De ce nu mi-a venit menstruatia?

07-03-2016
mihaela2123
Nu este medic/terapeut
mihaela2123
Buna seara, de curand mi-am inceput viata sexuala mai exact pe 23.01, pe data de 28.02 trebuia sa-mi vina menstruatia, dar se pare ca nici in momentrul de fata nu mi-a venit, ultima menstruatie fiind pe 28.01, vreau sa mentionez ca toate contactele sexuale au fost protejate, desi am facut 3 teste de sarcina, pentru a ne lua de o grija, iar acestea au iesit negative.Pe langa acest aspect in urma cu aproximativ 2 saptamani am fost racita si am luat antibiotic Klabax, dar am si dureri la nivelul ovarelor si al sanilor.Ce problema as putea avea, ar putea fi o dereglare hormonala, banuiesc ca riscul unei sarcini este exclus.Va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
07-03-2016, ora 20:55
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
In conditiile descrise probabil ca nu este vorba despre sarcina ci despre o dereglare hormonala. Indiferent cum ar situatia insa este recomandat sa investigati cauzele dereglarii mergand la un control si analize specifice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: