de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana?

571 comentarii 1 2 345 ..... 19 20 Înainte ›
0
30-01-2011, ora 10:01
ina188
Nu este medic/terapeut
ina188
ptr lovely09 : eu propun sa va despartiti. Inselatul nu e o alternativa, poti gasi pe altcineva care la fel de bine ca si el, te poate rasfata, intelege, discuta si in plus te poti simti bine in pat! Ce e al tau e pus deoparte! Nu trage de relatia asta cu orice pret. Dc el a ajuns la concluzia ca o relatie merge si fara sex, iar tie nu-ti convine..mai ales k ai 19 ani..dc relatia va merge mai departe..te-ai gandit cum va fi? Te vei chinui si mai ales frustrarile vor creste. Multa bafta!
0
30-01-2011, ora 14:41
lovely09
Nu este medic/terapeut
lovely09
Multumesc pentru raspuns.Nici eu nu consider inselatul o solutie(m-am exprimat gresit cand am scris, ma refeream ca nu mai rezist in relatia asta)...eu am sperat ca lucrurile se vor schimba..ca trece printr-o perioada mai proasta dar incep sa realizez ca am sperat degeaba.Am incercat sa fac prea multe pentru a salva relatia noastra si am facut asta pentru ca il iubesc dar oricat l-as iubi simt ca nu pot sa traiesc asa.Deja incep sa imi pierd increderea in mine si frustrarile devin din ce in ce mai mari...Ma simt foarte prost...Imi e greu sa ma despart de el pentru ca m-am obijnuit cu el..nu am stat niciodata cu altcineva(inainte sa fiu cu el am mai avut cativa prieteni dar nimic serios eram micutza).Am mai pus problema despartirii acum cateva luni dar el mi-a zis ca ma iubeste ca nu vrea sa ma piarda ca o sa se schimbe si s-a schimbat in mai rau in niciun caz in mai bine!Cand facem dragoste ma simt f bine cu el si el spune acelasi lucru ca ii place si se simte bine cu mine problema e ca se intampla prea rar pentru mine, in timp ce el e multumit de relatia noastra asa cum e!Nu credeam ca sexul conteaza atat de mult intr-o relatie pana am ajuns in situatia asta..
0
04-02-2011, ora 08:40
irina010
Nu este medic/terapeut
irina010
si eu sunt in aceeeasi situatie. nu a fost grozav nici de la inceput, nu ca frecventa, ci pentru ca nu comunicam foarte mult pe tema asta si e oarecum inhibat si stangace in gesturi. in cateva luni, am ajuns de la 3 ori pe saptamana la o data pe luna. anul trecut cred ca s-a intamplat de vreo 4 ori. situatia asta dureaza deja de doi ani jumate. nu vreau sa iau in calcul alte scenarii, despartire sau amant, pentru ca gasesc in el lucruri pe care nu le-am gasit in altii. dar situatia ma exaspereaza. spre deosebire de el, am alte nevoi. cu fostul se intampla aproape zilnic, desi nu locuiam impreuna. de cand s-a redus frecventa, s-au produs si unele schimbari fizice, plus o dereglare hormonala. nu pot stabili o comunicare cu el pe tema asta, pentru ca refuza dialogul deschis. cand vorbesc cu el imi da senzatia ca intelege, insa nu are nicio reactie, nu imi da nicio explicatie iar dupa o zi, doua, se poarta de parca nimic nu s-ar fi intamplat. de curand am incercat sa transez situatia, i-am explicat si am refuzat sa mai vorbesc cu el timp de cateva zile, spunandu-i clar ca astept o explicatie si o atitudine matura din partea lui. n-a folosit la nimic si mi-a dat de inteles ca atitudinea mea nu va ajuta. am incercat si sa ma apropii de el, dar fie nu reactioneaza, fie isi gaseste altceva de facut sau pretexte de a iesi din camera.
0
04-02-2011, ora 12:34
elena1983
Nu este medic/terapeut
elena1983
Nu sunt in masura sa dau sfaturi dar trebuie sa intelegi ca nu o sa se schimbe niciodata...tot timpul o sa gaseasca scuze, o sa inventeze probleme...mai pe romaneste o sa se "fofileze"...Tu o sa fii tot timpul de vina, mai ales atunci cand il doresti si nu il intelegi ca el e obosit, are probleme existentiale pe care tu nu poti sa i le intelegi...O sa se schimbe poate 2-3 zile cel mult o saptamana dupa o cearta in care tu ii ceri cu prisosinta acel ceva...apoi revine la "normal"...Barbatii de genul asta nu sunt interesati de sex...ai 2 posibilitati...ori il parasesti...ori te inveti sa traiesti asa cu el...pe ei oricum nu-i intereseaza nevoile tale, dereglarile hormonale si alte probleme care apar din cauza lipsei sexului..oricum in ochii lui tu esti singura vinovata pentru ceea ce ti se intampla chiar daca iti spune sau nu...
0
05-02-2011, ora 10:46
irina010
Nu este medic/terapeut
irina010
daca decizia ar fi asa usor de luat... cert e ca inca imi doresc sa lupt sa schimb ceva, sa salvez relatia, desi sunt obosita de situatia asta. ma simt frustrata si nu mai am aceeasi incredere in mine. simt ca relatia noastra s-a schimbat si nu inteleg de ce semnalele mele de alarma nu ii dau de gandit. mi-as dori atat de tare sa vorbeasca cu mine, sa imi spuna ceva, chiar si "nu mai am chef" sau "nu te mai gasesc atragatoare", ca sa putem sa facem ceva, sa consultam un specialist sau fiecare sa decida incotro o ia
0
08-02-2011, ora 14:58
elena1983
Nu este medic/terapeut
elena1983
Nu e o decizie usor de luat si sunt convinsa ca va leaga multe dar e o problema majora pe care nu multi o recunosc...Stiu ce inseamna dereglari hormonale, stiu ce inseamna sa te simti frustrata...nu e usor sa nici sa treci peste asa ceva dar trebuie...Trebuie sa intelegi ca tu esti cea mai importanta persoana din viata ta si tu trebuie sa fii fericita...Nimeni nu are dreptul sa te faca sa te simti asa cum te simti...Eu una fac orice doar ca sa nu ma mai gandesc la sex...mi-am facut program de mers la teatru, ma uit la ce filme vreau(cu toate ca lui nu-i plac toate), ies mai des cu fetele de la noua mea facultate, imi cumpar ce haine vreau fara sa ma mai gandesc la bani sau la el...Stiu ca suna egoist dar trebuie sa compensez cumva lipsa...Nu spun ca sunt fericita dar ma simt implinita in interior si nici nu ma mai rog de el, sau sa ma mai umilesc in fata lui...Urmatoarea mea achizitie o sa fie un vibrator:)):)):))...inca mai am sperante...nu mi l-am achizitionat=)).Sfatul meu ca de al femeie la femeie este sa nu-i mai dai atata importanta ca oricum s-ar putea sa nu rezolvi nimik...Simte-te bine in pielea ta, fa ceea ce ti-ai dorit intotdeauna sa faci si lasa-l pe el cu nepasarea lui...Fii cu el daca asta iti doresti dar arata-i cine poti fi si ce are de pierdut daca continua sa se poarte asa...
0
08-02-2011, ora 19:10
ina188
Nu este medic/terapeut
ina188
cum adica sa-l lasi pe el in nepasarea lui?! at de ce mai stai cu el? daca el este indiferent..spune-i "pa si la revedere" ! eu am facut asta si nu-mi pare rau, e muuuult mai bine acum! credeti-ma k la inceput iti vine sa dai inapoi exact ca si proverbul "mai bine cu rau decat fara rau"..dar se poate! undeva e acel cineva pentru oricine, doar rabdare sa ai. nu te plafona intr-o relatie doar de dragul de a fi intr-o relatie, de dragul k stii k e cineva acolo care din cand in cand te mai intreaba de viata ta! daca nu esti multumita de relatie din orice punct de vedere, termin-o acum decat at cd va fi prea tarziu! fetelor nu e capat de lume fara ei! se poate! pentru voi o faceti, pentru ca meritati! sa ne auzim cu vesti bune !
0
09-02-2011, ora 11:42
elena1983
Nu este medic/terapeut
elena1983
Pentru ina88:Nu am dreptul sa spun cuiva sa se desparta sau sa ramana impreuna cu cineva...Fiecare dintre noi trebuie sa ia o decizie care trebuie sa fie personala si nu influentata de cei din jur.Da..stiu ca ai dreptate dar e o decizie greu de luat. care trebuie calculata si nu luata asa in graba...La mine e putin mai deosebita situatia si nu pot sa spun pur si simplu "pa si la revedere".Cel mai mult imi doresc un bebe dar se pare ca nu prea se poate fara sex...asta ma doare cel mai tare.In rest na...m-am invatat si mai rar..ce pot sa fac...imi gasesc alte preocupari...
0
11-02-2011, ora 14:51
lollitta
Nu este medic/terapeut
lollitta
Nu am crezut vreodata ca sunt atatia oameni cu aceasta problema. Dar cand ai o problema de obicei gasesti oamenii care se afla in aceeasi situatie cu tine.
Am o relatie de un 1 an, locuim impreuna, avem amandoi 28 de ani iar de 4 luni sexul a aproape lipsa. Am incercat sa dezbat problema, insa cu greu am reusit sa scot un raspuns de la el. Mi-a spus ca nu stie de ce nu are pofta de sex. Ma simt foarte prost, mai ales ca traiesc cu senzatia ca totul se intampla din cauza mea. Sunt o persoana foarte comunicativa insa el nu, asadar nu cred ca o sa reusesc sa rezolv problema prin comunicare.
Am incercat si metoda cu lenjeria sexy, insa viata nu inseamna numai defilare ca un iepuras Playboy prin casa. Chiar sunt disperata si as vrea si eu un sfat, chiar daca stiu ca in situatia asta e greu sa dai sfaturi. M-am gandit si ca ar putea avea pe altcineva, dar deocamdata refuz sa accept acest lucru, dar nici nu m-as apuca sa il urmaresc. Este posibil sa fie bolnav? Sau pur si simplu sa se fi saturat de mine? Nu il vad genul de om care s-ar complace intr-o relatie cu o persoana de care s-a plictisit, astfel ca ma bazez pe el ca imi va spune ca s-a terminat atunci cand va simti ca s-a plictisit.
0
11-02-2011, ora 14:53
lollitta
Nu este medic/terapeut
lollitta
Si nici nu ma vad traind o astfel de viata. Zi de zi incerc sa ma conving ca sexul nu e totul, dar nu imi iese problema asta din cap. Sexul nu e totul, dar totusi conteaza. Si nici nu vreau sa iau in calcul ideea cu inselatul. S-ar strica si mai mult lucrurile.
0
12-02-2011, ora 11:27
elena1983
Nu este medic/terapeut
elena1983
Lollita:Esti impreuna cu el doar de un an de zile.Ar fi minunat sa existe vreo formula magica care sa rezolve problema.Incearca sa discuti cu el, sa vezi ce problema are...Doar prin comunicare sa mai poti rezolva ceva...Vezi tu ce faci...dar sa stii ca daca nu rezolvi cat mai repede problema asta e posibil sa n-o rezolvi niciodata...
0
13-02-2011, ora 02:49
calexandra
Nu este medic/terapeut
calexandra
Buna tuturor. Am 32 de ani si am aceasi problema cu sotul meu.Suntem impreuna de 11 ani avem un copil de 8 ani. Intotdeauna a avut un libidou scazut, el e cu 6 ani mai in varsta ca mine dar nu cred ca asta e o scuza.
Eu aveam 21 cand ne-am cunoscut cu o slaba experienta sexuala si o educatie foarte clasica si severa.Eram aprinsa rau, sunt o fire foarte pasionala, am nevoie de sex si dragoste ca de aer.L-am inselat, nu m-am putut abtine, am recunoscut de amandoua ori, nu am putut sa fac fata mustrarilor de constiinta.Bineanteles ca a profitat sa ma injoseasca, jigneasca si toate alea ca in final sa treca peste, chipurile "ma iertat" .Dupa ce ma facut "de ras" la toate cunostintele bineanteles, ca deh doar eu sunt educata nu puteam sa strig in gura mare ca sotul meu nu ma satisface.
Eram o tanara superba chiar si dupa ce nascusem aratam superb...am fost oprita pe strada de un fotograf care mi-a propus sa pozez intr-o revista!Deci WAW, aratam super!
Cu toate astea nu aveam incredere in mine deloc, frustrata cu o putina pofta de viata afisata fata de cea reala!


M-am imbolnavit de vre-o trei ani "hipotiroidism" sunt dependenta de pastile pt tot restul vietii.M-am ingrasat vre-o 15 kg, sunt irascibila, depresionata, merg regulat la psiholog.
A mers si el la medic intr-un tarziu, considerand la insistentele mele ca ceva nu e ok cu el.Ia spus ca e de la criza, i-a dat viagra, a luat o data si atat.Unii ca el si ca doct.lui considera ca sunt lucruri mult mai importante in viata.
Acum paradoxal, il iubesc, mai demult nu il iubeam asa mult, era mult mai imatur.Nu pot sa-l despart pe fiul meu de tata lui natural pt ca mi se rupe inima.Mi-as cauta un amant cu ce-a mai mare viteza insa nu mai am de loc incredere in mine de cand m-am ingrasat si imi e frica sa nu dau peste unul ca sotul meu.
Sunt o femeie foarte luptatoare de fel, insa pt prima data in viata mea ma cuprinde frica cand ma gandesc la viitor.Eu eram plina de viata si fericita, acum nu mai am nici macar prieteni.
0
13-02-2011, ora 03:01
calexandra
Nu este medic/terapeut
calexandra
Nu mai stiu ce e o noapte de amor..cateodata il urasc!
Insa in rest e sotul ideal, orice femeie si-ar dori viata in care eu pozez...Nu mai stiu ce sa ma fac...am nevoie de un barbat adevarat care sa ma faca sa ma simt iubita si dorita, sunt disperata...
As vrea sa cunosc pe cineva insa ma simt batrana, urata si grasa, nici nu stiu sa agat pe cineva.Daca se uita vre-un barbat la mine ma rusinez si pun ochii in pamant.
Cum sa ma arat interesata de o persoana, intr-un mod discret in acelasi timp?
Oare relatia mea cu sotul meu sa poarte vina vietii mele actuale atat de searbada?Sunt disperata!
0
13-02-2011, ora 13:54
sasha1988
Nu este medic/terapeut
sasha1988
nu am avut rabdare sa citesc toate comment-urile pe acest subiect insa din punctul meu de vedere nu cred ca se poate defini la nivel general numarul "normal" de raporturi sexuale/saptamana sau luna etc... Fiecare cuplu este diferit si functioneaza din punct de vedere sexual diferit: parerea mea, este normal sa facem sex de exact atatea ori se incing" spiritele;) Daca intr-adevar exista o diferenta mare intre numarul partidelor existente la incepul relatiei si cele din prezent ne putem ridica un semn de intrebare insa, sunt absolut convinsa ca o comunicare buna intre parteneri poate rezolva aceasta problema( P.S o schimbare de decor este mai mult decat binevenita pentru a reaprinde flacara)
0
15-02-2011, ora 21:02
pande
Nu este medic/terapeut
pande
Buna tuturor.Am 23 de ani, am o relatie de 2 ani si 2 luni si si vreau sa va spun ca nici eu nu am o relatie sexuala prea activa.Nu am mai facut sex cu prietenul meu de 9 luni.Niciodata nu am simtit placere si nici el cu mine.Am ramas impreuna pt ca ne intelegem bine, gandim la fel dar cam atat.Nici eu nu stiu ce sa fac, nu as dori sa ma despart dar nici nu pot sa spun ca sunt fericita.Tot timpul ma gandesc la problema asta si nu cred ca se va rezolva vreodata.Daca nu este atractia aia, scanteia aia pe care trebuie sa o simtim nu cred ca va fi pe parcurs.
0
16-02-2011, ora 12:04
pande
Nu este medic/terapeut
pande
Buna tuturor.chiar daca si eu am o situatie asemanatoare ca a voastra, eu nu imi doresc sa renunt.Eu cu prietenul meu nu am mai facut sex de 9 luni de zile, nu are chef de sex, este tot timpul obosit.vreau sa va spun ca la noi partea asta cu sexul nu merge de la inceput In rest ne intelegem bine, ma respecta, nu ma jigneste si credeti-ma ca este importanta si partea asta.Poate ca daca m-as desparti, un alt barbat ar sti sa ma satisfaca dar poate nu ar avea atatea calitati bune ca si prietenul meu.Eu va sfatuiesc sa nu renuntati, mai bine incercati sa va salvati relatia.Eu am fost sfatuita sa merg la un medic homeopat, si sa ma imbrac mai sexi, sa renunt la pantaloni si la pijamale, sa le inlocuiesc cu camasi de noapte si fuste.Poate este si asta o solutie, nu stiu.Incercati si dumneavoastra, nu fiti hotarate sa renuntati pentru ca poate omul de langa dumneavoastra va iubeste mai mult decat oricare alt barbat.
0
17-02-2011, ora 13:01
elena1983
Nu este medic/terapeut
elena1983
pentru pande:Dupa cum ai zis si tu ti-e prieten nu iubit...Poate sa fie un om deosebit dar daca nu e atras de tine nu are cum sa-ti fie iubit...9luni e foarte mult timp(asta daca nu ai avut vreo contraindicatie de la medic).Noi oamenii suntem egoisti si nu intelegem ca putem prin felul in care ne purtam sa-i facem rau si celuilalt de langa noi.In cazul tau e mai bine sa mergi mai departe.E greu dar esti tanara si trebuie sa te gandesti si la el...Situatia ta e mai deosebita si chiar nu cred ca o sa-ti rezolvi problemele cu un tratament sau cu fuste ori camasi de noapte.Tie iti trebuie un barbat care sa te faca sa te simti femeie, un barbat care sa-ti ofere atentie si care sa stie sa se poarte cu o femeie in pat.Nu-ti irosi tineretea cu cineva care nu te merita...Barbati sunt destui si poate exista cineva care chiar te doreste iar tu te incapatanezi sa ramai intr-o relatie fara viitor in care nici tu nu esti multumita si nici el nu e multumit.
0
17-02-2011, ora 18:08
pande
Nu este medic/terapeut
pande
Pentru Elena 1983.Nu stiu ce sa mai spun.Ai dreptate imi este mai mult prieten decat iubit, dar tin la el si nu am curajul sa-l parasesc.Nici eu nu ma simt atrasa sexual de el, dar totusi sper sa rezolvam problema asta.Nu as fi crezut vreodata ca exista si astfel de probleme pana sa nu mi se intample mie.Am vorbit si cu el, stiu ca nici lui nu ii place situatia asta in care ne aflam, dar el nu vrea sa ne despartim.Mie greu sa renunt, cateodata ma gandesc ca m-ai bine mi-ar da el papuci, macar as stii ca nu ne-am despartit ca asa am vrut eu.Noi locuim impreuna de 2 ani, poate ca asta ne-a legat mai mult unul de altu.Mi-as dori macar copii sa avem, stiu ca un tata mai bun ca el nu as gasi.Nu stiu, poate peste 10 ani nu as mai gandii asa si m-as satura de situatia asta pt ca sunt si eu sigura ca o schimbare majora pe plan sexual nu voi avea niciodata cu el dar as fi fericita daca as avea copii.Cred ca ai dreptate in tot ce mi-ai scris, daca as fi mai puternica si hotarata ar fi mai bine dar nu sunt.
0
18-02-2011, ora 00:40
Anonimul02
Nu este medic/terapeut
Anonimul02
Buna! Am si eu o problema! Am 26 de ani si sunt cu prietena mea impreuna de 3 ani! Dar viata sexuala pt mine e un dezastru, facem sex cam 1 pe luna! La inceput era cat de cat ok, faceam de 4, 5 ori pe luna! Dar de 1 an incoa facem 1 dat pe luna cam asha! Eu am un apetit sexual foarte ridicat, prietena mea spune ca ea nu poate fi altfel, nu simte nevoia sa facem mai des! As dori si eu un sfat, ce sa fac?Am vb cu ea, dar spune ca nu poate fi altfel! De multe ori ma gandesc sa o insel, sami satisfac nevoile, dar o iubesc, si imi spun nu, ca poate o sa fie altfel, o sa se schimbe odata! Voi ce spuneti? Multumesc
0
18-02-2011, ora 09:10
pande
Nu este medic/terapeut
pande
Pentru Anonimul 02.Nu stiu daca sunt in masura sa iti dau sfaturi dar pentru ca sunt femeie pot sa iti spun ca partenera ta nu se simte bine la pat si probabil de aceea nu simte nevoia sa o faca asa de des sau poate ca este ceva patologic si atunci ar trebui mers la medic.Nici eu nu ma simt atrasa sexual de partenerul meu dar noi incercam sa rezolvam problema.Eu i-am spus tot ce ma deranjeaza, ca vreau sa ne acordam mai mult timp de a sta unul cu celalalt, ca vreau mai mult preludiu, vreau sa scapam de inhibitii, nu stiu sa plecam undeva sa.Poate ca ar trebui sa comunicati mai mult, propunei sa mergeti la un medic homeopat sau la terapie de cuplu, acordati-va mai mult timp, nu stiu spunei cat de mult o iubesti, fi mai romantic si poate se va schimba si ea.Daca o iubesti, atunci nu o insela ca poate mai tarziu o vei pierde si iti va parea rau.Roaga-te la dumnezeu sa te ajute si poate problema ta se va rezolva.Iti doresc succes.
0
18-02-2011, ora 12:52
elena1983
Nu este medic/terapeut
elena1983
Parerea mea e ca trebuie s-o luati de la 0 fara inhibitii...aveti rabdare...un buchet de flori, o lenjerie intima sexy (pentru fete), o lumanare aprinsa...poate si un vin bun...pot face minuni(pentru inceput).Descoperiti ce va place, ce nu va place...comunicati, faceti cat mai multe lucruri impreuna...nu stati ca doi straini...iar daca nici asta nu rezolva...vedeti voi ce faceti...dar toate astea se fac cu rabdare si nu intr-o zi sau doua.Stii Dumnezeu te ajuta dar nu-ti baga si-n traista...trebuie sa te mai ajuti singur...Recunosc ca si eu am fost tentata sa insel dar nu am putut, mi se pare un gest urat care cu greu poate fi iertat si nici eu nu m-as fi putut ierta vreodata...mai bine te desparti si incepi o noua relatie decat sa-l faci pe celalalt care sta langa tine si la bine, si la rau sa se simta ca ultimul om.Si eu am facut sex cativa ani o data pe luna, dar pe urma dupa multe si nenumarate discutii am ajuns o data la 2 saptamani, apoi o data pe saptamana iar acum dupa ce ne-am apropiat mai mult si dupa ce am discutat deschis si ne-am spus tot ce ne place si ce nu ne place am ajuns sa facem sex ca 2 oameni normali o data la 2 sau 3 zile(sper sa tina si sa nu ma laud degeaba:D).Daca exista iubire toate se pot rezolva dar daca nu exista din partea la amandoi va chinuiti degeaba...sexul e o problema care se poate rezolva si fara doctori...dar trebuie sa aveti rabdare si sa nu stati si sa asteptati sa cada ceva din cer...
0
18-02-2011, ora 15:14
Anonimul02
Nu este medic/terapeut
Anonimul02
Pai tocmai asta este problema, ca ne intelegem foarte bine asa in viata de zi cu zi, stam mai mereu impreuna, ne iubim, i demostrez des ca o iubesc, dar cand ajungem la treaba cu sexul e problema! Ideia e ca atunci cand facem sex, actul in sine e ok, ea se simte bine, spune ca este satisfacuta, are orgasm totul e ok! Dar eu nu pot sa inteleg de ce nu vrea mai des, eu unul as face sex zilnic daca ar fi dupa mine! Tot ce imi spune ea, este ca nici ea nu se intelege pe sine, i place sa faca sex, dar nu poate mereu, a incercat sa se schimbe dar nu poate! Eu unul inebunesc, nu stiu ce sa fac, chiar exista persoane care sa nu aprecieze sexul?sau poate sa fie problema la mine, nu o satisfac eu?desi inainte sa fiu cu ea, persoanele cu care faceam sex erau satisfacute, si nu era o relatie de iubire in joc atunci, era doar sex! Ce sa fac?mam gandit sa fac altfel, cand are ea chef sa nu vreau eu, sa fie ea aia care nu ma poate avea!Inca ceva, la ea apetitu sexual e mai mare cand e pe ciclu! :))
0
19-02-2011, ora 14:50
irina010
Nu este medic/terapeut
irina010
elena, ma bucur ca ai reusit sa schimbi ceva, lucrul asta imi da si mie sperante, pentru ca cred intr-adevar ca singura posibilitate de a face ceva e prin comunicare, rabdare, perseverenta. din pacate, eu mai am mult de muncit la capitolul asta, pentru ca pentru noi sexul este inca un subiect tabu. recunosc ca de multe ori, desi vreau sa tratez problema intr-un mod diplomat, ma consum prea tare si incep sa plang, fapt care face ne afecteaza mult dialogul.
0
21-02-2011, ora 14:55
elena1983
Nu este medic/terapeut
elena1983
Iulia123:Incearca sa nu mai plangi...mai bine te prefaci ca nu-ti mai pasa asa de tare...ii spui ce ai de spus si cel mai bine e sa-l lasi pe el sa aleaga ceea ce vrea...Tu fii zambitoare, fericita...iesi cu fetele, incearca sa nu-i mai dai atata importanta.Poate devine gelos si atunci isi revizuieste comportamentul.Stiu ca e greu sa te prefaci dar uneori putin teatru nu strica...Eu asa am facut...Recunosc ca ma durea sa-l las singur in casa si eu sa plec cu fetele dar era un mod de a ma mai detasa putin de el...si de problemele noastre...Te inteleg foarte bine, si eu la inceput plangeam chiar si atunci cand ma gandeam, am avut o depresie urata, in care ma gandeam cum am putut sa ma casatoresc cu el, cum de nu mi-am dat seama ca e asa...ma gandeam ca viata mea nu mai are nici un rost...ca e terminata ca singura solutie ar fi sinuciderea...Tampenii...viata merge inainte cu urcusuri si coborasuri...mi-am luat viata in maini si atunci am vazut ca sunt apreciata de alti oameni, ca nu trebuie sa fac eforturi considerabile ca sa ma fac placuta...am avut 2 job-uri la inceput ca sa uit...degeaba...am dat la o noua facultate...degeaba...tot ma gandeam...Am inceput sa-l mai ignor...imi cumparam singura flori, diferite chestii...si minune!!!!A inceput sa fie gelos...a inceput sa ma aprecieze...si cu timpul a inceput sa faca si sex...Nu pot sa-ti dau decat un mic sfat...fii tare...arata-i ca te poate pierde in orice moment...si ca trebuie sa faca si el ceva ca sa te tina langa el...
0
21-02-2011, ora 17:10
pande
Nu este medic/terapeut
pande
Pentru Iulia123.Buna iulia.Chiar daca nu ne cunoastem eu as dori sa te incurajez putin si sa te imbarbatez sa nu renunti la iubitul tau, si nici sa nu mai plangi pentru ca eu cred ca el te iubeste.SEXUL NU ARE NICI O LEGATURA CU IUBIREA.De discutat nu vrea sa discute cu tine pe tema asta deoarece se simte jenat si probabil nu stie nici el care este problema.Parerea mea este ca daca tu vei incepe sa-l ignori, sa-i arati ca esti indiferenta, sa nu iti mai pese de problema asta pe care o aveti, nu vei rezolva nimic si in interiorul tau te vei simti la fel de frustrata de situatie.Si poate si anul acesta ve-ti avea tot asa putine contacte sexuale.Daca tu crezi ca iubitul tau te merita, este bun cu tine si te iubeste atunci arata-i si tu cat de mult il iubesti si de multe ori incearca sa preiei tu initiativa.Nu cred ca te va refuza de fiecare data.Tot ce te-am sfatuit pe tine fac si eu, chiar daca am mai fost si eu refuzata.Dar stiu ca ma iubeste si stiu ca si el ar vrea sa rezollvam problema asta.Multa bafta.
0
22-02-2011, ora 00:35
Anonimul02
Nu este medic/terapeut
Anonimul02
Pe mine nu ma ajuta nimeni cu un sfat?:((
0
22-02-2011, ora 14:10
vt3rdwolf
Nu este medic/terapeut
vt3rdwolf
@anonimul02. am patit si eu asta. vreau sa stii ca unele femei sunt mai nonconformiste decat altele... unele femei au o constiinta mai "mustratoare" decat altele, si daca uneia i se pare ok si se simte bine in postura de "folosita" (pt sex ma refer), altele nu! ca relatia sa fie ok intre voi, acorda-i credit si da-i o siguranta. nu ma refer la bani =)). daca ai varsta necesara si daca intradevar o iubesti, da-i un inel.. daca esti prea mic, da-i libertatea si nu o mai chinui. sper sa nu fii fost prea sarcastic, dar chiar nu e nevoie de filozofii aici. parerea mea...
0
23-02-2011, ora 00:33
Anonimul02
Nu este medic/terapeut
Anonimul02
:)) vt3rdwolf nu prea mai ajutat cu nimik
I dau inel, si dupaia...?cu ce ma aleg!!
0
23-02-2011, ora 16:23
vt3rdwolf
Nu este medic/terapeut
vt3rdwolf
pai nici nu vreau sa te ajut! eu ti-am prezentat doua variante, in caz ca (asa cum mi-am inchipuit) nu o preferi pe cea cu inelul. vreau doar sa te fac sa vezi realitatea si sa nu mai indrugi ca o iubesti si tii la ea, ca nu e asa! :) nu te condamna nimeni daca o parasesti! nici macar ea! intotdeauna iubirea din urma va fi mai dulce decat cea dintai! valabil si pt tine! cunoaste, experimenteaza... si apoi te hotarasti! nu te lasa inselat, ca nu stii ce inseamna sa iubesti! dragostea nu e tot una cu simpatia/atractia!
0
16-03-2011, ora 22:09
sole
Nu este medic/terapeut
sole
Eu sunt femeie, am citit mesajele de mai sus si nu pot sa inteleg femeile care se plang ca nu primesc.sau ca nu le ajunge de 5 ori pe luna, in schimb pot sa inteleg pe soti vostri.
Adaugă un comentariu / răspuns
571 comentarii 1 2 345 ..... 19 20 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici