de ce rani? un tratament?

26-05-2006
heder
Nu este medic/terapeut
heder
Buna ziua!Ma numesc Anca si am o problema, foarte complicata pentru mine.In urma cu 3-5 luni m-am trezit cu mancarimi in zona genitala(mai exact a labiilor mici), aveam niste punctulete albe care s-au extins avand aspectul branzei de vaci(nu era o scurgere ci punctuletele erau pe piele si se inmulteau).Tin sa precizez ca sub acele puncte erau rani, ca niste taieturi de parca "acele puncte" mancau din carne. Inainte pielea din acea zona era foarte fina acum arata ca o bucata de carne crestata, batuta.
Am fost la medic, mi-a zis ca totul a pornit de la un fir de par, dar eu cu o zi inainte imi luasem o pereche de chiloti pe care ii imbracasem fara ai spala, medicul neaga aceasta cauza.
In timpul consultatiei m-a spalt, cu ce? nu stiu.Ca tratament am primit sapun lichid de la Lactacyd, Clotrimazol(pt rani, dar nu au trecut, ba s-au extins)si antibiotice.Acum observ aceleasi puncte la intrare in vagin si mi-e frica; probabil am si rani.Mai am si scurgeri abundente ca albusul de ou, incolor, si uneori cu venisoare albe, ginecologul spune ca sunt normale.
Mentionez ca sunt virgina.
Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
27-05-2006, ora 00:00
Dr. Adam Evelina
Identitate neconfirmată
Dr. Adam Evelina
De unde sunteti pentru a va directiona spre un cabinet potrivit?
Pana atunci sa va faceti spalaturi cu ceai de galbenele, pelin si muguri de plop negru.
0
28-05-2006, ora 00:00
heder
Nu este medic/terapeut
heder
sunt din jud Suceava.E grav?Se pot vindeca acele rani, taieturi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.