceea ce mie nu imi convine!o iubesc foarte mult si stiu ca ea ma iubeste si mai mult si n-as vrea sa ne despartim(nu sunt genul sa insel) dar am inceput sa ma simt cam jalnic tot incercand si primind acelasi raspuns:NU!!!Ce ar trebui sa fac, cum pot rezolva problema?...luand in comsiderare urmatoarele aspecte: 1)am un apetit sexual extraordinar(as f.e si rame)
2)arat bine
3)cea mai scurta partida de sex a fost de 25min(am fost si la doctor crezand k am o problema)
4)am provocat de multe ori orgasme multiple
5)90% din partide sunt cu preludiu(exceptie fac cele care-s pe fuga)
6)am erectii si cand bate vantu mai tare
7)am un autocontrol excelent
8)ma spal de minim 3 ori pe zi(vara ajung la 6-7)
HELP PLSSSSSSSS!Nu inteleg unde gresesc!!! Sunt frumos, sunt detept, sunt intelegator, vorbes 3 limbi straine, sunt atent, sunt fidel, nu beau, nu sunt gelos, nu sunt chitros.Ea imi zice mereu k sunt aproape perfect, singurele defecte pe care ea mi le-a gasit sunt incapatinarea(dar de cele mai multe ori am dreptate) si neatentia(in general fac ce vreau, cand vreau fara sa-mi pese de ce crede lumea)
0
06-07-2010, ora 13:00
gyanna
Nu este medic/terapeut
gyanna
buna tuturor.de cateva zile am descoperit acest forum si are subiecte foarte interesante.de aceea vreau sa spun si eu ce problema am.am 29 ani, sunt casatorita de aproape 5 ani, copii nu am.inainte de a ma casatori faceam sex aproape zilnic cu prietenul, actualul sot, in schimb acum foarte rar, dar nu sotul e problema ci eu pt ca nu ma atrage si nu ma simt bine cand fac dragoste cu el, nu simt nimic.sufar foarte mult pt ca il iubesc dar nu pot sa fac sex cu el, tot timpul ii spun anumite scuze sau o fac pt ca e datoria mea de sotie.de 2 ani sunt in italia, niciodata de cand sunt casatorita nu m-am uitat la alt barbat dar, nici eu nu stiu ce mi s-a intamplat de am ajuns a avea un amant.niciodata nu am crezut ca sunt in stare de asa ceva, e rusinos, stiu..dar el ma atrage foarte mult.in toti acesti ani de cand sunt casatorita am suferit foarte mult crezand ca sunt frigida, nu am avut curajul de a vorbi cu cineva despre acest lucru, ma simteam foarte singura.nu ma intelegeti gresit, imi iubesc sotul dar nu inteleg de ce nu simt nimic cand facem sex, in schimb cu el, e italian, ma simt foarte bine, imi place.ma face sa incerc senzatii de care nu am crezut ca exista.stiu ca l-am tradat pe sotul meu, dar e putin si vina lui.sta tot timpul la calculator, are un motor si cred ca il iubeste mai mult decat pe mine, nu vrea sa iesim niciodata undeva, trebuie sa stau inchisa in casa.suntem de 2 ani in italia si nu am iesit nicaieri, servici si casa atat nimic mai mult.urata nu sunt pt a-i fi rusine cu mine, multi barbati intorc capul dupa mine.ar trebui sa imi fie rusine pt ceea ce fac, dar... va multumesc ca m-ati ascultat, de atata timp tin aste in mine, nu pot sa vorbesc cu nimeni si, daca vreti sa imi dati vreu sfat sunteti bineveniti.multumesc.georgyana.
0
11-07-2010, ora 17:06
sex
Nu este medic/terapeut
sex
de 5 ori pe luna?nu as rezista sub nici o forma.eu cu sotul meu facem de 3 ori pe zi, iar in week-end si de 5 ori si intradevar sexul conteaza foarte mult intro relatie si stau cu socrii in casa iar cand vreau si am pofta de sex il chem in camera noastra pe sot ma dezbrac in pielea goala si ma urc pe el.Trebuie sa ii faci si lui pofta si apoi ies scantei din pat.La inceput ne-a venit soacra in vizita exact cand facem sex si el statea si eu ma miscam eram inebunita, gemeam si f excitata, sa simtit prost dar mai prost sa simtit ea ca a batut dar nu a asteptat sa raspundem, oricum mam intins pe spate cu fata in sus si picioarele desfcute la maxim nu realizam ca a intrat cineva, dar de atunci nu am mai avut probleme.eu zic ca relatia noastra decurge bine si ne iubim f mult.cred ca ar trebui sa iti schimbi partenerul daca el nu vrea mai mult sex ceva e ciudat la mijloc poate face cu alta.
0
12-07-2010, ora 10:00
Manuca
Nu este medic/terapeut
Manuca
Hai sa fim seriosi. de 3 ori pe zi ?????????? si de 5 ori la sf de sapt ?? Inseamna ca nu lucrati.. si stati toata ziua in pat :)). uite.. eu rezist sa fac sex doar de 5 ori pe luna.Important e ca sotul ma iubeste, e un familist convins si isi iubeste fetita nespus de mult.Am crezut ca pe site-ul asta lasa comentarii doar pers serioase, care intr-adevar au nevoie de un sfat util.. aici in nici un caz nu este nevoie sa ne laudam !!! Si eu as putea spune ca fac de 5 ori pe zi sex :)) dar.. cine m-ar crede ?? NIMENI... va salut.. o zi buna !!
0
25-07-2010, ora 21:00
lucialina
Nu este medic/terapeut
lucialina
buna fetelor.Vreau sa va cer parerea.Am 23 ani si sunt casatorita de 3 ani.Ma inteleg foarte bine cu sotul meu.Facem amor cam de 3-4 ori/saptamana dar problema este la mine.E de ajuns sa ma deranjeze cu un singur cuvant si-l tin la respect o saptamana.Si de obicei atunci cand ma supar pe el singura pedeapsa pe care o vad e abstinenta.Credeti ca procedez corect?De plecat la altele nu-l vad pentru ca nu e genul.
0
02-09-2010, ora 19:49
banatanu
Nu este medic/terapeut
banatanu
Salutare la toata lumea,

Vad ca topicul e vechi, insa la cata lume si-a expus problemele aici, nu cred ca un sfat n-ar prinde bine cuiva, chiar si acum.
Eu si sotia mea suntem casatoriti de 2 ani, iar stilul nostru de viata e ceva mai deosebit decat in general. Suntem credinciosi (ortodocsi), deci tinem toate posturile de peste an (adica 4), plus zilele de miercuri, vineri. Post inseamna atat abtinerea de la anumite alimente cat si de la sex. Felul asta de viata, cu alternanta activitate/abstinenta, te fereste de probleme : n-ajungi nici daramat din cauza exceselor, nici sa nu-ti mai doresti sotul/sotia.

Lipsa de dorinta a barbatilor are si o alta explicatie : supererotizarea societatii in care traim ne afecteaza negativ, pe noi, barbatii. Pare greu de crezut, dar vederea unei femei dezbracate/semidezbracate "frustreaza" barbatul, apare un instinct nesatisfacut, ceea ce in timp are efecte negative asupra vietii sexuale. Unii cred ca chestiile erotice/pornografice ajuta in viata sexuala, insa efectul, pe termen mediu si lung, e chiar invers.

Sa nu ma intelegeti gresit : nu propun postul ca o solutie la problemele de viata sexuala, Doamne fereste! Motivatia lui e una de natura sufleteasca, clar ! Chestiunile legate de viata sexula sunt doar o consecinta a acestui tip de viata.

Sper ca pe langa "rosiile" pe care le voi primi (nu-i usor de acceptat ce am zis eu), voi fi si de folos cuiva. Sper
0
10-09-2010, ora 08:13
gelu40
Nu este medic/terapeut
gelu40
buna
am citit multe comentari de aici si cred ca si eu am oprobleme sunt intro relatie de 4 ani partenera mea cu care traiesc alaturi are si trei fete si de la un anumit tip imi da impresia ca ma evita nu mai pot sa pun mina pe ea sa o mai ating ca spune ca eu altceva nu mai vreau decit.sao las sa doarma ca este obosita la inceputul relatiei totul era ok nu se punea problema asta si eu lucrez si totusi as faceo chiar in fiecare seara dar ea nu mai are chef de asa ceva ca este obosita sau ca eu sunt obsedt sexual asa spune mere va multumesc
0
10-09-2010, ora 11:36
andrei2010
Nu este medic/terapeut
andrei2010
banatanu - eu sunt total de acord cu tine... supererotizarea societatii in care traim ne afecteaza negativ... 100% corect... orice are efect asupra populatie este pus in contextul sex... la tv, in zire, reviste, concursuri... totul are lipici doar daca e o domnisoare dezbracata, cu toate cele pe afara... dar ar fi dupa unii, si pe acadele si pachete de ciocolata ar pune tot femei dezbracate in loc de ursuleti si jucarii ;))
TV-ul face ca realitatea sa numai exista si toate lumea sa traiasca in basm... toti vor sa ajunga vedete, milionari. nu stiu daca ma fac inteles...
Oricum cei cu probeleme sexuale daca isi gasesc rezolvarea prioblemelor, au foarte mult noroc... la mine pt moment au fost rezolvate, dar dupa scurt timp au revenit, pt ca nu am nici o sotie intelegatoare... si cu comportamentul ei nu face decat sa ma indeparteze de ea...

lucialina - ce pot sa iti spun legat de ce ai zis tu... este ca, dupa parerea mea nu procedezi deloc corect... si nu fi asa sigura ca de plecat la altele nu e genul... poate ca nu e genul, dar orice om are o limite, si rabdare se poate termina de multeori... dar sa stii ca omul e schimbator, si poate sa se schimbe dintre odata foarte mult... asa ca gandeste te mai bine cand il pui la punct sau la respect cum zici tu, pt orice problema... ;)

Bafta tuturor, pace si intelepciune va urez tuturor...
0
11-09-2010, ora 20:26
11111111111111
Nu este medic/terapeut
11111111111111
Hello fetelor citesc parerile dumnea voastre si ma umfla risul)).Da, sunt de acor ca de 5 ori pe luna nu e normal sa faci sex, dar nu ti-ai pus intrebare de ce partnerul tau nu are chef de dragoste asa de des?
Poate el are alta iubita, sau nu te iubeste cu adevarat, sau tu nu-l prea atragi, sau este obosit cu serviciul, are ceva probleme si nu ti se destainue, o problema din aceste probleme trebue sa fie, daca spui ca te iubeste la nebunie va impacati de minune, pai care-i problema ca asa de rar faceti dragoste??
Si nu sunt deacord cu doamna de mai sus, spune ca ia face dragoste cu iubitul ei de 2 ori pe zi, , , stiu eu, poate se mai intimpla.dar cred eu ca nu kiar in fiecare zi, , mai ales dupa o zi grea de munca)) , , sunt niste povesti, , barbatii sunt si ei oameni, au si eii nevoe de odihna au problemele lor, , stres si a.m.d, asaca nu invinuiti barbatii ca nus de nimik, ca nau chef de dragoste daca te iubeste cu adevarat, partnerul neuitinduse la starea lui isi face datoria de barbat, klar daca te pofteste)), sau stiu eu.poate sa fie vrio problema cu sanatatea, , , ducetiva la medic si spunetiva problema, ,
0
05-10-2010, ora 12:39
vt3rdwolf
Nu este medic/terapeut
vt3rdwolf
daca tineti atat de mult la partener/a, o miscare inteligenta ar fi sa il/o faceti gelos/asa! insa cu atentie. exista riscul sa o luati bine pe aratura si sa il/o inselati. nu ma refer neaparat la a gasi pe cineva, ci pur si simplu la a va ingriji si aranja mai mult cand plecati la servici, faceti plimbari singuri/re, nu-i acordati atentie! in momentul acela se vor intampla 2 chestii: 1.cazul fericit: lucrurile vor reveni la normal si veti avea un/o iubit/iubita care va acorda atentie si incepe sa "traga" din nou in relatie. 2.cazul rau/trist: aici iarasi se pot intampla 2 lucruri: fie se va complace in situtie pt ca el/ea are deja pe altcineva si nu ii pasa :( fie (cazul barbatilor 40/45+) primesc un sentiment mare de frustrare si se inchid si mai tare in ei. acum, nu sunt de condamnat daca isi pierd din apetitul sexual, sau din performanta :P ideea e sa stiti voi cum sa-l "manuiti". daca simtiti ca lucrurile scartaie, mergeti dumneavoastra ca femeie la medic si explicati situatia. cereti sfaturi si "tratamente". doctorul va stii daca esti cazul ca si el sa vina sau daca puteti rezolva dumneavoastra problema lui. daca medicul hotaraste ca este mai mult decat o atitudine si un mod de gandire gresit, va trebui multa intelepciune si diplomatie sa-l faceti sa inteleaga si sa accepte ca trebuie tratat! dar asta nu e o mare problema pt o doamna :P nu? sanatate si numai bine!
0
28-10-2010, ora 15:42
elena1983
Nu este medic/terapeut
elena1983
Buna!Am 27 de ani si sunt casatorita de 3ani si jumatate dar suntem impreuna de 11 ani si nu avem copii.El are 29 de ani.Din cate observ problema mea e destul de banala...dar foarte frustranta.Facem sex de 3-4 ori pe luna.Acum e mai bine deoarece imediat dupa casatorie faceam dragoste o data sau de 2 ori pe luna si lui i se parea normal si daca voiam mai mult mi se reprosa ca sunt nimfomana.Am vorbit cu el dar degeaba.Au fost si discutii calme si discutii cu reprosuri si discutii in care ii spuneam ca dau divort si...DEGEABA...Se amelioreaza situatia 2-3 zile si pe urma reincepe.Nu cred ca as putea sa-l insel deoarece nu imi sta in caracter...recunosc ca m-am gandit dar mi s-a parut penibil.Imi place sa fac sex si nu cred ca e un lucru rau...si noi femeile am evoluat destul de mult si nu trebuie sa ne mai fie rusine sa recunoastem ca ne place acest lucru.Am inceput sa regret ziua in care m-am casatorit cu el deoarece imediat dupa aia a inceput "infernul".Stau si ma gandesc ca poate el ma considera ca pe o proprietate acum si nu trebuie sa mai faca nimic sa ma tina langa el.Eu nu stiu daca o sa mai raman mult timp cu el cu toate ca il iubesc...dar refuzurile lui ma fac sa ma simt ca o carpa, ma fac sa nu ma mai simt frumoasa ma fac sa cred ca ii este scarba de mine.Nu stiu daca ar putea cineva sa imi dea vreun sfat...el nu face absolut nimic pentru mine...nici macar de ziua mea nu i-a pasat si ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este faptul ca in afara casei se comporta exemplar ca si cum ar fi un sot model...cu toate ca atunci cand e acasa nici macar nu ma baga in seama, uneori am impresia ca nici macar nu are ce vorbi cu mine.Sper ca nu v-am plictisit dar e pentru prima data cand imi expun problemele cuiva(cu exceptia lui ) si cred ca as avea totusi nevoie de un sfat deoarece imi e frica sa nu fac un lucru pe care mai tarziu il voi regreta.
0
29-10-2010, ora 12:07
andrei2010
Nu este medic/terapeut
andrei2010
elena1983 - Am citit ce ai scris aici... imi pare rau pt. ce ti se intampla, asta e o problema majora in viata de cuplu... orice ar zice oricine, sexul e ceva foarte important din viata unui cuplu, daca nu e cel mai important, ca de aici incep frustrarile, neplacerile, supararile...
Nu stiu exact care e problema sotului tau sau cuplului vostru... poate are el ceva, sau are pe cineva, nu ii convine ceva, nu i mai place ceva... sau poate tu esti persoana care ai ceva, nu faci ce trb, nu te comporti cum trb, nu stii cum sa il iei, asta sa fie clar, am zis poate, tot ce am zis, poate sa fie la tine sau la el... sau alte chestii... oricum nimeni nu e in masura sa iti da un sfat de genu, fa asa ca stiu eu ca e bine... fiiindca nimeni nu poate sa fie in locul tau si sotului tau...
Dar daca tot zici ca ai vb cu el si cu frumosul si cu urutul... si deja te gandesti sa te desparti de el pt ca numai suporti situatia. eu un singur sfat pot sa iti dau ca sa nu regreti mai traziu decizia pe care o sa il iei... in prima faza gaseste un specialist bun si vb cu el/ea... despre problema ta, ei sunt in masura sa iti spuna ce poti sa faci, ca sa iti salvezi relatia, si daca o sa fie cazul o sa il iei si pe el... e ceva costisitor, stiu, dar daca tu si el nu ati putut rezolva problema, ar trb sa apelezi la un specialist, totul este sa gesesti pe cineva bun in ceea ce face, si sa incerci totul inainte sa iei o decizie finala...
Oameni in general, aleg calea ceea usoara... sa da cu piciorul in tot ceea ce au creat... ca asta e cel mai usor... sa construiesti, sa te consumi, sa traiesti moemente frumoase alaturi de o eprosana si dintre odata ca nu iti convine ceva. fara sa incerci sa repari ceva, sa dai cu piciorul... sper ca intelegi ideea... 11 ani nu e putin... si daca zici ca de mult e situatia care e, trebuia sa iei masuri mai din timp... dar, inca nu e tarziu...
Eu am apelat la un specilaist in domenu si m-a ajutat sfaturile ei... defapt sotia mea a fost pricnipala persoana care a ajuns la specialist si apoi am avut si eu cateva sedinte cu specilasitul respectiv, pe partea cu ce aveam eu de remediat la mine... cateva sedinte foarte interesante, am invatat ce sa fac si ce sa nu fac, cum sa ma gandesc... si mai multe...
iti urez succes si sa ne zici ce ai mai facut...
Sanatate, Iubire si intelepciune va urez tuturor...
0
29-10-2010, ora 15:16
elena1983
Nu este medic/terapeut
elena1983
Da...poate am partea mea de vina, dar as vrea sa o stiu si eu.Imediat dupa casatorie m-am mai ingrasat si am spus ca asta e problema si m-am apucat de sport, de dieta si am slabit 10 kg(mai mult decat inainte de casatorie) dar tot degeaba.Urata nu sunt deoarece observ ca barbatii se uita dupa mine pe strada sau la servici, de spalat ma spal in fiecare zi...proasta nu sunt(acum sunt la a doua facultate).11 ani nu sunt putini...dar stau si ma gandesc ca am totusi o viata in fata, Vreau si eu un copil.Am vb despre asta cu sotul meu si a fost de acord cu copilul dar nu face nimic pentru a-l avea.Imi da tot timpul dreptate dar nu face nimic sa schimbe situatia.I-am propus sa mergem la un psiholog si mi-a zis sa ma duc numai eu...I-am zis sa mearga la un doctor...poate are vreo problema si mi-a zis ca e perfect sanatos si nu are de ce sa mearga.Am zis totusi ca poate sunt prea autoritara si il domin si de asta se simte frustrat...si am lasat de la mine..l-am lasat sa ia el decizii...si tot degeaba.Nimic nu merge...poate Dumnezeu are alte planuri pentru mine si vrea sa ma indeparteze de el pentru a gasi ceva mai bun.Nu e usor sa renunti...am trait si bune si rele cu el...dar daca el nu ma mai vrea eu de ce sa-l oblig.Fiecare din noi are dreptul la fericire si decat o singuratate in 2 prefer sa merg singura in viata.Am sa cer inainte de a lua decizia finala parerea unui specialist...poate totusi am eu o problema...sau am sa ma duc la un terapeut de cuplu daca il conving.Sper sa fie bine...Multumesc pentru sfaturi.
0
29-10-2010, ora 16:00
elena1983
Nu este medic/terapeut
elena1983
N-am luat masuri chiar de la inceput, cam dupa vreun an am inceput sa iau masuri cand mi-am dat seama ce se intampla.Nu mi-am dat seama de la inceput ca e o problema...puneam totul pe vina stresului, a diferitelor situatii care apareau si tot asa...pana cand mi-am dat seama ca nu se poate chiar asa...Nu pot spune cu mana pe inima ca nu are pe altcineva...orice e posibil...dar as prefera sa-mi spuna si sa ramanem buni prieteni decat sa ma chinuie asa.Eu incerc sa-mi ocup timpul cu altceva ca sa nu ma mai gandesc la sex(imi fac rau singura daca ma gandesc la asta).Spre exemplu anul trecut am avut 2 job-uri.Acum 2 luni am renuntat la unul din ele si m-am apucat de a doua facultate.Am zile cand plec la 7 dimineata si ajung la 9 seara acasa.Chiar nu am timp sa-l urmaresc dar tot el imi spune ca e obosit si nu are chef de sex...Ce sa fac?Sa-i pun un microfon in geanta cu care se duce la servici sau sa pun camere video in casa:)):))...treaba lui...el are de pierdut...eu stiu ca sunt sincera si stiu ca Cel de Sus ma vede si o sa-mi arate drumul cel bun...
0
29-10-2010, ora 23:32
andrei2010
Nu este medic/terapeut
andrei2010
elena1983 - Garantat iti spun, cel de sus nu face nimic in relatia ta... tu esti cea care trb sa faci ceva... tu si sotul tau ati facut sa ajunga unde s-a ajuns si tot voi trb sa remediati( daca e ceva de remediat)... cel de sus ajuta altfel, dar nu trb sa astepti pe el sau altii sa va ajuta... poate sotul tau e multumit de situatie, daca tu nu esti multumita... ia masuri... oricum ai luat o decizie buna sa vb cu un specialist... oamenii au probleme, de care ei nu sunt constineti... majoritatea oamenilor, au frustrari pe care ei nu realizeaza ca le au... dece mor oamenii dingtre odata dupa ce la un control medical afla ca el sufera de un fel de cancer si e la ultima faza?? Pt. ca probabil ca sotul tau crede ca e sanatos tun si nu ia masuri... cu toti facem lucruri, dupa ce le facem, le regretam, de ce? Pai daca am fi toti in acel moment intelepti, nu am mai face aceea greseala si apoi sa regretam... de aici si prostia asta omeneasca asa mare, eu vb in general, sa nu crezi ca fac referire la tine... vezi in viata de zi cu zi, oameni care fac rau gratuit, oameni care pot ajuta si nu ajuta, oameni care pun altora bete in roate, oameni care nu fac un minuscul efort pt a acorda un ajutor imens...
Multe lucurui facem pt. ca nu suntem constienti ca nu e bine... multi nu se cunosc pe ei insusi, cum pot ei sa cunoasca partenerul si dorintele lor...
Cel mai bine e asa cum am spus si ami sus... dute la un specialist, vb cu el deschis despre problema ta... apoi mai vezi ce zice specialistul, poate o sa fie nevoie si de sot/nu. dar oricum pune-l in fata faptului implinit... luni avem programare la specialist, daca crezi ca e ceva de rezolvat sau daca vrei sa rezolvam ceva ca sa ne fie bine in relatia noastra mergi cu mine... si vezi ce zice si el. poate asa il si trezesti la realitate... asta e o idee, tu o sa stii mai bine ce sa faci si cum sa faci, mai ales ca tu o sa vb cu specilistul si el te va indruma...
Dar foarte important, cauta si gaseste pe cineva cu experienta si bun...
Succes... si mai scrie ce ai mai facut...
0
22-11-2010, ora 15:58
special
Nu este medic/terapeut
special
nu te doreste suficient de mult
0
23-11-2010, ora 17:13
Sandel Sauleanu
Nu este medic/terapeut
Sandel Sauleanu
Valeriu, este o diferenta intre normal si posibil. Tu chiar ai exagerat cu " de doua ori pe zi " :)
Cred ca fiecare cuplu isi gaseste un ritm al lui, care nu este constant. Uneori mai des, alte ori mai rar.
Racirea relatiei este un adevarat pericol asa ca eu cred ca persoana care doreste mai mult este indreptatita sa foloseasca orice artificii pentru a-si atrage partenerul in pat. Deci nu-i spune ca vrei mai mult, asta il va inhiba, ci fa-l sa te doreasca ! Uh, unde este femeia aia ?
0
22-12-2010, ora 14:07
22222222
Nu este medic/terapeut
22222222
Nu s-a mai vorbit de multa vreme pe acest topic.insa simt nevoia sa ma adaug listei de femei care nu mai au nici 1% incredere in ea, care mereu sunt nervoase, stresate, si asmd.Eu am o relatie cu prietenul meu de 4 ani, si am 23 de ani.La inceputul relatiei totul a fost ok, sexul era chiar si de 2 ori pe zi, intre timp el a plecat in spania, dupa cateva luni am mers si eu la el si din momentul in carre am ajuns acolo totul s-a schimbat, am ajuns momentan la 1 data pe sapatamana, 1 data la 2 saptamani, si in momentul de fata avem 6 luni de cand nimic nu s-a mai intamplat.Si cand se inatmpla se intampla de gura mea si pentru ca trag de el, am recurs si la alte metode pentru a starni nteresul si m-am lovit de un refuz categoric, imaginati-va de valentyne's day anul trecut l-am asteptat acasa cu lumanari, petale de trandafir, gatitta, aranjata, si ce credeti.mi-a zis da e frumos da hai strange'le ca is obosit si da-mi ceva sa manac.:O.nu mi-a venit sa cred, sunt seri in care ma culc plangand.si dc stau cu el.probabil e intrebarea.pentru ca tin enorm la el.mi'as da viata pt el...oricand si la orice ora.ceea ce ma surprinde pe mine este faptul ca el imi vorbeste de casatorie, desi ne certam aproape zilnic..:((.scz daca v-am plictisit ca nu s-a mai scris demult pe acest topic, dar am simtit nevoia sa imi spun off'ul
0
25-12-2010, ora 03:21
doarAndrei
Nu este medic/terapeut
doarAndrei
Buna tuturor. Ma numesc Andrei, am 19 ani si am si eu o problema asemanatoare... Sunt cu prietena mea de 1 an jumate si tin la ea enorm. La inceput era bine... Sex zilnic 6/7 zile pe saptamana, cateodata chiar si de 2 ori pe noapte. O perioada ( 1-2 luni ) nu am facut sex deloc... datorita ei( de fiecare data cand incercam, ma respingea, gasea tot felul de motive... am incercat sa o inteleg si o perioada chiar nu mai bateam apropouri) Acum situatia s-a inrautatit... Daca facem sex odata pe saptamana e bine... Daca nu chiar odata la 2 saptamani. Spre deosebire de mine, ea vede sexul ca pe o obligatie fata de mine. Tine la mine si nu vrea sa ma piarda( Cred ca e motivul pentru care se culca cu mine) Tin la ea foarte mult, dar datorita situatiei ma gandeam sa-mi fac un fel de "amanta"... Sunt tot timpul nervos, irascibil, ma cert cu prietenii mei fara motiv... Simteam nevoia lafel ca ceilalti sa imi spun "off ul" ca sa-mi citez colega de suferinta, pishcotzzika. va doresc sarbatori fericite...
1
26-01-2011, ora 11:08
Andrei 67
Nu este medic/terapeut
Andrei 67
Fetelor nu stiu ce sa zic... dar eu am 67 ani si inca o fac de 3 ori pe sapamana, iubitii sau sotii vostri au o problema mentala sau o lipsa totala de interes pe sex... sunt sigur k o sa luati decizile cele mai bune si va doresc ceea ce va doriti voi..
1
28-01-2011, ora 13:58
mihai dor
Nu este medic/terapeut
mihai dor
hai sa-ti spun ceva scumpo, , , poate-i homosexual, , , si trebuie sa iei in serios asta, , nu se poate ca la 30 de ani sa faci sex doar de 5 ori pe luna, , asta-i o nebunie
0
28-01-2011, ora 15:53
elena1983
Nu este medic/terapeut
elena1983
Ba se poate...chiar si mai rar...
0
29-01-2011, ora 19:02
ilnaia
Nu este medic/terapeut
ilnaia
Buna tuturor, am 23 ani sunt impreuna cu prietenul meu de 4 ani, urmam sa ne casatorim peste citeva luni asta daca se vor rezolva problemele ce la avem in cuplu. La inceputul relatiiei(el fiind primul meu barbat) faceam sex in fiecare zi uneori si de 2 ori Credeam ca e pentru inceput ca mai tirziu o sa se stabileasca un echilibru in relatie si nu o sa fie asa de des, dar nu s-a schimbat nimic de atunci. o facem zilnic chiar daca sunt obosita, nu ma simt bine sau nu am chef. Atunci cind refuz se termina cu cearta, cu reprosuri de genul ca el e barbat in floarea virstei, ca vrea sex tot timpul ca viata si asa e scurta si trebuie traita la maxim. Luna aceasta am facut sex in toata ziua inafara de doua zile cind am fost plecata la parinti si ieri ca chiar eram obosita dupa 12 ore de lucru, dupa ce l-am refuzat a inceput sa strige la mine ca in ultimul timp aproape ca nu facem sex ca el s-a saturat, eu chiar cred ca e absurd. Nu consider sexul ca cel mai important in relatie dar cred ca anume el va pune capat iubirii noastre. Chiar nu mai stiu ce sa fac cum sa-mi ridic apetitul sexual ma gindesc sa apelez la vreun specialist. El deja are 31 ani nu cred ca cu virsta numarul partidelor de sex pe saptamina vor scadea.
As vrea si eu un sfat caci m-am saturat de certuri
0
29-01-2011, ora 23:41
lovely09
Nu este medic/terapeut
lovely09
Eu am 19 ani sunt cu iubitul meu de 2 ani jumate(el face 21 peste putin timp)..Cu el mi-am inceput viata sexuala acum aproximativ 2 ani.La inceput faceam sex destul de des dar cu timpul am ajuns sa facem o data pe sapatamana, o data la 2 saptamani, acum chiar si o data pe luna! Dormim impreuna destul de des la mine sau la el...si nu se intampla nimic..ma tine in brate ma saruta ma rasfata si apoi imi spune sa dormim..Nu are probleme cu erectia sau alte chestii..ne-am certat de multe ori pe tema asta, nu inteleg de ce e asa, nu mi se pare normal sa fie asa la anii astia!Eu sunt frumoasa arat bine, nu sunt grasa foarte multi baieti ar vrea si fie cu mine si cu toate astea nu l-am inselat niciodata pana acum dar nu cred k voi mai rezista mult asa pentru ca nu ma simt implinita..imi doresc mai mult de la el..macar de 2-3 ori pe saptamana..Nu cred ca e ceva anormal si i-am zis si lui asta si el mi-a raspuns ca ce as vrea sa facem in fiecare zi..!Ma simt frustrata sunt mereu nervoasa..Il iubesc foarte mult tocmai din acest motiv am continuat sa stau langa el in speranta ca se va schimba..dar acum imi pierd orice speranta chiar nu stiu ce sa mai fac...Nu am mai facut nimic de pe 1 sau 2 ianuarie, tot postul craciunului nu am facut nimic.. Am crezut ca ma insala initial dar l-am verificat pe toate partile si nu l-am prins cu nimic! Eu consider ca sexul e foarte important intr-o relatie chiar esential pentru ca dak nu esti multumit in pat apar frustrarile nervii certurile din orice rahat...pentru el sexul nu mai e asa important el se simte bine cu mine si fara sa facem sex toata ziua(asa mi-a spus)...Nu stiu ce sa mai fac in situatia asta.:((((((((((((((((((((((
Adaugă un comentariu / răspuns
571 comentarii 1 2 34 ..... 19 20 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici