de ce se pateza dintii? | Forumul Medical ROmedic

de ce se pateza dintii?

28-06-2007
m_six
Nu este medic/terapeut
m_six
buna seara, am o intrebare:de se pateaza dintii(in afara de petele cauzate de fumat, cafea, etc), dand aspect de carie?chiar sunt carii..?cum le pot preveni si mai ales, cum le pot trata?va multumesc.
3 comentarii
0
08-07-2007, ora 00:00
dojo
Nu este medic/terapeut
dojo
Cred ca este cel mai indicat sa discutati cu medicul dvs stomatolog. este posibil sa fie si legat de inaintarea in varsta, poate o eventuala medicatie, alte probleme de sanatate. Cel mai in masura sa va ofere un diagnostic clar este medicul stomatolog. Se poate proceda si la un tratament de albire a dintilor. este foarte important sa pastrati o igiena dentara foarte buna si sa consultati medicul.
0
12-07-2007, ora 00:00
yokydoky
Identitate neconfirmată
yokydoky
este necesar sa stiu daca aceste pete au aparut in timp sau au existat de la nastere si cu inaintarea in virsta s-au accentuat/..poate fi vorba si despre o displazie de smalt...sau pot fi pete cretoase pt care exista un tratament ce poate fi aplicat de orice medic stomatolog in cunostinta de cauza
0
12-07-2007, ora 00:00
m_six
Nu este medic/terapeut
m_six
Multumesc pentru raspunsuri.Petele au aparut pe la vreo 15-16 ani, initial credeam ca sunt carii, dr.stomatolog mi-a spus doar ca sunt niste pete cand i-am spus de aceasta problema.Cum pot sa-i sugerez sa-mi faca tratamentul mentionat?Imi puteti explica termenii"displazie de smalt", "pete cretoase", sa stiu in care dintre ele ma identific?Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: