de cateva luni sufar de anxietate si de o luna am contractura a muschiului trapez | Forumul Medical ROmedic

de cateva luni sufar de anxietate si de o luna am contractura a muschiului trapez

29-07-2010
klauddytza
Nu este medic/terapeut
klauddytza
de cateva luni sufar de anxietate si medicul de familie mi-a prescris lorazepam dimineata si seara.De asemenea de o luna sufar de o contractura a muschiului trapez si astazi la urgenta mi s-a prescris diasepam ca si relaxant muscular de 3 ori pe zi.Nu stiu daca pot sa le iau in acelas timp.Daca cineva imi poate raspunde v-as fi recunoscatoare.Va multumesc
5 comentarii
0
31-07-2010, ora 16:21
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu are rost sa iei si lorazepam si diazepam.ia doar lorazepam si relaxantul muscular.anxietatea este confirmata si de psihiatru ?.e nevoie neaparat sa iei lorazepam care este destul de puternic, da dependenta si are destule reactii adverse ? de ce nu incerci cu Calmogen plant si daca ai posibilitate, si Magnerot ? te vor ajuta sa te simti mai bine si nu-ti vor dauna.
0
01-08-2010, ora 13:05
klauddytza
Nu este medic/terapeut
klauddytza
va multumesc pentru raspuns.Cred ca m-au cam indus in eroare medicii de aici.Lorazepamul mi l-a prescris medicul de familie si mi l-a prescris de 2 oro pe zi dimineata si seara iar diazepamul mi-au spus de la urgenta ca este relaxant muscular.M-am dus din nou la doctorul de familie si mi-a spus sa iau doar lorazepamul care este si relaxant muscular.Acum nu mai inteleg nimic.La mine cea mai mare problema este ca am impresia ca nu pot sa respir bine si ma doare rau spatele in zona plamanilor.Mi-au facut si radiografie la plamani acum o saptamana si a iesit normal.Anul trecut mi-au facut o spirometrie ca mi-au spus ca pot sa am asm si a iesit deasemenea normal.De aceea medicul de familie a ajuns la concluzia ca e anxietate.Programare la psihiatru am abia in ianuarie anul viitor caci locuiesc in Spania, Madrid si aici astepti o programare cu lunile.Cel mai mult ma sperie ca nu pot sa respir bine si simt ca ma sufoc si mi se intampla si noaptea cand dorm.Nu stiu ce sa mai fac.Credeti ca daca anul trecut spirometria a iesit bine pot totusi sa am asm dupa un an?Daca m-ati putea ajuta cu un nou raspuns v-as fi foarte recunoscatoare.Caci iau lorazepam sunt mai linistita in sensul ca dorm si mai mult dar problemele de respiratie sunt aceleasi.Dumneavoastra credeti ca sunt semne de anxietate?
0
01-08-2010, ora 18:40
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Eu nu cred ca este anxietate.Locuiesti intr-o casa veche, cu umezeala, igrasie, mucegai ?Te stii alergica la medicamente, praf, polen, alimente etc.? Stai intr-o zona poluata ? Ce greutate ai ?Ai lucrat sau lucrezi in mediu toxic, cu substante chimice, in spatiu inchis ? problemele respiratorii se accentueaza la stress, la aer rece ? Situatia ta acolo este stabila, ai loc de munca ?Tensiunea arteriala este normala ? Deocamdata maine dimineata cumpara-ti din farmacie Ketotifen o cutie si ia o pastila dimineata si una seara...il vei gasi in Madrid.
0
01-08-2010, ora 19:39
klauddytza
Nu este medic/terapeut
klauddytza
Intradevar locuiesc la casa dar este constructie noua.Sase luni de zile am avut mucegai dar acum am rezugravit casa si am scapat de probleme.Mi.am facut si probele de alergie si la singurul factor la care mi-a iesit alergie este la Aspergilius.Sunt alergica la penicilina, eritromicina, ampicilina, qinolone si tobramicina dar de mult timp, de copil.Zona unde locuiesc este un sat inconjurat de verdeata cam ca si Baile Herculane in Romania asa ca un grad mare de poluare nu exista.Sunt momente cand daca ma stresez intradevar se accentueaza problemele respiratorii dar mi se intampla si cand dorm sau sunt ocupata cu anumite lucruri fara sa ma gandesc.Nu lucrez caci am o fetita de 2 ani jumate si stau cu ea acasa pana in septembrie cand incepe gradinita.Tensiunea arteriala am avuto intotdeauna in limite normale.Pentru crizele de alergie doctorul mi-a recomandat un antihistaminic aici se numeste polaramine pe care il iau doar daca simt mancarimi de piele.Cantaresc 68 kilograme si mi-am facut si analizele de tiroida si au iesit normal.De aceea sunt disperata si nu stiu ce ar putea fi.Credeti ca ar putea fi vorba de o alergie?Se poate sa fie asm si sa iese spirometria normala?Mentionez ca mi se intampla de cateva luni aceste probleme de respiratie si eu aici locuiesc de mai bine de un an.Ce complicatii pot aparea daca nu iau un tratament adecvat?
0
03-08-2010, ora 21:38
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Poate fi o forma usoara, incipienta de astm bronsic.ai nevoie de investigatii suplimentare la un specialist pneumoftiziolog.Daca nu esti vazuta de un specialist competent, se neglijeaza aceste probleme pe care le ai ziua, noaptea, la stress etc. si primesti doar pastile pe care sa le iei cand te mananca pielea si ti se spune ca de fapt esti anxioasa, in timp problemele respiratorii se pot agrava.Daca ultima spirometrie a fost facuta acum un an, ar trebui repetata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.